טכניקת החבל ו-OBE
מתוך הספר Astral projection: Amazing journeys outside your body של Abhishek Agarwal אסור להעתיק מהספר אז אני יגיד במילים שלי. הצלחתי בטכניקה מנסיון שני, אז לדעתי היא ממש אפקטיבית. גם למי שלא מאמין ב-OBE זה יעזור לחלומות צלולים
אחרי שעושים רלקסציה. הרגעה של כול השרירים בגוף. מדמיינים חבל שתלוי מהתקרה ומסתיים או מחובר לפלג הגוף העליון. בצורה שנוח יהיה לאחוז בו ולטפס עליו (דמיונית). אפשר גם לחבר חבל אמיתי כזה ולהתאמן. בכול מקרה אחרי הרלקסציה עושים את זה בדמיון. אוחזים בחבל הדמיוני ומטפסים. כשעשיתי את זה מיד הרגשתי עיקצוצים בכול הגוף. אבל לא יצאתי. בפעם השניה נרדמתי. כי מצאתי את עצמי נגררת באמצע חלום לא מודע, חזרה לחדר שבו ישנתי. תוך כדי הרגשת כבדות בכול הגוף. אני חושבת שזה סוג של מוכיח שOBE זה יציאה מהגוף, כי כנראה שהייתי באמצע חלום בראש. כי לא הייתי בכלל בחדר שלי. ואז כשהגוף התחיל לצאת כתוצאה מהטכניקה נגררתי חזרה לחדר ולא יכולתי לעזוב. מרגישים שינוי אדיר בין סוגי ה"חלומות". רוב הזמן אנחנו אכן בראש. אבל לפעמים אנחנו יוצאים משם. אגב בזמן OBE אני גם לא מצליחה לצאת מהבית או לעבור סצנה כמו בחלום מודע רגיל. ואני לא מרגישה את הגוף שלי חזק ומעיק כול כך. ואין עיקצוצים. בכול מקרה Kids, Please try this at home
מתוך הספר Astral projection: Amazing journeys outside your body של Abhishek Agarwal אסור להעתיק מהספר אז אני יגיד במילים שלי. הצלחתי בטכניקה מנסיון שני, אז לדעתי היא ממש אפקטיבית. גם למי שלא מאמין ב-OBE זה יעזור לחלומות צלולים