טליסמן

טליסמן

אתמול יצא לי לנבור במקומות בהם לא ביקרתי שנים (נו טוב, לפחות שנה) ומצאתי את משחק הקופסא המדהים טליסמן אבל לא הכול מושלם, חוברת החוקים נעלמה אז אני מבקש ממכם חברי פורום יקרים וחמודים אם אתם יכולים לדלות מנבכי זיכרונכם חוקים שאתם זוכרים אני זוכר את רוב החוקים ואת השאר אילתרתי אבל יכול להיות שאני לא זוכר טוב אז... תודה

ד ג י

New member
במקרה...

יש לי את המשחק שלם כולל החוברת אם תגיד איזה בעיות יש לך אני אוכל להגיד לך את החוקים אבל אין לי כוח לכתוב כן את כל החוברת., ד"א מי שלא יודע אז בחו"ל המשחק הזה מיוצר אם עוד חלק שאין בארץ שנקרא הבית כלא

שאלות:

כמה זהב מקבלים בהתחלה? מספר קסמים לפי רמת מימנות במקומות שרשום בהם "אתה ראשי לבקר" כמו בעיר חייבים לבקר אצל אחד מהאנשים בעיר? בית כלא? על חשבון מה זה בא? מה עושים שם? תודה

hsotrt

New member
טאליסמן!!!

הקבוצה לשי ואני מכורים למשחק הזה... שבוע אנחנו משחקים מ"ת ושבוע טאליסמן!! אני מת על המשחק הזה, רצינו לשחק אותו במפגש שלנו... אם היה לנו אחד...

לא הבנתי

אתם משחקים טליסמן או שאתם רוצים לשחק? אם אתם רוצים לשחק אז אפשר לארגן משהו

רמץ

New member
אוייך, אייזו נוסטלגייה...

ת´אמת, חשבתי שאני זוכר את המשחק די טוב, אבל אני לא יודע את התשובה לאף שאלה שלך. אני רק זוכר שאסרנו על משחק בנזיר, מגדת העתידות ועוד מישהו כי הם פרקטיקלי אלים. ואסרנו על משחק בטרול ובגמד - כי הם פארשים... אה, וכשלדמות יצא קלף של שינוי נטייה, היינו מקרבים את הקלף לפניו של השחקן, הופכים אותו ומרחיקים אותו במהירות תוך זימזום לחן המעבר מהרובוטריקים לשקרניקים (כשהסמל מתהפך...) - טה נה נה נה - נה!

קנדר

New member
אפשר לחשוב...

אפשר לחשוב שהנזיר, מגדת העתידות והמכשף (אם התכוונתם למכשף) הם לא חלק מהמשחק. כנ"ל לגבי הטרול והגמד. נ.ב. הגמד הוא טוב מאוד! הוא יכול להגיע בקלות לכתר הציווי!

ד ג י

New member
תשובות

מקבלים אחד זהב לחש לכל שני מיומנות כן חייבים לבקר אני לא יודע מה עושים בבית כלא אבל אמרו לי שזה לא בא על חשבון משהו זה פשוט עוד חלק די גדול של הלוח

קנדר

New member
תשובות כשחקן ותיק

אני משחק זמן רב במשחק המהולל טליסמן. 1)ז´ אחד בלבד 2)מיומנות:1 2 3 4 5 6... לחשי קסם:0 0 1 2 2 3... 3)מותר לך לבחור, אם אתה רוצה מותר לך אחד מבין כולם. בקשר לבית הכלא אין לי מושג

למעלה