טלכו התותח

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif בעיתון מעריב סופשבוע רשום

טלכו שוב מתחייב שאם הוא יזכה אז כול הכסף ירתם להקמה של מרכז רפואי ברפואה אלטרנטיבית רשום שם שטלכו מעולם לא לקח כסף על טיפול אלטרנטיבי ולעולם לא יקח אלא טיפל ויטפל בהתנדבות רשום שם שטלכו היה פעיל בעמותת "משאלת לב" אם טלכו יזכה זה יהיה אחד מהימים הכי מאושרים בחיים שלי ותאמינו לי שאין לי שום הכרות איתו בתחילת העונה טלכו היה אומנם אחד הפייבוריטים שלי אבל רק בסוף הרשימה מתוך 7 פייבוריטים

יפעת142

New member
פינוקיו ממשיך לשקר ולשקר

אז מה פינוקיו יגיד עכשיו לליעד ? שאז הוא שיקר אותה ? שהכסף שהוא הבטיח לה כדי שתצביע לו, התמוסס ברוח ? ליעד, שמעת. את מושבעת. הוא פשוט עבד שיקר ורימה אותך כמו את האחרים !!! את הבנת את זה ?

את מאלה שלא נותנים לעובדות להרוס את התאוריה

טלכו אמר כבר באודישנים שאם הוא יזכה אז שאף שקל לא יעבור אליו אלא יועבר ישירות לתרומה איך אדם שטיפל מטפל ויטפל אר ורק בחינם יכול להיות לא אמין ? רק בגלל שהוא שיקר בשעשועון טלוויזיה ?

konito

New member
הבנו כבר שכל הארבעה אנשים כאן מצביעים טלכו

ושאולי יתכן וכולם בכלל טלכו עצמו. האם נראה למישהו הגיוני שאני אצביע עבור עלוב נפש כמוהו רק בגלל שהבטיח לתרום לאיזה מרכז רפואי? בריא יותר להצביע עבור אדם ישר, מוסרי ועוזר כמו טומי. מוסר ההשכל מהצבעה לטומי שווה הרבה יותר מיליונים בהיותה ערך חינוכי עליון. האם אנחנו רוצים שהחברה שלנו תראה כמו מה שטלכו הביא להשרדות או ישראל היפה שטומי מבטא? זה בסדר, המשיכו כך וזה רק יעודד אותנו להצביע יותר עבור טומי. תודה.

מתוך מה שפורסם טלכו בחיים איש אמיתי.

וכן מאוד הייתי רוצה שהחברה שלנו תראה כמהו. מפנה אותך למעריב של אתמול ולחיפושים בגולל אם תרצי. אל תתאמצי לגבי טומי. אחסוך לך. כלום. שבוע טוב ולילה טוב.

Matsman

New member
../images/Emo45.gif

ולטיפה נפט המזוינת בנהר- טלכו עובד בהייטק ומזה הוא מתפרנס. הוא ד"ר לרפואה אלטרנטיבית(כנראה נטורופט) ומטפל באנשים ברפואה אלטנטיבית בחינם, וגם המוסד הרפואי שהוא מדבר עליו(שאני חושב שאני יודע על מה מדובר) לא הולך להיות למטרות רווח.

אז בוא נתרגם מה שכתוב פה-

שטל כהן הולך להקים עסק שהוא מרפאה אלטרנטיבית ובין הכנסה להכנסה יייתן שרותי ריפוי חינם לנזקקים. נו.. עשה כבר יח"צ למרפאה שלו לפני שהקים אותה כבר. חכם

לא נכון

טלכו טיפל מטפל ויטפל אר ורק בהתנדבות כלומר בחינם. לא קראת את הכתבה ? כדי לתרגם משהו צריך קודם לקרוא אותו.

מצדה74

New member
דעתו של אריק אלפר על טלכו

אריק נחרד מכך שמשווים אותו לטלכו. מתוך הראיון בפנאי פלוס: שאלה: חלק מהאנשים משווים אותך לטלכו בגלל הערמומיות. מה אתה חושב על זה? אריק: לדעתי אין בסיס להשוואה, אני הייתי אחראי להמון הדחות והוא לא באמת שלט בכלום. הוא היה מובל ע"י שי וליאורה. אני לא רואה שום דבר דומה בינינו. הדבר היחיד הוא שלשנינו היו כישורים פיזיים ירודים, אבל הוא אומר שהוא מפסיד בכוונה. אני אף פעם לא הפסדתי בכוונה, רציתי לנצח, אבל אני לא טוב בללכת על קורה.

יפעת142

New member
אריק אלפר צודק. טלכו הוא פשוט לוזר.

