תגובה ../images/Emo41.gif
אשרייך מה טוב חלקך מה נעים גורלך ומה נעים ירושתך- אני מקווה שאמרתי את זה נכון חחח בסידור "איש מצליח" כתוב-------------) האיש הירא והחרד לדבר ה', ישתדל לקיים מצות טלית קטן כל היום, ועדיף טלית מצמר, שבזה מקיים מצוה עשה דאורייתא, והיא מצוה יקרה וחשובה עד מאוד. והרי לך ממעולתיה וסגולותיה: א.מצילה מן העבירה ב.מצילה מעין הרע ג.מצילה מן המשטינים והמזיקים ד.מצילה מן הכעס ה.מצילה מגיהנם ו.מאריך ימים ז.זוכה לקום בתחיית המתים ח.ושקולה כנכד כל המצוות (ע"פ ספר "תפלות כהלכה") בס"ד כול הכבוד זה מצווה מאוד חשובה גם אני בתור מתחיל לא ידעתי איך מכנסים לבפנים וזה , ואיך שמים את זה מתחת לבגדים ואיך אני מסתדר עם זה בהתחלה לבשתי וזה אח"כ אתה מסתדר לבד אתה כבר תבין איך עושים את זה כי אני לא יודע להסביר את זה במחשב חחח לגבי גילוי הציציות------------------------) 1.ספרדים- לובשים בפנים ולא מוציאים את הפטיליות בחוץ (הן אחורה הן קדימה) 2.אשכנזים מוצאים את הפטיליות- לא יודע אם זה משנה את הציצית עצמה או את הפטיליות רק לא חושב שזה עקרוני ספרדי שחוזר בתשובה אם זה מחזק אותו ונותן לו יותר יראת שמים שהוא מוציא את הציציות בחוץ ורואה אותם יכול להוציא מקווה שעזרתי