טלנובלה, משפחה ופורים

טלנובלה, משפחה ופורים ../images/Emo149.gif

די ג'יי הנרי והזמרת ניקה, שאחראים בין היתר לשיר הפתיחה של הסדרה "טלנובלה בע"מ", עונים לשאלות הגולשים של תפוז אנשים. שאלות להנרי וניקה אפשר לשלוח עד היום בשעה 13:00 בפורום טלנובלה בעמ
בשעה 19:00 פורום ווינר וטוטו מארח את שאול שניידר, מנכ"ל מועצת ההימורים, שיענה לשאלותיכם live בבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
עו"ד רוזנבלום, יו"ר ארגון "משפחה חדשה" תענה לשאלות הגולשים בנושאי פרוצדורת משרד הפנים, נישואים אזרחיים וזכויות תושב חוץ בארץ בפורום זוגות מעורבים הערב בשעה 21:00 אפשר להעלות שאלות כבר עכשיו
בואו להצביע בפורום תיכוניסטים בתחרות התחפושת המקורית:

../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

היה פה איזה שירשור שבו דובר על הביצוע בירושליים.. ועל הקטע של "את היחפה עם כתר של זהבבבבב" אני זוכרת שרציתי להגיב לזה, אבל פיתאום השירשור נעלם לי חח ועכשיו אני שומעת את השיר שוב ושוב ברציפות.. וגאד הקטע הזה פשוט יפה! ההפקה הזאת מדהימה!!! גם הרקדניות, גם המנגינה והשינויים שערכו בשיר.. במיוחד בקטע שפיתאום יש תופים שכאלה וגאדדדד את היחפה עם כתר של זהההההההההב
בכלל בשיר הנני כאן זה הקטע שהכי אהבתי, לכן גם זהו שמי בתפוז כרגע
ובהופעה הזאת הבליטו אותו.. ואני פשוט אוהבת את זה
אני מצטערת, פשוט רציתי להגיב לעניין
וגאד השיניים שלו
והקול שלו... מה זהההההההה???? דךגעכיחכעלחחכגע אני מסכימה עם עדי - תסתכלו עליווו הוא הורססססס! איך אפשר לא לאהוב אותו?! ולא, אני לא מתכוונת (רק) מבחינה חיצונית, כן? הנה! הנה! "זההההבבבבב אווווו אווווו אוווווווווואואאואו הננננני כאן! כמו ציפורים חגות! הננננננני כאן.. מביט מן הגגות הנני כאאאאאן כמו אבן בגדר! כמו סלע כמוווו באאאאאררר אראראראראר אני האיייש אשר תמיידידידייד חוזררררררררררררר חוזרררררררררררר אראראראראראראר הננניייייי ככאאאן" זה בדיוק התנגן לי בוינאמפ חח והנה זה מתחיל שוב חח אוי האובססיה

למעלה