טלוויזיה

צחיש

New member
מצטער לא מבין

אני עומד לצלם את הסרט בעוד 3 שבועות ולכן פניתי לאתר. סרטים זו העבודה שלי. נשאלתי שאלה ועניתי. לא ברור לי איך הגעת למסקנה שלך שאין לי ענין בסרט שבגינו פניתי לאתר. פנייתי לא זכתה למענה הולם ולכן הגעתי למסקנה שאין ליוצאים בשאלה ענין בהורדת התחפושת - פגשתי עשרות יוצאים בשאלה שמוכנים להתראיין באנונימיות. אם אתה מעונין תיצור איתי קשר דרך האימייל הלא חסוי שלי. לא מעונין - חבל על הזמן של שנינו. אם תתפשט על במה מול קהל אני מבטיח לך שאצלם זאת ואשדר זאת. ההתנגחויות המקובלות כאן לא מגניבות אותי.

VITO LIGHTNER

New member
לתם../images/Emo163.gif

היחיד שמתנגח פה זה אתה 1.רוב היוצאים מעדיפים את האנונימיות כדי לא לפגוע בקשר המינימלי או בסיכוי לקשר מינימלי עם בני משפחתם 2.תפסיק להתריס "הורדת תחפוסת"??????????... 3.מה אתה בכלל יודע על יציאה בשאלה?????????????? 4.חפש לך סיפור אחר

ELI105

New member
ם מדברים על להתפשט..

יש כאן לפחות אחת שמצהירה שהיא אוהבת לעשות את זה.. ולפי איך שהיא נראית מאחור אההממ לא הייתי מתנגד בוודאי בבווודאי לא אני,שהייתי חסיד קנאי בעברי סתם הגיגין

Le Fay

New member
"בוודאי בבווודאי"!!!

לא הבנתי מילה, אבל המסך שלי נצבע פתאום בכחול

ELI105

New member
Le Fay יקרה

חככתי רבות בנושא(אני מכחיש כל פליטה פרוידיאנית בתוקף) והגעתי למסקנא הבלתי נמנעת,לצערי כי מפני קדושת הפורום,ידי ולשוני(בנתים) קשורות מלהגיב להודעתך האחרונה

Le Fay

New member
מאחר וממילא "לא היית מתנגד", מניחה

שרצוי לשייר אותן קשורות (שיבוא תשבי ויתיר וגומר).

אחר

New member
כנראה שהתבלבלת

היוצאים לא עוטים אף תחפושת, הם פשוט לא רוצים להיחשף כלפי כל האומה. כמו שרינה הסבירה, זה יכול רק להזיק ליחסים עם המשפחה, למי שיש, וכבר היו דברים מעולם. בהצלחה בסרט

הדברים יצאו מכלל פרופורציה

אני חושב שאין כל רבב ברצון לעשות סרט על יוצאים בשאלה. אני השתתפתי בסרט כזה והופעתי בהזדמנויות שונות בתקשורת. אך אתה צריך להבין שיש כאן מכשול רציני בדרך לחשיפה. זה פוגע בהורים, זה פוגע ביוצא (לטוח ארוך) ולא תמיד זה מביא תועלת ליוצאים שבדרך או ליוצאים אחרים בכלל. אני מניח שלך, כיוצר הסרט, זה יהיה סרט מוצלח, אבל תבין את הצד השני, את הצד הפגיע בסיפור הזה. אני לא הייתי חוזר על הופעות התקשורתיות שלי.

צחיש

New member
תודה

חוזרים בשאלה המליצו לי לאתר דמויות בהן אני מעונין באמצעות האתר שלכם. פניתי בשאלה פשוטה וקיבלתי תשובות משונות. שאלתי מי מוכן להשתתף שלא באנונימיות וקיבלתי אלימות בתגובה. הרי איש אינו חיב לענות אם אין לו ענין. לשם מה עונים לבקשה שלא מעונינים למלא? משונה. לא אעסוק יותר באתר זה אבל אם אתה מכיר מי שמעונין לחלוק את עולמו הפנימי עם הציבור אודה לך אם תפנה אותו / אותה אלי דרך האימייל הבלתי חסום שלי. ושוב תודה על תגובתך.

כי הרעתי בכך את היחסים עם הורי

בדיעבד התברר לי שההופעה שלי בתקשורת הגיע לאזני הוריי והם כנראה צפו בקלטת הראיון והבכי שלהם בעקבות זה לא היה שווה ראיון עיתונאי. אצלי העניינים פשוטים: אם אתה יכול למנוע צער מהמשפחה, תעשה זאת.

בחשיבה שניה

אני חושב שיש בעיה רצינית שרוב החילונים לא יודעים עדיין מה זה חרדים ולכן ברוב המקרים הם מפסידים במאבק,,, וחוץ מזה הם גם לא יודעים מה זה חינוך חרדי ושזה בס"ה חינוך לבערות,,, ולכן אני חושב שחשוב מאוד להביא יוצאים ויוצאות שיסכימו לתת רעיונות [כמובן בלא לסכסך ח"ו עם המשפחה -שזה הדבר הכי יקר שיש לנו] ואני גם יודע שיהיה לזה הרבה רייטינג ועוד ואני גם חושב שהגיע הזמן שישמעו גם על יוצאות ולא רק על יוצאים, כי בסופו של דבר המין האנושי מורכב מבנות ומבנים כאחד [וגם החברה החרדית]

למעלה