טלי בפנואי פלוס

mmmash

New member
טלי בפנואי פלוס

במדור שנקרא: "עובדות על..." או משהו כזה. יפיפיה כתמיד. בכלל בזמן האחרון היא מופיעה בל מקום אפשרי, איזה כיף לנו!!!!!!!!!!

g a l4

New member
קראתי../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

על הבוקר העריו אותי ב"גל כתבו על טלי בפנאי פלוס!!!1"
אח"כ אני אסרוק!(פנאי פלוס מותר גם לפה נכון?
)

g a l4

New member
כשאני רואה גבר חתיך אני...

"מסתכלת,מחייכת,שואלת את עצמי אם הוא הומו,עונה לעצמי שכנראה שכן וממשיכה"
היא ממש מצחיקה אותי במה שהיא עונה,בעיקר האוטו גלידה
היא חייבת לבדוק כבר!!!!
ניו יורק

שירוש1989

New member
אוי אני אוהבת את הגופיה הזאת שלה!

אני עוד זוכרת שהיא לבשה אותה באופיר

יש גם ביקורת על האקס ברייטינג

לא ברור אם היא טובה או רעה
אבל אני דיי מסכימה איתה... "נכון אם תגידו שחוץ מטלי שרון והאקסים שלה צריך להשמיד את כל שאר הדמויות!"

../images/Emo207.gif"חשיפת יתר" מYnet.

"התפקיד שבנה את טלי שרון היה טלנובלי בע"מ ("מיכאלה"), אבל מאז הפכה לשם הנדרש ביותר בסופרמרקט השחקניות הצעירות והאיכותיות. שרון מצטנעת: "יש דרגות - אני לא כזאת פופולרית", אבל יודעת שהיא מצרך השעה ושהביקוש בתעשייה לטלי שרון, או לחיקוייה, נמצא בשיאו כרגע. "אני יודעת שהפקות רבות מעדיפות שמות מוכרים כי כשמישהו ידוע זה מאוד עוזר להפקה, אבל יש בזה בעייתיות ואני מקווה לא להגיע לשלב שאנשים יגידו 'כבר ראינו אותה בכל מקום'. אז כן, אתה פותח טלוויזיה ורואה תמיד את אותם הפרצופים וזה מעצבן. במיוחד כשיש לי המון חברים ש'לא גילו אותם' וקשה להם מאוד לקבל תפקידים מפני שלא נותנים להם הזדמנות, אבל אני חושבת שמה ששחקן רוצה לזה לשחק ולעבוד, ולכן כשהוא מצליח הוא עובד הרבה. יהיה לי מאוד עצוב אם יראו אותי בכל חור וארגיש שמיציתי, לכן אני משתדלת לבחור תפקידים מעניינים, כמו התפקיד שאני עושה עכשיו ב'בטיפול'". יש סיכוי שנראה אותך מנחה שעשועון? "לא. לא בא לי להתפרס על כמה שיותר נישות. אני יודעת בדיוק מה מעניין אותי. חשוב גם לומר שזו לא רק חשיפה זו גם עבודה ופרנסה. גם ממני התעלמו באודישנים במשך תקופה ארוכה, התעלמות טוטאלית ממש, ויש לי הרבה מזל עכשיו. אני לא לוקחת את מה שקורה לי כמובן מאליו". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3418637,00.html

paperflowers

New member
נצל"ש-

פעם ראשונה שאני אשכרה משתמשת בטפטים האלה שאני מכינה תהנו!

למעלה