טלנובלה בחיים

elalulin

New member
טלנובלה בחיים

יש בחור שאני מאוד אוהבת הוא אותי . אך לצערי יש היסטוריה רבה ומורכבת מידי שאנחנו לא יכולים לעבור.
הכרנו לפני כ 4 שנים כאשר הייתי בקשר עם בחור אחר, התחלנו לצאת כידידים ומהר מאוד הקשר בינינו התחזק, נפרדתי מהחבר והתחלנו להיות יחד. היית תקופה קסומה של כחודש וחצי אהבה מטורפת וסקס מעולה עד שהתחילו מריבות אגו ופיצוצים. כנאמר היה סקס מעולה סוג של כימיה מטורפת שסוחפת ומכרת ולכן במקום להיפרד המשכנו את הקשר בינינו רק שהפעם הוא היה עם פחות דיבורים שגרמו למריבות ויותר סקס ואהבה במיטה. בשלב מסוים למרות הרגשות החזקים הבנתי שאין אני רוצה להמשיך בקשר הלא תקין הזה והתחלתי לעשות כל שביכולתי כדי לסיים את זה. לצערי הוא כבר היה מאוהב מידי בצורה אובססית לחלוטין ולא הסכים לעזוב. זה החל להיות בעייתי מאוד. הוא היה מחכה לי לאחר בילוי ליד הרכב כדי שנדבר, מגיע לבית (גרתי עם שותפים) ודברים התדרדרו עד כדי טראומות ממשיות ורציניות מאוד. התחלתי לצאת עם אנשים אחרים להשתגע כדי לעביר אותו מהראש והוא מבחינתו רדף. בסופו של דבר לאחר דברים מכוערים ביותר הפסקנו להתראות. המשבר היה קשה הוא היה בדיכאון טוטלי המשפחה שלו לא ידעה כבר מה לעשות כל החברים ניסו לעודד אותו והוא התאושש קצת. אני חזרתי לחבר הקודם (לאחר שנה) ולא באמת אהבתי אבל היה מאוד נוח ויציב והתחלנו חיים.
החבר קיבל הצעה לעבודה בניו יורק והדברים התגלגלו יפה הוא עבר ולאחר כמה חודשים הגעתי אליו לניו יורק, בילינו חצי שנה והיה כיף מאוד, חזרתי לארץ עקב בעיות ויזה ולאחר תקופה קצרה הוא הציע לי נישואין כי רצה שנהיה יחד ואחזור לניו יורק. החלו הכנות לחתונה בארץ רבנות שמלה אולם רגש של כל הסובבים. עד שיום אחד נקלתי בבחור הקודם.
נזכרתי כמה באמת אהבתי ואיך אני נמצאת בקשר עם בחור שיהיה בקרוב בעלי אבל אני לא אוהבת אותו בכלל. זה היה נורא עקב הבנה הזאת החלו בינינו חיכוחים כי ניסיתי לגרום לדברים הטובים לחכות על חוסר אהבה אמיתית מצידי. וכך חודשיים לפני החתונה ביטלנו הכל.
אני ובחור התחלנו לדבר, כבר היינו בטוחים שכל זה מאחורינו שהכל עבר, הוא בחור מאוד מצליח הוא הקים חברה התקדם בחייו דברים החלו להיות הרבה יותר רציניים. הגדרנו את התקופה כילדותית. החלטנו להפגש. זאת כנראה היית טעות כי ברגע שהחלטנו את זה לא מצאתי לעצמי מקום פרפרים בבטן התרגשות חלום. ברגע שראיתי אותו עומד מולי נמסתי החיבוק הראשון אחרי שנתיים שלא התראנו היה קסום. ליבי לא מצא מנוח. היה ערב מהנה במיוחד. אך באמת רציתי שיהיה אחד. המשכנו לדבר בטלפון ופתאם חזרו אלי כל הרגשות המטורפות כלפיו. החלטתי שאני אומרת לו שאני רוצה שנהיה יחד אבל הפעם ממקום בוגר- שנהיה זוג אמיתי.
הוא נבהל ולא יד איך לעקל את זה נפגשנו כמה פעמים האהבה יוצאת דופן בינינו, הבנה, הנאה אפילו בדיבור.
עכשיו אנחנו במצב ששנינו מאוד רוצים אך יש בינינו פערי עבר רציניים שלא נותנים מנוח. כל פעם אירועי העבר צצים וגורמים לויכוחים אינסופיים לבלאגן- הפעם אנחנו מתנהגים הרבה יותר בוגר ומנסים להשקיט את זה מהר. אף אחד לא יוד שחזרנו להיות בקשר וזאת בעיה לגלות כי כל האנשים שאנו מכירים מתנגדים בשל אירועי העבר הנוראים.
אני לא יודעת אם אנחנו צריכים להכנס לזה שוב.. אני כל כך אוהבת אותו והוא אותי אבל שנינו מפחדים ולשנינו יש אגו הוא רוצה תחילה לנקות את כל הבלגן ודורש שאפתח בפניו את כל העבר למרות שזה כואב, אני נפגעת מזה מאוד. מה עושים עם כל זה?