אם זה נכון, זה מצדיק בדיוק את כל מה שעם ישראל חושב על טלכו. לאף אחד אין בעיה עם בחורים צעירים בריאים בגופם ונפשם בעלי כישורים פיזיים ירודים. הבעיה עם טלכו היא שהבחור הוא קצין בצהל. בחיי. אתה לא טומי ולא מתקרב אליו. בסדר. אתה מנסה להצדיק את ה"אסטרטגיה" של " הפסיד בכוונה את דרכו לגמר..". יאללה בסדר. זה היה מעליב. הכעס הגדול על האיש הזה הוא בשיקול הדעת שלו . כן, בשיקול הדעת. לפחות תנסה. אם היית מנסה ולא מצליח, אין בעיה.זה בסדר. לא ניסית. לא השתדלת. מה אתה משדר ? אי יכולת ? נכות ? אנחנו לא אהבלים. גם כשהוא ניסה זה היה נראה פתטי ועלוב. רק בגלל זה, בגלל שיקול הדעת הלקוי הזה והמסר שלו, צריך להדיח אותו ב- SMS.

אאא109

New member
כנס שנייה

טלכו לא השקיע במשימות האישיות! הוא השקיע כל מה שהוא יכול במשימות השבטיות תראה את המשימות השבטיות שוב... חוץ מזה שהוא לא אמר שזה רק אסטרטגיה שלו להיות חלש פיזית הוא פשוט הבין שהבחורים השרירים והצעירים והמהירים שיש שמה יותר פיזיים ממנו אז מה אם הוא היה משקיע?אתה חושב שהוא היה מצליח פתאום לנצח...לא אז הוא הבין שהוא חייב דרך אחרת להתקדם כי פיזית הוא לא מספיק. בכל מקרה עזוב אני לא רוצה להיכנס איתך לדיון ארוך עכשיו כי את דעתך אני לא יכול לשנות וכנראה גם אתה לא את דעתי.

יפעת142

New member
אתה מפספס את הנקודה

אף אחד לא ציפה ממנו לנצח את טומי ו/או את שי ו/או את ליאורה. אין בעיה עם היכולות הפיזיות של האיש. זאת לא הבעיה. הכעיה היא בעליבות של קצין בצה"ל רכרוכי, עצלן ובטלן שלא מתאמץ אפילו בגרוש. אל תנצח. תשתדל. תנסה. אל תמכור לי שזו אסטרטגיה. זה אופי. וזה אופי חרה !!! ולו רק בגלל זה לא מגיע לו לזכות בשורד האחרון.

אאא109

New member
כנס שוב

לא משנה לי אסטרטגיה או לא. מה שמשנה לי עכשיו זה משימות שבטיות או לא!! כזה אומר שכאשר חברים שלו לשבט היו תלויים בו אז הוא ניסה כל מה שהוא יכל ונתך את עצמו. במשימות אישיות אני אומר,מה זה איכפת לי?הוא עושה מה שבא לו ומה שנראה לו לנכון גם אם זה אופי גם אסטרטגיה.. מה שחשוב זה שכשחברים שלך צריכים אותך אתה נותן את כל כולך. לי זכור שאריק אלפר הפסיד משימה שלמה לכל השבט שלו אני לא זוכר איזו הייתה אבל אני אומר לך בוודאות הייתה! אני גם יכול למכור לך שזה אסטרטגיה אם אני רוצה כי במשימות שהוא יכל לנצח אז ניסה גם אם באמת הפסיד באופן דפוק אבל ניסה ופעם אחת גם ניצח (משימות הזיכרון של שבט טינאגו).

yellow38

New member
../images/Emo45.gif

לדוגמה כשהיתה המשימה עם הריצה (ואחרי זה לגו) אז טלכו רץ מהר כמו טיל. אני זוכר שזיו ואביגיל מאוד הופתעו מהריצה של טלכו. הוא גם אמר באחד בווידויים שבשמשימות השבטיות הוא כן מתאמץ.

לא דובים ולא סולר...

מקסימום כולר. במפגש הראשון של טלכו עם שי וליאורה הוא גרם לזיו לבחור בצד שלו ולליאורה לחבור אליו לברית. שי איבד שליטה על המהלכים וליאורה זאת שחברה לטלכו. לאחר הדחת טל אנגלנדר שי חובר לטלכו ולא להפך. חנוך מודח.מהלך של זיו טלכו וליאורה. זיו מודח -כל הכבוד לליאורה שי וטלכו לא בענינים. ריקי מודחת -שוב מהלך של ליאורה. אבגייל מודחת -מהלך של טלכו מבלי שאפילו חברי השבט יודעים על כך (טלכו למעשה מציל את שי מהדחה) אוהד מודח -מהלך של טלכו. ליעד מודחת מהלך של שי בעיקר לאחר שהבין מהמושבעים שטלכו שולט בענינים. הדס מודחת מהלך של ליאורה. ליאורה אולי "אחראית ליותר הדחות" מאז האיחוד אך כל המהלכים של נובעים מטינה אישית ולא מחשיבה אסטרטגית עם מי כדאי להגיע לגמר (זה שטומי חביב המושבעים הגיע למעד הגמר זו תעודת עניות לכל מי שהגיע עימו). ןלסיכום אני חושד שאריק יותר מדי מתרועע עם אחד המתמודדים בקשרים חברתיים ואין פה ממש גילוי נאות. http://www.mako.co.il/entertainment...421006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=237936823

למעלה