טלי באלופה - 3

טלי באלופה - 3 ../images/Emo122.gif

טוב אני מעלה את החלק השלישי, וזהו אני כל כך מרחמת עליה בדיאבד שהיא היתה צריכה לסבול שם ככה בשביל שנהנה ממנה עוד כמה דקות על המסך. כמה אנוכי אגואיסטי ולא מתחשב מצידנו... מגיע לה פיצוי על הזמן הזה שהיא היתה שם... וכמה הערות קטנות לפני:
לשי הבמאי - סחטיין על הבימוי המאוד מתוחכם היום לטלי. עד עכשיו היא רק ישבה בלי לזוז והיום היא אפילו קמה לדלת!!!1111 כבוד
לדרור - תראה מה עשית לטלי, עכשיו גם היא מצטרפת לאגודת נפגעי טובה ומילי גמזו , שמתם לב איך היא ישבה שם בלי לזוז בזמן סצינת המכות הבזויה והדבילית וכאילו עובר לה בראש "יוווו מה נהיה מהמקום הזה...אלוהים תודה תודה תודה שגרמת לי לוותר על התענוג ולפרוש בשיא... ומה אני עושה פה עכשיו? אני יודעת, לפני שתגמר הסצינה אני אעשה כאילו הורו לי לקום וללכת ואני אברח כל עוד נפשי בי
" שמתם לב שהיא פתאום ברחה?
תעשה טובה דרור. שב, תעשה חושבים, תתמלא מחדש ואל תכתוב כרגע כלום. גם ככה הקרירה שלך עומדת להתרסק... אגב רק לי המבט הזה לרצפה לפני שהיא ברחה משם הזכיר את רננה כשהיא גילתה משהו בטב"ע , לא זוכרת מה...(תמונה מצורפת להמחשה)? ומה הקטע של הדיכוי? לא בטוחה שטלי בדיוק סגורה על מה אומר הטקסט שהיא אומרת, מה לעזאזל הולך שם?
קיצור טלי
אבל נראה לי שטראש של טלי הספיק לי לכל החיים. עכשיו אני רוצה רק דברים איכותיים, ואני מוכנה לחכות עבורם כמה שצריך בלי שתפקידי אורח בזויים שכאלה יעטרו את זמני הביניים. אגב הביקורת שלי לא לטלי. במצב שלה אני פשוט הייתי יושבת שם בפה פעור או בורחת. אין ספק שלה מגיע צל"ש על הכל, ולא בציניות. סרטון טלי באלופה - 3 נ.ב - לא קשור לטלי. היום לסער היה משפט שראוי לצטט, ממש לספר החוכמה הגדולה 2
"את יודעת מה הבעיה באהבה? שאז לא בא לך לגעת באף אחת אחרת" צודק הפדידה, באמת בעיה
אח אח הכל עובר עלינו וקקה בידינו...

../images/Emo207.gif מישהי פה ביקשה את הראיון

באקזיט, בעקרון יש אותו באתר הישן של אקזיט אם הוא קיין עדיין אבל העלתי תו פעם מזמן מהכרטייס כשזה עוד היה בוי א די באיכות הרבה יותר טובה ובלי שזה יהיה מקוטע אז, תהני, טלי באקזיט

../images/Emo208.gif

חוצפה אני מעלה ואתם לא מורידים???? שכולם יורידו ולא אני נשבעת שאני לא מעלה יותר כלום לעולםםםםםםםםםםםם ואתם עוד תתחננו... אני הולכת עכשיו לעבודה. אם אין 20 הורדות לפחות
חבל עליכם באמת חבל לא כדאי להרגיז אותי כשאני חוזרת מהעבודה
סתם אחים שלו....

איי לירון לירון לירון../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo23.gif

עוד לי פיטרו אותך?

אמממ לא. עדיין לא ../images/Emo6.gif

אבל היום הגעתי לעסקה עם חני אני מגיעה עד סוף החודש כמו שצריך ואז היא תפטר אותי בסוף החודש
היא אמרה לי "לירון אולי בבקשה תשארי עד סוף החודש?" רק אצלי יכולים לבקש ממני להתנהג יפה כדי שיפטרו אותי ולא לפטר אותי כשאני מתנהגת חרא
חברה דבילית...

mmmash

New member
אני זאת שביקשה ו...

הורדתי את שני הקטעים. לא להתעצבן...

תודה שושי../images/Emo99.gif

אבל את ההודעה ואת הסרטון אני אראה אחרי שאני אראה את הפרק... פויה ספויילרים!

טלי מועמדת לפרס אצבע הזהב!!!

