ק קושקוש 28 New member 21/11/05 #20 ערוץ 10 בתוכנית הבוקר 08:00 בבוקר -היו אומרים לי-הייתי יוצאת לעבודה מאוחר
M m e m o r y New member 21/11/05 #21 אווווווווווף (גם לי מותר להתבכיין) ידעתי שאני צריכה לקום מוקדם הבוקר
מ מתנה לי New member 21/11/05 #28 סעמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פייר לא פייר לא פייר. איך אפשר לראות את זה שוב??? מישהו יודע???!!! צריך להתקשר לערוץ 10 לשאול איך אפשר לראות את זה...
סעמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פייר לא פייר לא פייר. איך אפשר לראות את זה שוב??? מישהו יודע???!!! צריך להתקשר לערוץ 10 לשאול איך אפשר לראות את זה...
8 8ortal8 New member 22/11/05 #29 איייףףףף מהההה טלי התראיינה? זה חדש חח ואי איזה באסה מה זה למה אף אחד לא טרח להודיע לנו? הייתה נכנסת היא בעצמה להגיד לנו חחחחח כן בטח חח ברור.. חחחח
איייףףףף מהההה טלי התראיינה? זה חדש חח ואי איזה באסה מה זה למה אף אחד לא טרח להודיע לנו? הייתה נכנסת היא בעצמה להגיד לנו חחחחח כן בטח חח ברור.. חחחח
ז זוביק התינוקת New member 22/11/05 #31 חחחח מי רואה את התכנית הזאת בכלל ומה היא נשברת? למה היא מתראיינת? טוב מקווה שילך לה טוב.... אני קיבלתי היום בשורות ממש רעות לגבי העניין הזה....
חחחח מי רואה את התכנית הזאת בכלל ומה היא נשברת? למה היא מתראיינת? טוב מקווה שילך לה טוב.... אני קיבלתי היום בשורות ממש רעות לגבי העניין הזה....
8 8ortal8 New member 22/11/05 #35 לירונה../images/Emo70.gif לא התקשרת בסוף יש עדכונים...? טוב טוב מחר מחר במסר או במסן חחח עפתי לישון