טלויזיה וחגיגה ב-
אנשים

../images/Emo210.gifזה מה שאני עושה ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאח אח ,

מרב שכואב לך את רוצה לחשוב שאני משקרת . ((:)

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif טוב מאמי, טוב ../images/Emo6.gif

את רק מראה כמה שהנוכחות שלי מפריע לך D:

../images/Emo20.gifמיישרת , ניראלי , חן כנסיי

ואפחח'ד אל תיקראוו לא עיניינכם !! דבר אחד אם את מדברת אליי , שהיא ניגררת אחריי אז את טועהה מאווד !! אני בכוונה לא התערבתי נישבעת לך אני אמרתי ניראה אם היא מערבת אותיי אם אני מתערבת בזה בלי להתערב שתקתי הפורום לאא עלה לי ומה' נישבעעת לך מה' הוא לא עלהה לי והחזקתי את עצמי ואמרתי לאא אני לא התערב ניראאה מה יגידו לי ,,,| : ואת רואה את רואהשאת דוחפת אותי בכל דבר? אני לא דיברתי עם שיירה על הריב שללךך בככלל ,,,!!1 אני אמרתי אני יכנס לפורום ויראהה מה הולך שם ! ותישאלי את דילב אני מונעת כל מריבה שלנו ושותקת ואת בכוונה רוצה לריב אני לא מבינה.? כבר נימאס לי כל הזמוןן לישתוקק ולהגייד אני התאפקק רק כדיי לא לריב איתךך ואת בכוונה לריב ולריב , זה הקטע שלך? בכוונה שמתי אותך בהתעלם , ככה שלא נריב אז גם בפורום את רוצה לריב אני לא מבינה אוח | : ,,, ... בקייצר לא באתי לפה לריייב ולא הגבתעי כדיי שתיצא מריבה הגבתי שתיראי על מה אני מדברת שבסך הכל אני לא רציתי לריייב ,,, והכלל לטובה שלא הגבתי מה את חושבת שזה נעים לי ליראות שיורדים עליך ושאת יורדת על שירה וששירה על דילב?? את חושבת שזה נעים לי??? ממש לא אבל התאפקתי לא התערבתי כדי לא לריב ,,, ואת מערבת אותי

חן XD

New member
../images/Emo221.gif נופר באמא שלך עזבי אותי טוב ?

עדיף שלא נדבר כבר נמאס לי אז פתאום שירה יודעת כמה דברים ? מאיפה הא ? סתם מהאויר באה מישהי ואמרה לה ? לא ! ! אעלק לא דיברת איתה על הריב שלי על כמה שאת רוצה דיברת איתה וחפרתם על זה עוד ! אבל לא משנה אין לי עצבים אליכן זין שלי היא $#%^ שמת אותי בהתעלם אני יודעת כבר ממזממן גם אני מחקתי אותך עד שתחליטי להתנהג כמו חברה ! ביי ואני לא חוזרת לפה יותר ! בנות תירשמו לרשמי תאמינו לי הפורום הזה הולך ונהרס

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחח מה נופר קשורה כוס אמק?!?!

זה שאת בטטה זה כבר ידוע!

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אני בטטה וטוב לי עם זהה [:

יבת זונה כוס אמא שלך יחתיכת שרמוטה מי את שתקללי אותי ככה הא? אני יגיד מה שבא לי ולמי שבא לי ואת לא תפתחי את הפה שלך ככה עליי את מבינה ? את ממש מפגרת הא? מטומטמת שזה משהו אני אומרת לך לא להגיב לתגובות שלי את בכוונה מגיבה הא ? יחתיכת שרמוטה תקשיבי אם את לא נרגעת אני ירגיע אותך יבת זונהה !^%&*) נופר את הכי לא חברה ימגעילה שירה זדייני לי מהעיניים ימכוערת לא רוצה לראות את העלה המכוער שלך מתחת לתגובה שלי מבינה ?יאלל סעי לי מהחיים

