טלטלים דחוף!

טלטלים דחוף!

הי מקווה שאת בסדר אז ככה הזדקתי הבוקר על הדלה משאבת בית חולים שהשאלתי מיד שרה וקבלתי במקום משאבה חשמלית אוטומטית לשקוראים לה קצת מתביישת להגיד לך אבך"קיטט" היא כל כך כבדה וצר לי להשתמש במילה חלשה לעומת המדלה המהממת מה דעתך הלך עלי עם השאיבות? כאמור התינוקי צריך כל יום מנה של 150 סיסי למטפלת והשאר הנקה

1טלטלים

New member
?????

לא מכירה את הסוג שנתנו לך...תוכלי לפרט ,איך היא נראית?אני מקווה שזה לא מכשיר אנהלציה שעבר הסבה למשאבה.

טלטלים

אנלציה לשעבר זה הכחולה ששמים אצבע על הפעמון כאן מדובר במשאבה בצבע לבן שכתוב עליה משאבהת חלב אוטומטיט kittet

1טלטלים

New member
בכל זאת לא מכירה אותה..

ניסית לשאוב בה,האם יש לה ונקציה של כיוון עוצמת השאיבה,ואקום? בכלל היא נוחה?כואבת? אולי לאמהות אחרות יהיה מה להגיה או לאסתר . סליחה שלא יכלתי לעזור ,

1טלטלים

New member
אולי לנסות להשכיר דרך בייבי רותם

או בייבי מול...נראה לי שיש בעיה באתר של בייבי מול,אני אגיעה הבייתה רק בערב ואנסה לחפש לך טלפון שלהם...

1טלטלים

New member
גם דרך יועצות הנקה ואפילו דרך

דיאדה,יש בפורום טלפונים של יועצות שמזכירות משאבות,שוב אוכל לעזור לך יותר רק בשעות הערב ,כרגע אני מוץ לבית ולא במחשב שלי... אפשר גם לנסות את "דיאדה" ואת מ.מ.ש של אליין שיין.

1טלטלים

New member
למה לא חשבתי ל כך קודם

נראה לי המצב ושהייה בממ"ד מתחילים להשפיע עלי(חנוק לי וצפוף לי),חה הח טוב....יש לך אפשרות להעזר במשאבה ידנית בוסף . מקווה שלאמהות אחרות יהיה מה להגיב ולספר על המשאבה בשם KITTET תשאלי גם את אסתר.

תודה רבה לך טלטלים

המשאבה לך ניראית כל, זאת בתמונה ניראית משוכללת יותר אבל היא בסגנון, ניראה לי דגם מיושן יותר, יש ווסת לעוצמת שאיבה והלוגו בתמונה ניראה בדיוק כך על המשאבה שלקחתי יש לך משהוא להגיד על הדגם שהראת לי תיראי אולי אני סתם היסטרית ועצוב לי להיפרד ממדלת משאבת הפלאים אני יבדוק את עצמי כמה ימים ואם היא תיתן לי את ה 150 200 סיסי ביום אז עברתי עוד מחסום בהנקה ואני אהיה מאוד מרוצה אבל בכל זאת אם יש לך להגיד משהוא על הקישור שצרפת לי אשמח לשמוע ועוד משהוא התינוקי פתאום, ממש ביום בהיר אחד החליט שלא בא לו על ארוחת המרק שהיא עם בשר הוא עושה תנועות עם הידיים ושומר את האוכל בפה ולא מוכן לבלוע, זה ממש פתאום ואין לי הסבר לכך מה דעתך על מנת פירות כפולה? התפריט יהיה כך: חלב 150 אחר כך מנת פירות ואחר כך עוד מנת פירות וזהו הביתה ולינוק בלבד? חברתי המקסמה אלונה אמרה שניראה לה שזה יותר מידי סוכר אבל תחשבי לי על פתרון אם את יכולה כי אני ממש, אבל ממש לא יכולה לספק לו מנת חלב כפולה, היום למשל הוא אכל מנת חלב קפואה שהיתה למטפלת במקום המרק מה דעתך? יווווווווווווווווו אני מקווה שאני לא מציקה

1טלטלים

New member
מותר לך ,יקירה

את לא מציקה ,חוץ מזה את מעסיקה אותי וכך עובר זמן מהר יותר ... לצערי אין לי מה להגיד לגבי משאבה,מעודד אותי לשמוע שהיא לא מכאיבה במהלך שאיבה ויש לה ווסת תקין ולא כזה שצריך לסתום עם האצבע.תנסי אותה ותראי איך את מסתדרת איתה.מקווה שהכל יהיהבסדרףמקסימום יש לך פתרונות לא רעים שצירפנו בהודעות. לגבי תינוקך החמוד,טוב,גם זה קורה ,גם לנו לעתים,פשוט לא בא לאכול או לא סוגרים את הפה:) תנסי משהו אחר,אולי אורז מבושל בתוספת ירקות,אפילו אבוקדו או בטטה אפויה,תפו"א אפוי,כוסמת מבושלת עם ירקות,אורז עם עדשים מעין מג'דרה כזאת,שוב אולי זה משהו חד פעמי ,תינוקות /ילדים רבים משתמשים בכך על מנת להשיג "צומי",סתם לנסות גבולות ובכלל זה שכיח ,אל תתרגשי מכך . ...תנסי ממטפלת להיות קצת יותר יצירתית ולהציע לו עוד דברים,את הרי משלמת לה את שכרה ,גם מנת חלב שאובה זה מצויין. ושוב את לא מציקה ,זה בסדר גמור. תעדכני בהקדם איך הולך עם המשאבה ומוצקים,

ורק עוד שאלה

האם הכוונה היא לאורז לבן ולעשות אותו כרגיל כמו לנו הגדולים רק בלי בכלל שמן ובכלל בלי מלח? ואת העדשים יש לבשל במים ואחר כל לטחון ען האורז?

אלונה ע

New member
דניאלה

אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי בישול ובכלל אוכל מוצק לתינוקי שלך אני מציעה לך להיעזר בפורום של ורד לב, שהוא אומנם מוגדר כ"פורום נטורפתיה למשפחה" אבל 99% מהשאלות והתשובות בו נוגעות לתזונת תינוקות. יש שם גם כל מיני מתכוני בריאות לתינוקות. אני מניחה שאנחנו רק בתחילת הדרך עם המוצקים ויהיו לנו עוד הרבה שאלות בהמשך... דרך אגב, אורז מלא עדיף על אורז לבן משום שהוא יותר קל לעיכול ולפירוק, מלח בכלל לא מומלץ בגיל הזה ושמן אפשר מעט שמן קנולה. בהצלחה

למעלה