טלה ובתולה

a y e l e t 7 8

New member
טלה ובתולה

שלום רב, אני בת מזל טלה - תכונותיו ממש אופייניות לי . האופק שלי אריה כך שאני כולי אש
בשנים האחרונות מתוקף התבגרות טבעית - התמתנתי ולמדתי לפעול יותר ע"פ שיקול דעת ושכל פחות ע"פ רגש להט ואימפולסיביות. לאחרונה הכרתי בחור מאד נחמד, בן מזל בתולה. עצם העובדה שהוא בן מזל אדמה מאד משמח אותי שכן אדמה תמיד ממתנים ומאזנים אותי . (עם מזלות מים למשל יותר קשה לי ומזלות האש דומים לי מדי). הייתי שמחה לשמוע ולקבל טיפים להצלחתה של מערכת יחסים עם בן מזל בתולה (נולד בספטמבר ) איפה כדאי להשקיע ואיפה להתעלם ועל איזה רקע הקשר יכול להצליח . מלבד זאת הייתי שמחה לקבל טיפים לבת מזל טלה - אופק אריה (נולדתי באדר ב' שנה מעוברת ) להצלחה בחיים. בתודה רבה מראש ושבת שלום, איילת

אפשרי, כמובן

אבל הביקורתיות הבתולית עלולה לשים פס על שמחת החיים הטלאית הבסיסית, אם כי היא עלולה להתגלות רק מאוחר יותר, וכדאי לשים אליה לב כשהיא מגיחה לה, ולא לאפשר לה לנבוט. להצלחה בחיים - חפשי לך מקצוע עצמאי ללא בוסים, חפשי רעיון טוב, פתחי אותו, ושאי בגאון את דגל המפיקה העצמאית שמצליחה בגדול כנגד כל הסיכויים, ושכולם יקפצו!

a y e l e t 7 8

New member
תודה אז באמת החלפתי מקצוע

למשהו שאני אוהבת עם ילדים ללא בוסים ישירים ואני מאד מאושרת מכך. לגבי הבתולה עושה רושם שהוא חמד של בחור - נולד ב 7/9 אם אתה אומר שזה יכול לעלות יפה אני שמחה העיקר שיש עתיד לקשר תודה!!

למעלה