טלטלים היי,

noa1 1

New member
טלטלים היי,

קודם כל ברכות לפורום המקסים הזה. ראיתי שכתבת שיש אפשרות להכין פרחים בלי החותכנים שמוכרים. תוכלי להסביר איך. תודה רבה

noa1 1

New member
ועוד שאלה - לגבי חותכנים לפימו

ראיתי שמישהי כתבה שיש חותכנים לעבודה עם פימו מפלסטיק שהם יותר זולים. איפה אפשר לרכוש אותם? תודה

noa1 1

New member
תודה מיכל.

ניסיתי למצוא בחנויות יצירה ובינתיים לא מצאתי.

t a l talim

New member
אנסה להסביר-

מקווה שאתפנה בקרוב לצלם ואז יהיה ברור יותר- - יוצרים קונוס מבצק סוכר. - נועצים בו מקל- קונוס (אם אין, אפשר להוציא מילוי מעט ולנעוץ רק את הפלסטיק של העט) מה שחשוב הוא שנקבל קונוס עם חור. - גוזרים במספריים 5 חתכים בשולי החור, כך שהבצק מתחלק לחמישה עי כותרת. - עם האצבעות מדקקים כל עלה, מעגלים ונותנים צורה יפה. - שמים במרכז סוכריה, עיגולים קטנים מבצק סוכר, זילוף של רויאל וכו'. מקווה שההסבר ברור- מבטיחה לצלם את השלבים. ותודה על הברכות!

t a l talim

New member
חותכנים זולים לפימו (ובצק סוכר)

מצרפת קישור לאתר נהדר- נמצא גם בקישורים

noa1 1

New member
תודה רבה ועוד שאלה אני באמצע הכנת

בובה לעוגה ומשום מה השיער התיבש והתחיל להישבר ואפילו ראיתי סדקים בגוף וקצת בפנים. למה זה קורה?? אולי את השיער מדביקים בסוף? זאת פעם ראשונה שאני עובדת עם הבצק בצבע. תודה רבה רבה

noa1 1

New member
תוגה גילגולית. לא השתמשתי בהרבה

קורנפלור. וזה לוקח כ"כ הרבה זמן ללוש עד שמקבלים צבע אחיד? אני משתמשתבוילטון. איזה סיבה עוד יכולה להיות? תודה גילגולית

כן זה לוקח זמן, למרות שיש טכניקה

של גלגול הבצק בין שתי היידים וקיפולו שקצת מזרזת תהליכים. מאיזו סיבה נסדק לך הבצק אינני יודעת ,אולי לא נתת לו מספיק זמן ייבוש אולי פצעת אותו באיזושהיא דרך אולי בכל זאת קורנפלור
. בכל מקרה בפעם הבאה בטוח יצא יותר טוב
.

noa1 1

New member
תודה רבה גילגולית

כנראה לא נתתי לו ספיק זמן לייבוש. תודה רבה

למעלה