../images/Emo20.gifמיישרת , ניראלי , חן כנסיי
ואפחח'ד אל תיקראוו לא עיניינכם !! דבר אחד אם את מדברת אליי , שהיא ניגררת אחריי אז את טועהה מאווד !! אני בכוונה לא התערבתי נישבעת לך אני אמרתי ניראה אם היא מערבת אותיי אם אני מתערבת בזה בלי להתערב שתקתי הפורום לאא עלה לי ומה' נישבעעת לך מה' הוא לא עלהה לי והחזקתי את עצמי ואמרתי לאא אני לא התערב ניראאה מה יגידו לי ,,,| : ואת רואה את רואהשאת דוחפת אותי בכל דבר? אני לא דיברתי עם שיירה על הריב שללךך בככלל ,,,!!1 אני אמרתי אני יכנס לפורום ויראהה מה הולך שם ! ותישאלי את דילב אני מונעת כל מריבה שלנו ושותקת ואת בכוונה רוצה לריב אני לא מבינה.? כבר נימאס לי כל הזמוןן לישתוקק ולהגייד אני התאפקק רק כדיי לא לריב איתךך ואת בכוונה לריב ולריב , זה הקטע שלך? בכוונה שמתי אותך בהתעלם , ככה שלא נריב אז גם בפורום את רוצה לריב אני לא מבינה אוח | : ,,, ... בקייצר לא באתי לפה לריייב ולא הגבתעי כדיי שתיצא מריבה הגבתי שתיראי על מה אני מדברת שבסך הכל אני לא רציתי לריייב ,,, והכלל לטובה שלא הגבתי מה את חושבת שזה נעים לי ליראות שיורדים עליך ושאת יורדת על שירה וששירה על דילב?? את חושבת שזה נעים לי??? ממש לא אבל התאפקתי לא התערבתי כדי לא לריב ,,, ואת מערבת אותי