זוביק התינוקת
New member
טלי באלופה - 3 ../images/Emo122.gif
טוב אני מעלה את החלק השלישי, וזהו אני כל כך מרחמת עליה בדיאבד שהיא היתה צריכה לסבול שם ככה בשביל שנהנה ממנה עוד כמה דקות על המסך. כמה אנוכי אגואיסטי ולא מתחשב מצידנו... מגיע לה פיצוי על הזמן הזה שהיא היתה שם... וכמה הערות קטנות לפני:
לשי הבמאי - סחטיין על הבימוי המאוד מתוחכם היום לטלי. עד עכשיו היא רק ישבה בלי לזוז והיום היא אפילו קמה לדלת!!!1111 כבוד
לדרור - תראה מה עשית לטלי, עכשיו גם היא מצטרפת לאגודת נפגעי טובה ומילי גמזו , שמתם לב איך היא ישבה שם בלי לזוז בזמן סצינת המכות הבזויה והדבילית וכאילו עובר לה בראש "יוווו מה נהיה מהמקום הזה...אלוהים תודה תודה תודה שגרמת לי לוותר על התענוג ולפרוש בשיא... ומה אני עושה פה עכשיו? אני יודעת, לפני שתגמר הסצינה אני אעשה כאילו הורו לי לקום וללכת ואני אברח כל עוד נפשי בי
" שמתם לב שהיא פתאום ברחה?
תעשה טובה דרור. שב, תעשה חושבים, תתמלא מחדש ואל תכתוב כרגע כלום. גם ככה הקרירה שלך עומדת להתרסק... אגב רק לי המבט הזה לרצפה לפני שהיא ברחה משם הזכיר את רננה כשהיא גילתה משהו בטב"ע , לא זוכרת מה...(תמונה מצורפת להמחשה)? ומה הקטע של הדיכוי? לא בטוחה שטלי בדיוק סגורה על מה אומר הטקסט שהיא אומרת, מה לעזאזל הולך שם?
קיצור טלי
אבל נראה לי שטראש של טלי הספיק לי לכל החיים. עכשיו אני רוצה רק דברים איכותיים, ואני מוכנה לחכות עבורם כמה שצריך בלי שתפקידי אורח בזויים שכאלה יעטרו את זמני הביניים. אגב הביקורת שלי לא לטלי. במצב שלה אני פשוט הייתי יושבת שם בפה פעור או בורחת. אין ספק שלה מגיע צל"ש על הכל, ולא בציניות. סרטון טלי באלופה - 3 נ.ב - לא קשור לטלי. היום לסער היה משפט שראוי לצטט, ממש לספר החוכמה הגדולה 2
"את יודעת מה הבעיה באהבה? שאז לא בא לך לגעת באף אחת אחרת" צודק הפדידה, באמת בעיה
אח אח הכל עובר עלינו וקקה בידינו...
טוב אני מעלה את החלק השלישי, וזהו אני כל כך מרחמת עליה בדיאבד שהיא היתה צריכה לסבול שם ככה בשביל שנהנה ממנה עוד כמה דקות על המסך. כמה אנוכי אגואיסטי ולא מתחשב מצידנו... מגיע לה פיצוי על הזמן הזה שהיא היתה שם... וכמה הערות קטנות לפני: