../images/Emo20.gifחח כניראה שאת לא מכירה אותי ,!
ותתחילייי ללמווד מעצמך תיסתכליי איך את מדברת זה מגעיייל אותי כ''כ , כי זה לא שאת לא לומדת לקח , את לא מבינה את עצמך ! את כ''כ מבולבלת שאת מפילה עליי כיי מילה אני לא אמרתי פה , ואם את חושבת שאני הלכתתי ואמרתי לשירה כל מיני דברים עליך אז את ממש טועה , כי את הית חברה שלי , ואניי לא אמרתי לה שום דבר על זה , תיסתכלי מה את אומרת כאילו היא לא ראתה אותך , ואני אמרתי לה שאת מממש לא מכוערת , אבל כמו שאת לא ראית אותה ואם ראית אותה את אומרת שהיא מכוערת אז היא מחזירה לך ולהיפך ,! ושתידעעייי לךך , שאניי הכי עשיתי כדי לא לריייב איתך חח
והנננה את הוצאת אותי כדי לריב איתי את רק מחפשת את זה ואני לא מבינה את המטרה שלך , או שאת אוהבת לריב , און שפשוט משעמם לך כי חן .. לך ? אני לא עשיתי כלום אני פשוט שתקתי , כייי זה ממש מוגזם כבר אני לא אמרתי מילההה , ואת מפייילה עליי הכל , ובסוף לא מדגברת איתי אז זה כבר מצחיייקק !!!!!! | : ,,, כי את בכלל לא לוקחת ערך לחברות שלך ותיראי איך את מווותרת עליהם , כי אני לא אמרתי כלוום !@ שיש לך להגידד שבגללו רבת איתי , את רק חושבת על דברים וישר תוקפת ולא מדברת אבל בכלל לא יודעת אם אמרתי לשירה דברים וכמו שדילב אמרה זה כמו שאני אבוא אליך ואגיד לך שאת מרכלת עלי עם ספיייר ובגלל זה אני לא אדבר איתך אייין לך היגיון במילים אניא גיד לך גם למה כיי את לא מסבירה את עצמך אם היית מסבירה קצת את עצמך היית מבינה , שאני ממש לא עשייתי לך כלום כי אני שתקתי ולא דיברתי אז תשימי לב שאפילו כשאני לא מתערבת את באאה ומפיילה עלי , ואפילו דיילב אמרה את זה !!,, שאני לא אמרתי כלווום | : ואת רק מחפשת! כיי אני רחוקה מלריב איתך , כי אני ממש לא מתגעגעת לזה ואםםם את כן אז יאללה חופשיי \ . :