טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

חן XD

New member
תראי שירה

את לא מבינה שעלית לי כבר על העצבים א-ל תערבי את דילב ! היא היחידה שלא אמרה לי את זה תגידי מי אמר לך אני גם יגיד לך !

../images/Emo20.gifחח כניראה שאת לא מכירה אותי ,!

ותתחילייי ללמווד מעצמך תיסתכליי איך את מדברת זה מגעיייל אותי כ''כ , כי זה לא שאת לא לומדת לקח , את לא מבינה את עצמך ! את כ''כ מבולבלת שאת מפילה עליי כיי מילה אני לא אמרתי פה , ואם את חושבת שאני הלכתתי ואמרתי לשירה כל מיני דברים עליך אז את ממש טועה , כי את הית חברה שלי , ואניי לא אמרתי לה שום דבר על זה , תיסתכלי מה את אומרת כאילו היא לא ראתה אותך , ואני אמרתי לה שאת מממש לא מכוערת , אבל כמו שאת לא ראית אותה ואם ראית אותה את אומרת שהיא מכוערת אז היא מחזירה לך ולהיפך ,! ושתידעעייי לךך , שאניי הכי עשיתי כדי לא לריייב איתך חח
והנננה את הוצאת אותי כדי לריב איתי את רק מחפשת את זה ואני לא מבינה את המטרה שלך , או שאת אוהבת לריב , און שפשוט משעמם לך כי חן .. לך ? אני לא עשיתי כלום אני פשוט שתקתי , כייי זה ממש מוגזם כבר אני לא אמרתי מילההה , ואת מפייילה עליי הכל , ובסוף לא מדגברת איתי אז זה כבר מצחיייקק !!!!!! | : ,,, כי את בכלל לא לוקחת ערך לחברות שלך ותיראי איך את מווותרת עליהם , כי אני לא אמרתי כלוום !@ שיש לך להגידד שבגללו רבת איתי , את רק חושבת על דברים וישר תוקפת ולא מדברת אבל בכלל לא יודעת אם אמרתי לשירה דברים וכמו שדילב אמרה זה כמו שאני אבוא אליך ואגיד לך שאת מרכלת עלי עם ספיייר ובגלל זה אני לא אדבר איתך אייין לך היגיון במילים אניא גיד לך גם למה כיי את לא מסבירה את עצמך אם היית מסבירה קצת את עצמך היית מבינה , שאני ממש לא עשייתי לך כלום כי אני שתקתי ולא דיברתי אז תשימי לב שאפילו כשאני לא מתערבת את באאה ומפיילה עלי , ואפילו דיילב אמרה את זה !!,, שאני לא אמרתי כלווום | : ואת רק מחפשת! כיי אני רחוקה מלריב איתך , כי אני ממש לא מתגעגעת לזה ואםםם את כן אז יאללה חופשיי \ . :

חן XD

New member
../images/Emo221.gif טובב נופר

מה שתגידי אני מחפשת לריב מבולבלת אני ? ט'חח ממש לא אני לא יודעת מה נהיה ממך ! הייתי חברה שלך ? ט'חח סבבהה את עושה לי טובה שאת חברה שלי ?טוב לדעת ואני מחפשת לריב נופר אולי תחליפי תקליט כל פעם אותו דבר.. כל הבנות פה בפורום בגללך ובגלל הילדה ההיא חושבות שאני איזה אחת שרק מחפשת לריב והכל ב-ג-ל-ל-ך ! את וחברה שלך הוצאתן לי שם רע בפורום הזה אבל מה? בנתיים לכן יש ת'שם הכי רע פה ! פתאום אתן מתחרטות מגיבות להודעה של מיכל " די לא מגיבה יותר" חחחח
את ממש חשה לא יודעת איך להסביר את זה אם את ככה עושה פה פוזות על מי בדיוק ? ? ? ? על הבנות פה בפורום את יכולה אבל עליי לא ! ! ! ! ! ואם את ככה חבל את הפסדת יאללה ביי ואל תגיבי לי בבקשה אין לי כוח אני אמרתי את שלי

