טלי בגיא פינס

mary17

New member
אחחחחחחח עושה טוב בלב

תוחזר טלי למסך לאלתר
(וכמהשיותר מהר כי אנחנו מתגעגעים
)

shira1993

New member
אכן כן אני לא יכולה בלי מנת הטלי

היומית שלי ולכן אני רואה בלילה בסתם בחדר שלי טב"ע אבל רק פרק ליום

יש בה משהו מטומטם

כאילו מה, רק בגלל שאת יפה אי אפשר להיות עצובה? מה זה האפליות האלה?

אבל זו בדיוק הגאוניות של השיר

שהאדם הבלתי בוגר כן חושב ככה. כאילו אם את יפה או מפורסמת, לחילופין, את לא יכולה להיות עצובה. לא יכול להיות רע לך. יש אנשים שתמיד חושבים שלאנשים עשירים או יפים או רזים אין צרות ורק להם רע בגלל X, Y או Z. חשיבה מאד ילדותית. כמו שדיברנו בהקשר של "למראית עין", פשוט אין לך דרך לדעת מה עובר על בנאדם אחר וחיצוניות היא מתעתעת. נורא קינאתי במי שהיתה אחת החברות הכי טובות שלי בתיכון - היא היתה יפה והצליחה עם בנים וההורים שלה היו מגניבים ופתוחים ונתנו לה לעשות מה שהיא רצתה. היום אני יודעת דברים שלא ידעתי אז. כמה טפשי מצידי היה לקנא בה. לא הייתי מחליפה איתה מקומות בחיים.

זה כמו הקטע שקראנו בשיעור לשון../images/Emo80.gif

הביאו לנו קטע שהיה מסופר בו על מלכת אנגליה.. ובתחלילת הקטע שאלו עם אנחנו רוצים להיות במקומה..ורובנו אמרנו כן.. אחר כך הראו לנו כה חבסרונות יש לה.. ואז כולם אמרו שהם לא רוצים..ובצדק.. היא אפעם לא יכולה להתגאות במשו שהיא עשתה.. זה היה קטע ממש יפה.. אני אנסה להעלות אותו לכאן!

שירוש1989

New member
זהוף שלפני שמנתחים את זה זה ככה

יש לזה משמעות מתחת לזה אבל גם היא עדיין מטומטמת קצת

היא מהממת ../images/Emo99.gif

וטלי לפני שילשינו עליי, אני ממש מצטערת לא ראיתי
פשוט עבר עליי יום ארוך והיה לי קשה לגרד את עצמי מהמיטה
אני מבטיחה לראות להקליט ולעשות בקטע הזה עוד כמה שימושים
**אוי זה נשמע רע*** וכן שירוש יש לה נוכחות. בגלל שהיא שונה. ל"לירון" (מסרבת לחלק עם הייצור הזה את אותו השם" לא יעזור לצעוק, או להכיר את הבמאי יובל קודם (אתן רואות אני מעודכנת בכל זאת) היא בחיים לא תהיה טלי. וזה הרבה מעבר לזה שהיא לא יפה כמוהה
. היא לא מיוחדת. היא באמת "סתם עוד אחת". לטלי יש ייחוד. אפילו התכונות הדפוקות שלה מיוחדות. ורואויות ליחס.ולכן היא מושכת תשומת לב. דרך אגב זה תמיד ככה, מי שפחות רוצה יחס מקבל הכי הרבה. זה ידוע. טלי לטיפולך

m e m o r y

New member
אני מוחה!!!!! היא ידעה והתעצלה ../images/Emo6.gif

טלי אל תאמיני לה!!!

../images/Emo10.gif

אבל אבל אבל טוב נו אין לי תירוץ.... "אני מגעילה, את לא צריכה להיות חברה שלי, אל תדברי איתי אף פעם יותר" ***גונבת שיטות מטליה***
את רואה את טלי מגיבה לי בתור יערה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה כמו חתולים

ידוע שחתולים נמשכים לאנשים שהכי פחות אוהבים חתולים (וזה כי בעולם הטבע נעיצת מבטים מסמנת עוינות, והאדם היחידי בחדר מלא אנשים שלא ינעץ עיניים בחתול הבית היפהפה של המארח הוא זה שלא מתלהב מחתולים...)

למעלה