טלי ונועית שלום

טלי ונועית שלום

אני מעיינת בפורום מיום שייסדתן אותו, ונהנת עד מאוד. אצלי הבעיה היא עם הנקיונות, יותר מדויק, הקושי שלי להספיק לנקות הכל. יש לי נטיה להתחיל לנקות כל פינה ברגע שהנקיון מתחיל, מה שהופך את המטלה לאינסופית ומייאשת. ראיתי שאחת מכן כתבה (סליחה שאיני זוכרת מי) שהיא פנתה בבקשה לבעלת האתר המקסים באנגלית, לקבל אישור לתרגם ולהביא קטעים ממנו בעברית בפורום, כולי תקוה שהיא תקבל אישור לכך, ואז אוכל גם אני להנות מהחלוקה המקסימה שנערכת שם למטלות. מעבר לזה? הרעיון של פרויקט לשבת (או לראשון) בליווי תמונות, מקסים בעיני, ואפילו גורם לי לחפש עוד נקודות פחות בשימוש יומיומי בבית, שכדאי לעשות בהן סדר מן המסד לטפחות. אני גם רוצה לחלוק איתכן תמונות של לפני ואחרי, ומקוה שאוכל לעשות זואת בקרוב. אז אני מצטרפת לפורום המקסים שמצאתי כלבבי.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ותמיד נשמח

לרעיונות, הצעות, טיפים וכל העולה על רוחך, הכל מתקבל בשמחה. שמחים שהצטרפת אלינו ובשמחה את מוזמנת לשתף ולעלות תמונות.

אז יש לי שתי רעיונות

כבר עכשיו יש כמה דברים שהייתי שמחה לחלוק עם חברי הפורום, ומצד שני, כמה שאלות שטורדות את מנוחתי ואין להן תשובה. השאלה שלי אם אפשר לייסד שני שרשורים שבועיים אחד טיפים, והשני זקוקה לעיצה (סתם שתי כותרות). לגבי הטיפים - אני מודעת שלכל אחת יהיו טיפים במגוון נושאים, אז אולי אפשר להחליט שעד שהפורום יבנה (ויהיו מאמרים מסודרים לפי נושאים, איזורים בבית וכו') יוחלט שכל שבוע מרכזים טיפים בנושא מסוים, או שכל אחת תעלה כל טיפ, ואתן תצרו מאמרים בסופו של דבר. והנה שתי רעיונות שלי לשבוע הקרוב טיפ כמו שנדון פה בשרשור אחר, כמה זמן צריך לשמור חשבונות, ובכלל, איך ל/שמור את החשובנות, הטפסים וכו' בצורה הכי נוחה לעבודה. זקוקה לעזרה אני לא יודעת אם זה רק אצלי, אבל מצטברים אצלנו כמויות גדולות של מוצרי נקיון, בכל שבוע אנחנו קונים עוד, ויש לי כבר סטוק לא קטן, השאלה אם לחומרי הנקיון (פרט לאקונומיקה שאני יודעת שיש ואף מודפס עליה) תאריך תפוגה, האם מוצרי נקיון טובים לחודשיים, שנה או יותר? אין לי מושג כמה זמן המצרים אצלנו, בין מס' חודשים לשנה ומעלה, למישהי יש עיצה? ועוד תחום - בוידמים אני לא יודעת כמה מכן מכירות את נושא הבוידם, אבל בירושלים יש בתים שבחלק מהחדרים התקרה הונמכה ונבנה שם בוידם, מקור אחסון חביב, אבל מה, לא גבוה מספיק על מנת שניתן יהיה להגיע אליו בצורה מאוד טובה. הבוידם שלנו מלא כל טוב, ובפעמים שניסינו לנקות אותו הוא פשוט הרס את השואב, ולא הצלחנו לתהות מספיק עם המקום מבריק או לא. יש למישהי נסיון עם הנושא הזה? תודה על תשומת הלב והפתיחות, אני אודה לכן מאוד אם תוכלנה לתת לי טיפים בנושאים אלו.

azaria

New member
טיפ חשוב ביותר.

אמנם בנתיים אני הגבר היחיד שנצפה במתחם הפורום הזה - אבל זה הופך אותנו ל "אתם" ולא "אתן". (פתאום מתחיל להבין לליבן של הפמיניסטיות הלוחמניות...)

T i k t a k i t

New member
אולי באקדמיה ../images/Emo3.gif

מניסיוני בפורומים עם רוב נשי -לרוב כותבים משהו כמו "בנות -וגם עזריה "
(מקווה שאינך נפגע
)

איילושה

New member
חומרי ניקוי מניסיון

מחזיקים מעמד זמן רב. אם יש לך סטוק : א. למה להמשיך לקנות כל שבוע? זה בזבוז של כסף וכוח לסחוב מהסופר. ב. זה יכול להיות אחלה פרוייקט - הוציאי את כל הסטוק על הריצפה והחזירי בצורה ממיינת : את כל מנקי החלונות בשורה, את כל נוזלי הניקוי לריצפה בשורה וכו'. ככה תדעי בטוח מה יש לך וכמה. ועיצה קטנה ואחרונה אם את מרשה לי - לסופר נכנסים אך ורק עם רשימה. מכינים רשימה בבית, הולכים לבד בלי ילדים, קונים רק מה שיש ברשימה בלי לקנות מבצעים ומציאות. ככה גם חסכת כסף וכוח ואין לך בלאגן במטבח כי נוצרים עודפים. הכל זה מניסיוני הכואב. אגב זה גם מאוד קשה. בהצלחה רבה

לגבי חומרי ניקוי

לא יודעת אם יש תאריך תפוגה מעולם לא בדקתי אבל מה שאני עושה במצב כזה מפסיקה לקנות ומשתמשת רק במה שיש בבית עד שנגמר והארון מתרוקן עכשיו כבר כמה חודשים חוץ מאבקת כביסה וקליה לא קניתי כלום והארון עוד מלא כל טוב גם חוסך כסף וגם יותר יודעים מה יש

גם אני סידרתי אתמול את

אזור חומרי הניקוי, גיליתי שיש לי הרבה סמרטוטי אבק, יש לי חבילה סגורה שלמה של א. כביסה ועוד אחת פתוחה וגילית שצריך לקנות דחוף נוזל כלים. חבל שאני לא יכולה לצלם לכן את הפינה הנוצצת והמאורגנת מאתמול. והיום- כבר עברתי על בגדים ישנים בארון ואני הולכת תיכף למסור חבילה ממש גדולה של בגדים.

למעלה