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאת כ"כ נטולת השכלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לזה תלתן לא ציפיתי ממך להבין. ותקישיב לי טוב מאד יחתיכת בתתתתתתת זונה אמא שלך עומדת בצומממת צועקת לערבים שיפתחו אותה ! פחחח ימגעילה מסררריחה !!!!!!! תביני את דוחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מה לעשות אלו החיים את ילדה מסכנה חסרת חברות [ : לי ברוך ה' יש ה=מ=ו=ן חברות ואם את רוצה אני יכולה לתת לך תאייסי של כולןןןןןןןןןןןןןןן :] הן נאמנות לי! הן לא כמוך מתייחסת חרא אל נופר! את חברה את?! ימגעילה ! לי יש תחברות הכי ליגה בעולם ! וזה כולל את נופר ורותם למרות שהן מהפורום ! יאלה יקופה זדייני לי מהשדה ראייה. אמרת שעזבת לללא ?!? אז לכי! נימאס לראות את הבועית המסריחה שלך! ב = י = י .

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo221.gif ../images/Emo221.gif ../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

יחתיכת שרמוטה את לא מבינה עם מי את מדברת הא יכושלאמא שלך הזונה הזאת פותחת לדרוזים היא הולכת כבר עקום מרוב שהיא פתוחה 100000 פעמים לכי תדעי אולי את לא הבת של אבא שלך מרוב שאמא שלך כ"כ זונה לכי תדעי מי האבא שלך אחח מסכנה את לא מבינה יש לי חברות טובות ונאמנות היית מתה שיהיו לך אפילו שליש מהכמות שיש לי ימכוערת תראי איך את נראת מי ירצה להיות חברה שלך ? אני ללא מתנהגת כמו חברה ? מה קרה נופר הלכה ובכתה לך ? איככ גועל נפשש אעלק אני לא חברה? נופר לא חברה מעדיפה אותך אחת מהפורום שלא ראתה בחיים על חברה טובה שלהה איכככככ את נורא מכוערת את יודעת ? D: עכשיו לא להגיב יאא אני כבר יומיים אומרת את זה ואת לא מבינה לא עוזבת חזרתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיצאו לך העיניים ימכוערת בנו תאני נשארת טהטהטהטהה

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ונופר אם כבר את רואה את זה כנסי

שתדדעי לך שעכשיו אני באמת מצטערת שהשלמתי איתך ! ! ! ! עד כמה את יכולה לרדת נמוך אחח אני לא לומדת לקחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifתקישבי לי ותקישיב לי טוב !!!!!!!!!!!!!!

בואנה יחתיכת מסריחה ! מאחורי מסך את יודעת לקלל אה!?!?!? חכי חכי אני רואה אותך במציאות אני פותחת אותך ימכוערת ! שמנה מגעילה ! שמנה שמנה שמנה שמנה שמנה שמנננננננננננננננננננננה ! את ד=ב !!!!!!!!!! תביני השומנים שלך כבר נוזלים לך! כשור שומן מהלך מזיע ומסריח ! די תביני כבר עד כמה הכיעור אצלך שולט ! נופר הלכה ובכתה לי ?!?! ממש אבל ממש לא [[[[[[[ : נופר לא צריכה לבכות לי מותק ! אבל תראי תיחס המסריח שללללך שרואים אותו וכל הפורום רואה אותו! תראי איך את מתייחסת! תתחילי לשנות גישה. כי ברגע שאת תריבי עם דילב ,את תדעי טוב מאד לבוא אליה על 4 ! נופר היא ה=כ=י חברה תביני כבר ! תפסיקי להתייחס מגעיל ולקלל כל הזמן ! את לא יכולה להתנהג כמו בנאדם ?! תסתכלי על זה , רצינית חן עכשיו , עם כל הקללות וזה , תראי איך את מתנהגת , זה נהיה כבר מ-ג-ע-י-ל ! והכי צפוי בארץ - את כמו תמיד , תעני כמו ילדה קטנה.