../images/Emo20.gifאני לא הגבתי לשום הודעה של מיכל חן

ושוב את מערבת אותי רואה? | ::: ,,,,...........! סבבה אמרת את שלךך ואני לא אמרתי שום דבר רעע חןן ומי שחושבת ככה את ידועת איפה היא יכוללהה להיות לי ובאיזה חור ללקקק ,,!! כיי על מי את שמה פה אה? את יודעת טוב מאווד , שאניי ואת לא שמות פה אפחד ושיהיה לי שם רעע כלל מי שחושבת עלי משהו רעע היא יכולה להכנסס לי טוב טוב לחורר האמצעיי שליי שיחשבוו מה שיחשבוו כל אחת פה יודעת טוב מאוד את הערך העצמי שלה ,! ואפחד לא צריכה לספרר לה עליו , אזז כל אחחחתת פפפפפה יכולה לרדת לי ליייום כייף אם זה מה שאתם חושבות חחחח ושיהיה ששםםם רעע ! אני יודעת מי אניי , ואילו שחושבוות ככה לא יודעות מי הן D : ככה אני חווושבת וטוב לי לחשוב ככה

|להזכירך חן , לפניי כמה חודשיים שרבתי עם

ספיייר את היית בצד של ספייר כמו שאת אומרת "מעדיפה אותך אחת מהפורום שלא ראתה בחיים על חברה טובה שלהה " ואני לא מעדיפה אפחד לכן אני לא הגבתי פה , ובגלל זה אני לאא רציתי להתערבב .. כי אניי אוהבת את החברות שלי באותה מידהה ,, זה נכווןן שאני קרובה אליך ובגלל זה את חשובה לי כי אני ניפגשת איתךך ואיתך בכיתה והרבה יותר קרובה אליך זה לא אומר ששירה היא לא חברה! וזה לא אומר שאני בעד שיירה אז ממש לא אני לא בצד של אפחד ואםם יהיה לך נוח לישמווע אני דיברתי עם שייירה במסנג'ר ובאיסי שתפסייק לדבר ככה וככה גם עם דיילבב אניי לא בעד אפחד ולא נגד אפחד אני נגד הריב הזה אבל אני קראתי את כלל הריב ואני הבננתי שפה את בעדו .. למרות שכל הזמן אמרת ביי אולי את רוצה לא לריב וזה אבל איתי את רבה ...... את ממש הערבת אותי בכל מקום שיכולת יענו בכוח לריב איתי ף,,?!?!? ח אני כבר לא יודעת אם ליצחחווק או ליבכות ! אתתת באמת לא מכירה את החבורת שלך | : כננניראה

../images/Emo20.gifאוקיי אני חברה מגעילה ../images/Emo6.gif

את שמה לבב למה שאת אומרת אה???? חחחחחחחחחחחח זה כבר מצחייק כי אין םה שון מילבב שליי אני לא דיברתיי איתך בכלל אפילוו שמתי אותך בהתעלם ליראות אם באמת את תערבי אותי ואני מגעילה????? חח ליבכות , מממש ליבכות ,,, כי אין לךךך אפילו טיפת היגיווןןן במילים שלךך

חן XD

New member
../images/Emo221.gif טוב נופרי הבנו

את רק משחקת אותה פה בפורום ושירה?רק נגררת אחרייך לי אין היגיון במילים? טוב מה שתגידי כפרה בי אחי

../images/Emo210.gifאת רואה איך את מתחילה? יו ה'

זה כזה שקוף. א-ת גורמת לכל הריבים בפורום הזה. פשוט הורסת אותו ואפילו את אמרת את זה גם הריב הקודם היה איתתך.

../images/Emo20.gifחח טוב חן טוב , את רואה? אל תערבי את

אמאא שליי !! אמא שלי לא עשתה לך כלום חלאס להשבע עלייה ,1!!! שמעת? יופפי , אמא שלי היא מעללל הכלל , זה כמו שלא אמרתי לך חןן באמאא שלך ככה אל תערבי את אמא שליי !! אני לא אמרתי על אמא שלך , ומהה? על המצלמה? היאא אמרה לך את זה לבד את לא זוכרת שאת היית פה והינוו במצלמה איתה???!?! לא משננה ,! עזביי חןן !! אני מתנהגת כמו חברה "תהניי לך" טוב ,ף אל דברי איתי את עושה טובות יאללה , את חושבתץ שאני ילקק לך אז ממש לא , אניי באתי בגיישה שלא לריב אל תגידי אחריי זה שאני באתי ורבתי איתך ,! ביי

חן XD

New member
../images/Emo221.gif איאיאיאי הרבנית מבני ברק

לא להשבע באמא שלך ? מה קרה את לא אומרת לי חן באמא שלך הא ?לאא ממשש לא את לא מתנהגת כמו חברה בככלל נופר איכ את ממש מגעילה אותי לא קוראים לי חן אם לא טחנת אותי עם שירה וריכלת עליי סבבה תהני לך אני מעניינת בטח אז תהנו לכם :] מי רוצה שתלקקי לי אני האחרונה שאני אוהבת שמלקקים לי אני לא סובלת כאלה ההפך

פורום מריבות נפתח - כנסו והרשמו !