..

קודם כל לפני שאת מכניסה עד אדם חדש לחיים שלך כדאי שידע חלק מכל זה כדי שלא תשאירי עוד לב שבור אחריך.
אח"כ בנות שואלות למה אין יותר ג'נטלמנים ? למה לנסיכה לא מגיע אביר ?

עצוב, עצוב מאוד...
אם חלק ממה שרשמת נכון, ונניח אדם היקר לי היה מספר זאת אני הייתי מציע לו לשקול לבדוק את ההתנהגות שלו לפני כן ומוצא את הבעיות שהוא לא טיפל בהן והתפתחו לקן צרעות.

לדעתי רק איש מקצוע.

sweetjane1982

New member
סקס מעולה לא יכול לפצות על *הכל*

חשבת פעם למה אתם רבים מחוץ למיטה אבל במיטה הכל זיקוקים?
כנראה כי לשם הוא מכוון וזה הדבר היחיד שהוא מסוגל להעניק.
גבר יכול להעיף לך את הראש במיטה, אבל עדיין להיות חרא של בן זוג.
לדעתי הוא גם לא אוהב אותך, הוא סתם אובססיבי והרדיפה אחריך נובעת מהאגו הגברי שלו.
יכול להיות שאם לא היית מאורסת לגבר אחר הוא לא היה מתעניין בך בכלל, ואל תתפלאי אם הוא יעזוב אותך כשתבטלי את החתונה.
כשתחזרי אליו זה יהיה שידור חוזר של מה שהיה לך לפני שנתיים.
את באמת רוצה להכין את הארוחה הקרובה שלך מהשאריות מהפח של אתמול?
הוא גם בכלל לא מעוניין בך בתור בת זוג, אחרת לא היה נבהל מההצעה שלך.

בנוגע לארוס שלך- מה שאמרתי על סקס, אז אותו דבר עם כסף.
גבר עם כסף זה אחלה, אבל זה לא יכול לפצות על *הכל*. זה לא יכול לקנות אהבה.

לדעתי, שניהם לא בשבילך ושני הקשרים לא יצליחו.

היי היי, היו כמה טובות

למה את קובעת ש*הוא* החרא ולא היא?!

הסקס טוב במיטה כי קיימת משיכה ותהליך של אשליות וחוסר בגרות.
מחוץ למיטה הם לא מסתדרים כי הם לא מתאימים. נקודה.
הם מזיקים אחד לשני בעצם הנוכחות שלהם אחד עם השניה, למה? כי הם ילדותיים.
הם לא יודעים מהי אהבה אמיתית.

sweetjane1982

New member
ברור שאישה בוגדנית זה לא משהו חיובי

אמרתי לה ששני הקשרים לא יצליחו.
היא תשאר קירחת מכאן ומכאן.

זה מה שהנוכחי אומר לה למעשה

אבל היא לא רוצה להבין כי היא מתעקשת עליו.
אז היא מספרת עליו אלף לילה ולילה.