חן XD

New member
../images/Emo221.gif איי מסכנה רחמים עלייך :]

רק מהעיין שלך ושל נופר אני יריב עם דילב היית מתה שאני יריב עם דיבלב פחחחחחח דילב היא החים שלי היא יותר טובה ממך פי 10000000000000000000000000000000000000000000000000 חברה אמיתית ! ! מסכנה נופר טלית שכולה תכלת הא ? פחח את לא מכירה אותה בכלל ימכוערת עוד לפני שאת "תפתחי" אותי אני ייזין אותך ימכוערת עככשיו בא לך לעשות רוורס כי את ממש מכוערת ? יאלללה ביי [: ונופר יש לה פה אל תגיבי במקומה או שזה..מה שאתן מתכננות באייסי ? חח זין שלי את והיא שלום ולא להתראות

חן XD

New member
../images/Emo221.gif * דילב*

ואני לא מגיבה יותר לשרשור הזה ימסכנה את יכולה לדבר רק לקיר :] ביי מאמי חחחחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחח לא חמודה !

אני זו לא את . [: איי איי איי , חן כמה כואב לך אאאה ? אין מה לעשות נופר היא נשמה , והדיעה שלך לא מעניינת אותי . [: תאמיני לי את לא מגיעה לרבע ממה שהילדה הזאת [ : יחתיכככת צבועה . \: יאלה צ'או כונפה . :]

חן XD

New member
../images/Emo221.gif הופהה התחלנו לדבר כמו נופר הא ..

יפה יפה נופר נשמה לא אמרתי שלא אמרתי שהיא לא טלית שכולה תכלת יטיפשה יענו לא תמימה ... גם את זה אני לא מצפה שתביני... צצבועה O: אני מה פתאום חחחח אייי קודם תכירי אנשים לפני שאת מתחברת איתם אני כונפה ? חחחחחח יאא שירה רחמים עלייך יש פה בקריה מוסד לילדים כמוך אולי נלך לרשום אותך ? מסכנהה. ..עזבי להתאמץ בשביללךך?לעע נכון אני לא מגיעה לרבע ממה שהילדה הזאת.. אני עוקפת את האמאממאא של הרבע :] יאללהה זדייני לנופר יש פה ? מה אין לה מה להגיד או שהיא "לא רוצה לריב ? " חחח יאללה ביי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifהיא לא כמוך מחפשת לריב בכל דבר !

אף בנאדם לא טלית שכולה תכלת סבבה !? אין דבר כזה בנאדם מושלם ! לכל אדם יש תחסרונות והיתרונות שלו ! אוי חמודה , די , חלאס להיות עלובה ולחזור על דברים 62062 פעם . נימאסת כבר. תפקחי את העיניים תביני שחצי מהפורום הזה בא אליי רושם לי באייסי , "מה יש לחן הזאאאת?" די כבר. ביי. אל תגיבי . כי השרשור הזה כבר מאוס!

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מי אומר לך את זה הא?

אז כל מי שאומרת לשירה את זה תבואו ותגידו לי אני לא נעלבת מכלום האא אני שמהה על כל מיש אמר לך את זה זיןן :] וגם אליי באות בנות מה את חושבת שלא? אומרות לי "איככ הפורום הזה נהרס רק בגלל שירה " ועכשיו מחקתי את הפורום המזדיין הזה מהמועדפים את יכולה רק ללכת להזדיין עם ערבים ושלא תחשבי לרגע שאני עוזבת בגללךך פחח את יכולה לרדת לי ליום כיף ביי ויום מושלם כמו שלי [:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחח יבלפנית . [:

מקסימום דילב היחידה שאמרה לך את זה. ואם עוד מישהי אמרה את מוזמנת לומר [ = ואם יש פה בנות שבאות ואומרות עלייך דברים אני לא אבוא ואגיד לך אותם. אם הן רוצות שהן יבואו לך בפרצוף ויגידו . ולא , אני לא אלך להזדיין עם ערבים , אני ? זו ממש לא את . (((:) סאלמת .

למעלה