טלויזיה לווינית

AndreyS

New member
טלויזיה לווינית

קראתי כתבה שמספרת שהשידורים הלוויניים מעברים בפורמט MPEG2 והמקלט\מפענח שלי (של יס לצורך העניין) הופך את האות הזה לאות וידאו\RF רגיל. באותה כתבה היה גם כתוב שבעזרת כרטיס למחשב (הדוגמא בכתבה: SkyStar 1) אני יכול לראות את שידורי הMPEG2 האלה במחשב. השאלה היא האם אני יכול לשלב את זה עם עם חברת יס. אני לא מדבר על מהשו לא חוקי וכו´. אני רוצה להשתמש בכרטיס שכזה במקום המפענח. אפשרי? איך?

לא, את הלא יכול , והסיבה היא ש-יס

משתמשת בשיטת הצפנה של NDS בשם Mediaguard והרכיב שנמצא במקלט הדיגיטלי אינו זמין בשוק החופשי אלא רק במקלטים שמסופקים למנויים בחבילות שמשתמשות בשיטת הצפנה זו. הכרטיסים ל-PC זמינים לחלק גדול של שיטות ההצפנה אבל לא במיקרה זה.

AndreyS

New member
../images/Emo10.gif

תודה בכל מקרה. אולי אני יכול להוציא את הMPEG2 מהמפענח של יס דרך הRS232 אולי? או שאולי לקנות כרטיס שכזה דרך יס? יש אולי מפענחים אחרים עם יציאת Firewire? או USB2.

oferwain

New member
תוכל להרחיב בבקשה ...

איזה כרטיסים כן מתאימים ללא קשר אם זה יעבוד או לא .רק בשביל לעמוד על ההבדל בין כרטיס רגיל לכרטיס המתאים לשידורים דיגיטליים. ושאלה שנייה - האם זה יעבוד על שידורי הכבלים הדיגיטליים ? זאת אומרת להשתמש בכרטיס במקום הממיר של ערוצי זהב למשל ? עופר

למעלה