את והוא מחפשים את הסכנה ולא את האהבה

אירועי העבר צילקו כנראה הרבה מאד אנשים בנוסף אליכם, ואת מתעלמת מכל התמרורים כי את חושבת ורוצה בטובתך בלבד, בעוד הוא נותן ברקס ומבין מה הוא עושה ולא מממש את הקשר איתך ואת מתעצבנת מזה.
קחו בחשבון את המחירים הריאליים שתצטרכו לקבל על עצמכם אם תחברו להיות יחד והם:
לצאת מהקבוצה החברית שאתם שייכים אליה ולהמשיך להתפוצץ ביניכם, כי גם ואם תהיו יחד עכשיו, לא תפסיקו לריב - וזה לא משנה באיזו צורה תעשו את זה, אתם מרבים לריב דבר המעיד על חוסר אהבה ותקשורת בסיסית בינםיכ.
נשמע שאת אוהבת את הגברים שיש בקשר איתם בעיות הוא לעומת זאת נשמע כאילו רוצה לסגור פינה שהפריעה לו בקשר איתך ולהמשיך הלאה.
הוא מבין הרבה דברים שאת לא רוצה להסתכל עליהם בפיכחון מלא.

שניכם ילדותיים בצעד הזה שלקחתם על עצמכם בכלל להיות בקשר מחדש, אבל לא תלמדו עד שתגרמו לשניכם בושה ורק אז באמת יירד האסימון ותפקחו עיניים.

זאת לא אהבה, זה קשר משעמום שהתחיל והתחדש כנראה ממשיכה או מעניין שהיה תוך כדי שעמום.

עצוב.

היי...

לדעתי את לא צריכה להיות עם אף אחד מהבחורים המדוברים.
כל אחד מהם מספק לך צד אחד ממה שמערכת יחסים רצינית צריכה להכיל, אך לא יכולה להתבסס עליה.

אני רוצה לומר לך שיש בך תכונות אופי שאישית אני מעריצה.
- את נפרדת מהבחור הראשון, כשהבנת שיש לך רגש למישהו אחר.
- את ביטלת את החתונה, שזה דבר מאד מאד קשה לעשות, כשהבנת שאת מתחתנת מהסיבות הלא נכונות, ולא נשארת בחיי נוחות ויציבות.

בחור אחד מספק לך את הפן הפיזי, התשוקה.
בחור שני מסףפק את הפן הנפשי , היציבות, הנוחות, ושקט .
עם שניהם חסרים לך דברים שאי אפשר בלעדיהם בזוגיות,
עם שניהם לא תמצאי את מה שאת מחפשת, כי חסרות להם תכונות שחשובות לך.

אי אפשר לבנות קשר על סקס, ואי אפשר לבנות קשר על נוח.
עשית כמה טעויות משמעותיות :
- חזרת לבחור הראשון שנפרדת ממנו.
- חזרת לבחור השני.

זה נראה שכל פעם את בוחרת לחזור אליהם, ברגע שאת חוששת מזהה שאת נשארת לבד.
עם כל ההבנות הנכונות שעשית, היית צריכה להבין ששניהם לא בשבילך.
הבחור השני גרם לך סבל, ואת יודעת שאיתו לא ייצא קשר בריא גם אם יחלפו עוד כמה שנים.

לדעתי תפתחי דף נקי, חדש.
אל תנסי בכח לשנות את הבחור המתוסבך כדי שיתאים לך, זה לא נראה הולך לקרות.
הוא היה אובססיבי, לא הסתדרתם..
אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה, בטח שלא אחרי שכבר עשית את זהה כמה וכמה פעמים.

2461

New member
איזה בלאגן חחח

עדיף לך להעיף את כולם ולמצוא מישהו חדש. עזבי אותך משניהם

בהצלחה

elalulin

New member
תודה על העצות..

גם לפי מה שאתם אומרים וגם לפי ההבנה שלי אני יודעת שאני צריכה לעזוב את ל הסיפור הזה ולהמשיך הלאה..
אני לא יודעת למה אני מתעקשת. זה סתם ילדותי או באמת אני פספסת את אהבת חיי?

לא ברור..

איך אחד מהם יכול להיות אהבת חייך, כשכ"כ ברור שאין לך קשר תקין עם אף אחד מהם.

למה את כ"כ פוחדת להניח לדברים? למה להתפס למשהו שאינו טוב?

ivgy1980

New member
התייחסות

מהצד, מבלי להכיר את הנפשות הפועלות, נראה שאת פשוט משקרת לעצמך.
את מנסה להיות בזוגיות בכח, כשבעצם אין לך מושג מה את רוצה.
תעצרי לרגע, ותעשי חשבון נפש.

למעלה