טלטלים

noa1 1

New member
טלטלים

היי הכנתי בובה לעוגה של הבת שלי ומשום מה השיער נופל כל פעם שאני מרימה אותה. למה זה קורה? מה עשיתי לא נכון? לא שמתי הרבה קורנפלור והנחתי אותה על קיסם ארוך בשכיבה. תודה

noa1 1

New member
ועוד שאלה -

איך אני יכולה להדביק עכשיו את השיער, אחרי שהבובה כבר יבשה בלי שהשיער יפול שוב? כי הוספתי לה שיער אתמול ובבוקר שוב נפל חלק מהשיער. תודה

noa1 1

New member
מבצק סוכר.

אולי הייתי צריכה כל שערה להדביק לראש עם מים? האמת לפני שניסיתי עם בצק צבוע , הכנתי כמה בובות והשיער אף פעם לא נשבר וגם הבובה לא נסדקה. יכול להיות שהצבע משנה את אופי הבצק והוא שביר יותר? ואם בכל זאת אני מעדיפה להכין מבצק סוכראת השיער יש לך אולי טיפים? תודה רבה רבה

באיזו דרך הכנת את השיער? עם אקדח?

גילגלת ביד? תני לי יותר פרטים, בכל מקרה הדבקה של בצק לבצק מתבצעת בראש ובראשונה עם מים(בטח לחלקים קטנים שכאלו).הצבע אינו משנה את תכונות הבצק, הוא מלחח אותו יותר ולכן יש לנו באופן טיבעי צורך להוסיף יותר קורנפלור שממנו נובעות בדרך כלל בעיות של יובש והתפוצצות. האם הוספת CMC ?יתכן שלחלקים כאלו שיש להם נטיה יותר להשבר כדאי להוסיף מעט.

noa1 1

New member
היי, גילגלתי את השיער ביד.

לא הוספתי את ה - CMC ויכול להיות שבגלל שלא הקפדתי להדביק אותו עם מים ורק חיברתי את השיער לפנים. עכשיו אני יכולה להדביק עם מים שיער כאשר הבובה כבר התייבשה? אפשר הבנתי גם להדביק עם CMC ומים. תודה גילגולית

noa1 1

New member
זאת אבקה כזאת שהבנתי שכשמוסיפים

אותה לבצק הוא הופך לאלסטי יותר. ומישהו כתב גם שמים וCMC זה דבק מצויין.

Daffynes

New member
איפה אפשר להשיג

את כל החומרים האלה? (CMC, סירופ תירס, צבעים וכד')

noa1 1

New member
הנה קישור למר קייק

אני הזמנתי ממנו ושלחו לי בדואר.

כן גם כאשר יבש ניתן להדביק, אמנם

קצת יותר קשה אבל אפשרי. את גם יכולה להכין דבק של בצק סוכר עם cmc מומס במים לדעתי במקרה הזה ממש אין צורך, אם את ממש מסתבכת פשוט תכיני רואייל ותדביקי איתו.

t a l talim

New member
סליחה על העיכוב בתשובה-

הרגע הגעתי. כשהבצק כבר יבש, הכי קל להדביק עם רויאל אייסינג. במה הדבקת בסוף?

noa1 1

New member
הדבקתי עם מים, אבל בצק לא יבש לבצק

יבש ובינתיים זה הצליח. תודה

למעלה