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1417 אווווווי אופס ,, זה בעצם הפורום של הגיים בויז . לא משנה - גם שם יש מריבות אפשר להירשם . תריבו , תקללו - מה שתרצו . אפשר לבלגן ת'פורום כמה שרוצים !!!!1 אתן לא מבינות שזה ניהיה כבר מגעעעעעעיל ? , דדדדדדי , תפסיקו !!!!1 כול אחת יורדת על השנייה כמו לא יודעת מה . לפני יומיים הייתן חברות , מה קרה ? , אייייייפ זה מעצבבבבבן כבר . לא , לא רציתי להתערב . אבל די , נמאס , חלאס , אי - אפשר ! הרסתן את כול הפורום . לכו לאי סי , מסן ,,,, תריבו כמה שאתן רוצות , אבל למה להרוס ת'פורום ?! . \\\\: זה פורום גיייייייים בוייייייייייז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 נראלי אני אפתח קומנה רק לריבים שלכם , שם יהיו יותר שירשורים ותגובות מאשר פה . \: אל תגיבו לי !!! ><

חן XD

New member
פורום גיים בויז אמור להיות למי שאוהבת אותם !

לא למי שלא אוהבת אותם וכל היום יורדת עליהם או למי שאהבה אותם ! ! ! אבל עזבי לדבר לבנות פה זה כמו לדבר לקיר

../images/Emo141.gifנו תראו מה קרה פה כנסו=\\\

דילב פתחהההה איזה שיר אתם שומעות עכשיו אז כנרהא נופר לא ראתה וגם פתחהההה או שלא יודעת מה היההה ואז דילב אמרה לה שהיא פתחה כברר אבל היא רק אמרה לה! שירה לא הייתת חיבתתת להגידד ולפתח את זההה בלהגידדד תאכלי אותה=\\\הרי את יודעת שזה סתם גורם למריבות אז למה????תעזבי אותהההה כול אחד והבעיות שלווו לא היתתת צכה להגיד את זההה ואז נופר התערבה וחןןןןן זה נהיה מריבההההההה אבל שירה????זה באמת עצבןןן אותייי למה מה קרה שתגידי לחן איך היא נראית אה???? שירההה את לא ראיתתת אותה באמתתת אני ראיתיי אותהה ותאמיני לי חן ילדה מושלמתת היא מאודד יפההה אז זה לא יפה שאמרתתת לה תראי איך את נראיתתת כי היא נראית מאודדד טוב זהוו אני לא רוצה לריב פע עם אף אחת עכשיוו ואני יתערבתי בזה כי זה יפריע לי מה שאמרתת לחן והם חברות שליייי ואני לא רוצה שיהיו פה מריבות זהוו=\\\

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifוואי ספיר אל תתערבי ,

את באמת לא היית צריכה להתערב ! זה עניין ביני לבין חן ודילב.

../images/Emo141.gifיופי שירההההה

כמו שאת התערבבבתתת שדילבבב אמרה משווו וזה היה לנופר והתערבת ואמרת להההה תאכלי אותה גמאני יתערבבבבב כי הם חבורת שליי ואני יעשה פה מה שבאלי כן????זה כבר נמאססס שכול אחדדדד מחלקקק פה פקודותתת כי הפורום לא של שום אבא פהה ואני יגיד מתי שבאלי ואיפה שבאליי ואני לא שואלת כאן אף אחת הם חברות שלי ואני כן יתערבב כי את לא תגידי סתםםם לחןןן איך היא נראית ותרדי עליההה זהו!!!!!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמה קשור ?

זה לא שהתערבתי, סה"F אמרתי לה תאכלי אותה, זה לא שחיפשתי לריב איתה. כל דבר בנות פה מפרשות את זה איך שהן רוצות, אז בעיה שלהן.

../images/Emo141.gifבסדר אז גמאני לא התערבתיייי

אני רק אמרתי שזה לא יפהה מה שאמרתצ להה עזביי שירההההה אין לי כוח לריב עכשיווו אני לא רוצהה!!! רק פעם הבאההההה תחשבי לפני שאת אומרת דברים כי זה לא היההה יפהההה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifבסדר ,

לחן יש פה . היא יודעת לדבר. היא לא צריכה שתגני עליה אני בטוחה.

למעלה