ממש אין קשר
טלוויזיה זה חלק מהחיים שלנו .
להפך, אני חושבת שזה נותן עושר של שפה , ותכנים, ועניין , וכמובן הכל חייב להיות בבקרה ובפיקוח
בוב ספוג למשל זה תכנית שכל כך הרגיז אותי שבכלל משדרים אותה שזה פשוט מקומם , אז יש תוכניות שהן מבחינתי טאבו עד היום כי זה אלימות ושפה זולה ודלה ויש תוכניות מעשירות , זה חייב להיות בפיקוח של ההורים .
יש היום בקרת תכנים וערוצים ומה לא .
זה גם הקשר שלנו לעולם.
אני הייתי שמה לבת שלי קלטות ( וידיאו... ) שכמובן הכל היה בבקרה וגם כן לא מסביב לשעון . אין פסול בלראות טלוויזיה מידי פעם כחלק משגרת יום .
גם רוב הקטנים נמצאים בגנים עד 4 כך שכמה טלוויזיה הם כבר רואים .
אם תחשבי על זה, זה דור כזה , הם כולם ספונים בתוך האי פון שלהם והטאבלטים וכל המכשירים האלה , לא יצא לי לראות ילד שלא מחובר לאיזה מכשיר.
כך שטלוויזיה זה כבר מזמן לא הבעיה, הבעיה זה כל המכשירים האלה שהם שקועים בהם ומנהלים את החיים שלהם איתם .
הטכנולוגיה רצה קדימה והם גדלים אחרת מאיתנו. זה דור שמתקשר באמצעות מכשירים . הם עדיין באים אחד לשני וחוגים ושעורים וכן הלאה אבל המכשירים תופסים מקום מאוד מכובד .....
תחשבי כמה ילדים עם הפרעת קשב את זוכרת מהדור שלך וכמה יש היום בכל כיתה ילדים עם הפרעת קשב.....
זה לא הטלוויזיה, זה עומס המידע שהם צריכים לקלוט ולעבד והמוח לא בנוי לזה מבחינה אבולוציונית עדיין.