טליה...

נעמי 1

New member
טליה...

אז הנה לך נס חנוכה... עם התחלות חדשות. בהצלחה! נעמי

נעמי 1

New member
כולו שבוע אחרי 50...

והמצב שלי מדרדר... איך שוב פתחתי הודעה?

קסומה

New member
חחחחחחחחח נעמי

לא אמרו לך שעם השנים אנחנו הופכים שוב להיות תינוקות?

קסומה

New member
מתעלקת על השירשור שלך

כדי לברר מה זה השקט הזה פה????????????????????????????????

yafit75

New member
שששששששששששש קסומה,, יותר בשקט!

אנשים ישנים,,,, למה את צועקת???????? לא מספיק שישישבת לא נחים,,,?

קסומה

New member
יפיתוש תחזיקי מעמד עוד חצי שעה

כי אז אלך לעיסוקיי.............

מקסיקני

New member
גם אני מתעלק על ....ייך ..באנו חושך

לגרש... בידינו איקון של אששש(אין איקון כזה סורי) כל אחד הוא ניק איתן.. ואת ציבעו פה נתן.. סורה שקט מין הפורום.. סורי לא אמרתי כלום...

מקסיקני

New member
נר לי נר לי נר לי דקיק...

את מי את מי אורו ידליק? חחחחחח פירסומת לדוקים יצא לי ..או לקליניקה און....חחחח

קסומה

New member
====דילמה=====

להשלים שעות עבודה (הבנות אצל הסבתא) או..........ללכת הביתה לישון...(לקראת מסיבת חנוכה) ???????????????????????? ממשיכה להתעלק......חחח

sahr12

New member
שינה זה ביזבוז זמן...

תשארי פה..אני ומקסיקני נשיר לך שירים....... "ימי החנוכה חנוכת מקדשנו..." "סביבון סוב,סוס,סוב..חנוכה הוא חג טוב.." את בעבודה,הבנות אצל סבתא,איפה הוא????????חשודדדדדדדדדדדדדדדד.....חחחח לא נורא,אוליי יצא לקטוף קצת גת.......חחחחחחחחחח

קסומה

New member
הוא??????????

וואלה, מצריך בירור........................ פררר פררררררררררר (הטלפון שלו מצלצל) פררררררררר פררררררררר(הוא לא עונה) פררררררררר פרררררררררררר (יש לו עוד צ´אנס אחרון) פררררררר "הלו" הנה, הוא ענה.... אני:"הי ממי, אני נשארת בעבודה" הוא:"למה, מה קרה?" אני:"ת´שמע, הבנות נשארות עוד יום אצל אמא, אז יש לי אפשרות" הוא:"אממממממממ אז יש לנו עוד לילה......אמממ" אני:"איפה אתה עכשיו" הוא: מכחכך בגרונו...... אני, אני בעבודה, אבל אצל הלקוח עדיין" אני:"איפה"? הוא:"מה קרה את שואלת?, נעשית קנאית לאחרונה" אני:"עוד פעם קנאות?????????? ממתי אסור לי לשאול את בעלי לאן הוא הולך? איפה הוא נמצא? ומתי הוא חוזר?" הוא:"טוב עזבי, המצב אצלך מחמיר" אני:"טוב, עוזבת.... מהיום, כל אחד עושה כרצונו בלי שאלות" חחחחחחחחח , אז... מתי יש שוב מפגש?????????

מקסיקני

New member
פררררר פרררררררר....

יש מיפגש הסטיק...חחחחחחח אחלה אופציה וגם לא יוצאים מישם רעבים...

גם אני מהמשלימות

ביקשתי יום חופש, אמרו לי: רק תסיימי את זה ואת זה ואת זה ואת זה... סביבון, סוב סוב י´סנוב בייבלייד הוא תחליף יקר אבל טוב... (שיניתי קצת את החתימה, כבר רואים ?)

מקסיקני

New member
את מהמשלמות חכי ששייכת תראה ..

ששינית את החתימה...חחחחח היא כבר תסובב אותך סוב סוב ללא סוף...

למעלה