או במילים אחרות - כתבו עליה
אצבע הזהב זהו טקס ירטואלי של ויי נט שבו הם מחלקים פרסים לסרטים על פי קטגוריות משלהם - גם לטובים ביותר וגם לגרועים ביותר
טלי כמובן משתבצת בקטגוריות הטובות וזוכה אפילו למחמאות ייחודיות. והרי הזכיות: סרט הבכורה הטוב ביותר "נו אקזיט", דרור סבו סגני הזוכה נושפים צמוד בעורפו: "למראית עין" של דני סירקין ו"ימים קפואים" של דני לרנר. אבל "נו אקזיט", שנולד בכלל כפרויקט טלוויזיוני, מצליח להיות השלם ביותר מבין השלושה וגם הסרט ששורד הכי טוב צפיות חוזרות. משחק השנה שרה אדלר, "שנת אפס" מאוד צמודים אליה: אסי לוי וששון גבאי ב"אביבה אהובתי", טלי שרון וישראל (פולי) פוליאקוב ב"למראית עין" (ואם "הדברים מאחורי השמש" היה יוצא בתשנ"ו לבתי הקולנוע, טלי שרון היתה זוכה עליו ב"אצבע הזהב"). סצינת העירום הנשי הטובה ביותר ענת קלאוזנר, "ימים קפואים" את מי ראינו בעירום השנה? את קלרה חורי ב"מחילות", את דניאלה וירצר ב"הבועה", את טינקרבל ב"בקרוב יקרה לך משהו טוב", את טלי שרון ב"למראית עין". מי שהכי יצאה לא טוב היא חורי, שסצינת העירום שלה נראית כמו פורנו רך, שלא ברור איך הוא קשור לסרט מלבד הרצון להיות פרובוקטיבי. כל השאר היו עירומות בסביבה מימית, מקלחת, אמבטיה או בריכה. אבל לענת קלאוזנר היתה הסצינה הכי יפה והכי מוצדקת. סצינה של לידה סמלית, בה היא מגיחה ממימי האמבטיה, שואפת אוויר ויוצאת אל העולם. הסרטים המהנים לא כל סרט צריך לזכות בפרס. נורא נהניתי ב"מישהו לרוץ איתו", חיבבתי את "הבועה", הוקסמתי מ"למראית עין", הערכתי את "קרוב לבית" ולא נורא סבלתי מ"גיבורים קטנים". אבל הם לא זכו באף פרס. לא נורא. מצד שני, מי אמר שרק האקדמיה לקולנוע צריכה לחלק פרסים? למה אין עיתונים שמחלקים פרסים? למה איגודי הבמאים, התסריטאים והמפיקים לא מחלקים פרס שנתי מטעמם? מבקרי הקולנוע מחלקים פרס מדי שנה בפסטיבל חיפה, אלא שהוא נורא זניח כרגע. אבל אני חושב שהמצב באופן כללי די מאוזן: מתוך 19 סרטים שהופצו השנה בארץ חיבבתי ואהבתי תשעה. עשרה היו רעים, גרועים ואיומים. לא מצב כל כך גרוע. *הפרס אינו כולל פרס
גם אני הוקסמתי מאוד
בעיקר מטלי

*הפרס אינו כולל פרס../images/Emo6.gif

ורגע, שאני אבין - הם העדיפו את המשחק שלה בהדברים על פני המשחק שלה בלמראית?

גם אני לא הבנתי...../images/Emo12.gif

נראה לי שכן כי אמרו שאם הדברים היה שנה שעברה היא היתה גוברת על השחקנית שזכתה... הזוי אני ממש אהבתי אותה בתור יערה, וגם בתור ההיא מהדברים (זה שאני לא זוכרת איך קראו לה שם אומר משהו לא? זה היה מיכל?) אבל איך אפשר להשוות בכלל... טוב נו כנראה שטלי צדקה באמת הדמות בהדברים היתה הכי מייצגת כי היא היתה כל כך שונה ממנה עצמה. אלי גם המקרים מעריכים זאת בכל מקרה מבחינת עצמה היא היתה יותר מטובה בשניהם

נעמה. מיכל זה בביקור חולים, ונדמה

לי שגם באקסית. ואממ לא יודעת... גם יערה לא הייתה בדיוק דומה לה. ויערה הייתה הרבה יותר מאתגרת כי זה גם הדמות וגם לשחק אותה עיוורת בצורה משכנעת, שעם כמה שהיא תגיד שזה קטע טכני של לפקס את המבט בנקודה אחת, עובדה שצריך יותר - כי יש כאלה שניסו לשחק עיוורים באותה טכניקה ולא הצליחו. ויש כאלה שפשוט עצמו את העיניים

תפרו לו את העיניים אני מבקשת ../images/Emo6.gif

אני ועדי בדיוק צחקנו לפני כמה ימים על מי תופר עיניים לעזאזל...
ברור שיערה היתה קשה לביצוע וברור שאהתי אותה. גם בכללי אהבתי יותר אתלמראית מאשר את הדברים. פשוט לדעתי מבחינת משחק בשניהם מגיע לה לזכות. בלמראית על היכות הגבוהה של המשחק וגם כי כל הסרט טוב וגם כי היא פאקינג נמצאת כמעט בכל הסרט שזה ראוי לציון. ובהדברים דוקא כי הסרט לא היה כל כך סגור על עצמו שלם, דוקא בגלל זה מגיע לה, כי מרות הכל יצאה לה דמות אמינה שכן עוברת משהו. איזה תהליך וכן משהו שמרב שהוא אמיתי אתה יכול להתחבר אליו. במיוחד כשהיא הקיצוניות ההפוכה שלה.

זה לא שאני לא מסכימה איתך ששתי

ההופעות ראויות לפרס, ואת יודעת בדיוק כמה אהבתי אותה בדברים
זה סתם תמוה בעיניה שעל למראית הוא החליט לא לתת לה את הפרס, אבל אם הדברים היה גם מועמד הוא כן היה נותן.

אולי זה בהשוואה לתפקיד שהוא כן נתן

לו את הפרס... לא יודעת בכל מקרה טיבעי שלא נחשוב בדיוק כמוהו. העיקר שגם הוא חושב שמגיע לה פרס על משהו...

../images/Emo220.gifדווקא אני משום מה הבנתי

שהוא התכוון כאילו אם היו לה שני סרטים
למרות שקראתי ברפרוף אבל עדיין

למעלה