טלי כנסי

shayCn

New member
תגידי לי את קודם

כמה כמה כמה נשים ימשיכו את חיי הביניים שבהם האישה היתה כנועה?
אנחנו מזמן לא שם,אבל נשים עדיין ממשיכות להשתמש בעבר כנגד גברים.
תעשי לי טובה,את לא מחממת עדשים ולא מרתיחה מיטות..
את מסננת גברים,משחקת בהתחרמנות שלהם מהיותך אישה,מפעילה מניפולציות ריגשיות מתי שבא לך ויוצרת פרובוקציות כשנוח לך.
החוק לגמרי בעדך.את יכולה להגיד במשטרה שאייל גולן אנס אותך וכולם ישכחו לו הכל ויעדיפו את דעתך ומבלי לבדוק קודם הקריירה שלו תתרסק.
אז תגידי לי מה זה צדק?קיים דבר כזה בכלל?

wish2

New member
זה כל הקטע שי.תהיה ממוקד.

גם הגברים היום לא רוצים אישה לא עצמאית.
הם לא יכולים להתמודד עם המציאות של היום לבד.
גם גברים שאומרים לאישה שלהם להאריך חופשת לידה כדי לטפל בתינוק מתחילים לרטון שנמאס להם לעבוד וזה קשה והגיע חשבון חשמל גבוה.
במציאות של היום אני באמת מאמינה שנוח לגברים עם העצמאות שנהייתה לאישה.

shayCn

New member
זה ממש לא נכון

היום רוב הנשים עובדות ומנהלות חיי בית משפחה וילדים ומוצאות זמן גם לקניונים ובתי קפה.
כל הגברים כבר התרגלו לזה.את כמעט שלא תראי גברים מהדור הישן שכופים על האישה להיות עקרת בית.בטח לא עם המשכורות של היום ובטח שלא עם ההוצאות המנופחות.
גבר זכותו לרטון כיון שהוא צריך להחזיק 3 נפשות על המשכורת שלו,לבד שם בחוץ,בלי עזרה.תראי לי מישהו שזה לא יזיז לו?אם נשים היו במקום גברים בקטע הזה,הן היו בוכות אחרי חצי יום עבודה אחד.אז גברים נוטלים את המעמסה על הכתפיים שלהם.
אז זה לא נכון שגברים לא רוצים היום אישה עצמאית.זה לא העניין בכלל.
העניין זה שהפמיניזם כבר עזר לכן ועשה שינויים מרחיקי לכת מאמצע המאה שעברה.אבל מאז שנות ה90-2000 זכויות הנשים עולות על זכויות הגברים בהמון תחומים.המירמור של הנשים לא צודק.הן רוצות עוד ועוד זכויות ומשתמשות בבתי המשפט במסגרת הנישואים שזו אמורה להיות המסגרת הכי שיוויונית שיש.

למעלה