טלכרטים

nickey

New member
טלכרטים

החלטתי סופסוף לשבת ולבדוק אילו טלכרטים חסרים לי, ואשמח אם אקבל אי אלה הודעות או מסרים מאנשים שיש להם מה שחסר לי, ואשתדל להחליף עימם במה שיש לי או שאחפש בבית דברים אחרים שהם מבקשים בתמורה.. ולהלן ה"חסרים": טלכרט לחייל המתגייס משנת 1993 המכבייה ה-14 משנת 1993 נרקיס מצוי פיינל םור 1994 לכבוד זכייתה של מכבי חיפה באליפות ישראל בשנת 1994 סדרת הכוכבים של יעקב אגם קרקדס (50 פרצופים מצויירים ומחייכים) משנת 1996 "נר חנוכה" טלכרט שהופק לתערוכה בחנוכה בשנת 1996 שני דגים מהסידרה: פרפרון לבן (דג צהוב) זהרון הדור (דג בעל זרועות ארוכות וצבעוניות) טורניר מכבי ת"א 1997 טלכרט ישיר לוונשטיין-בארי 1997 בארי - שנה טובה (רואים בניין לבן ועליו השלט בארי) 1997 לוונשטיין בקדמת הטכנולוגיה (שבעה אנשים בשחור מהפרופיל על רקע אפור וכתוב מ.ד. לוונשטיין בע"מ 1997 תיאטרון צילינדר 1997 מועדון עולם ההתלהבות 1997 שני טלכרטים של מגילת העצמאות. יש לציין כי אני לא אוספת כרטיסי חיוג של חברות אחרות, לא כל שכן של חברות מתחרות, רק בזק. וחוץ ממה שרשמתי, זה מה שיש לי מהקטלוג הישן משנת 1998, ובטח יש עוד המון שאין לי, ואין לי איך לסדר את הטלכרטים בצורה נכונה ונבונה שכן אין לי קטלוג מסודר. תודה מראש

היתה תערוכת טלכרטים בשבוע שעבר

ותהיה שוב בפסח. שם תוכלי להחליף,לקנות ולמכור. בברכה,

למעלה