טלטלים שלום

תהילה ה

New member
טלטלים שלום

בזכות העזרה שלך ועצותיך קרן עלתה מהלידה -3.500 ל- 4.700 בתוך חודש מהלידה לקרן יש ביומיים האחרונים מעין שלשול. יוצא לה כמו קצף צהוב, בזמן שאני מחליפה לה טיטול ומנגבת לה במגבון זה מחיל להתיז החוצה. מישהי אמרה לי שאם קרן יונקת מלא זה לא צריך להדאיג. מה את אומרת? תודה אמא של קרן.

1טלטלים

New member
לתהילה אמא של קרן

גם אני לא הייתי דואגת,כל עוד קרן יונקת לפי דרישה ,קאקי של תינוק יונק הוא במרכם רך מאוד,צהוב חרדל,לעתים עם גרגירים דמוי שומשום ולעתים לא.כל עוד קרן עושה קאקי ונראית בסדר גמור ודבר אינו מפריע לה(אין כאבי בטן,אין אי נוחות שאולי נראית לעין כאשר היא משחררת צואה...),עליה במשקל יפה במשקל(כל הכבוד!),יחד עם זאת הייתי רוצה לשאול אותך מה השתנה בתזונה שלך?ותעקבי אחרי זה.קאקי שאמור להדאיג זה קאקי שחור,קאקי עם עכבות של דם.תמשיכי להניק לפי דרישה ולהנות ממנה!!! שוב,אני מזכירה לכל האמהות,אני לא אשת מקצוע ולא רופאה,אם תופעה מדאיגה אותכן,גשו לרופא/יועצת הנקה מוסמכת למען השקט הנפשי ובריאות תקינה.ידע שלי מורכב מנסיוני כאמא מניקה,קריאת מאמרים,ספרים מקצועיים,סטודנטית בקורס... תעדכני בהקדם, תודה על הפירגון

תהילה ה

New member
לטלטלים

הבעיה היא שקרן כן צורחת לאחרונה מאד מאד. (גם השכנים שומעים אותה) היא מתפתלת מכאבי בטן, כמוכ" הקצך המוזר הזה שנראה כמו קרם של עוגה משתחרר רק כאשר אני מנגבת לה את המקום. אני בכל מקרה אפנה לרופאה ואעדכן כאן בהמשך

למעלה