טכנולוגית VideoGuard של NDS...

שרונקאם

New member
טכנולוגית VideoGuard של NDS...

ישנה חברה בשם NDS המייצרת כרטיסים חכמים "SIM CARDS" בטכנולוגית "VideoGuard" המשמשת בארץ את תבל, מתב, ויס. רציתי לדעת אם ישנה שיטה לשיכתוב על כרטיסי ה-SIM של NDS והאם קיים פרוגרמר מסויים שבאמצעותו ניתן לצרוב עליהם מידע... מי שיש לו עוד מידע על השיטה הזו וצורת פעולתה מוזמן להשיב לי... :) מצפה בכליון עיניים לתשובה... שרון.

שרונקאם

New member
המשך...

בנוסף, עד כמה שהתווכחתי לדעת... השיטה של NDS פשוט בלתי פריצה לעת עתה... האם זה נכון? האם לא ניתן לפרוץ אותם?

נכון . עוד לא הייה דבר שלא ניפרץ

אבל השאלה מה יהייה הערך המוסף של הפריצה ?. פרצו לבנק דיסקונט הוציאו כמה מיליונים מהכספות . בנק למיסחר ניפרץ . רק 250 מיליון נילקח . אבל פו מדובר בכרטיסים לחלוקה בחינם . אז המאמץ הוא קטן ולא כדאי

haiben

New member
PNDS

שלום שרונקאם! ישנה בארה"ב חברת לוינים בשם DIRECTV הכרטיסים החכמים שלהם מסוג NDS והם פרוצים כאן!!! שלח לי את המספר טלפון שלך לדואר האלקטרוני שלי HAIMBEN ֲAOL.COM ואסביר לך יותר. חיים

montyburns

New member
nds פרוצה לרווחה

רק לא באירופה. או בישראל. זה מאד מוזר, כי למיטב הבנתי, דור הכרטיסים שנמצא בשימוש באיזורנו הוא אותו דור שנפרץ בארה"ב. עוד מידע על ההיסטוריה של הפריצה תוכלו למצוא כאן : http://www.dssunderground.com/dsssite/history.htm

BlackAdder1976

New member
תראה תשמע......

שלום לא כ"כ רוצה לדבר על NDS וזה גם לא כ"כ חוקי,אבל..... אני יכול להגיד לך שיש לך טעות מאוד בסיסית בהנחות שלך. להתראות

montyburns

New member
האר את עיניי

למיטב הבנתי יש דורות כרטיסים שונים. הדור שבשימוש בישראל ובאירופה נקרא HU. הדור שהיה בשימוש בארה"ב עד לפני כמה זמן היה H. דור ה H נפרץ מזמן. הבעיה היתה עם דור ה HU (שהיה בשימוש רק באירופה). אבל מאז שבארה"ב עברו לדור ה HU, ההאקרים האמריקאים עבדו שעות נוספות, ופרצו גם אותו (כפי שמצויין בלינק מהודעתי הקודמת). אז איפה הקאץ´? למה במערכות האירופאיות המבוססות על אותם כרטיסים עוד לא הצליחו לעשות כלום? נ.ב. אני לא חושב שקיימת איזושהי בעיה חוקית לדבר על זה. המעשים הם כבר דבר אחר...

haiben

New member
חופש הדיבור הוא זכות ולא פשע!!!

שלום לכולם! אפילו במדינה דיקדטורית אלא אם כן יש לזה סיווג בטחוני מותר לדבר על כל דבר . לענינו בכדי לצרוב כרטיס HU של NDS צורבים עם תוכנה שנקראת 3.1 EXTREME HU אפשר למצוא למכביר באינטרנט יש כבר מהדורות חדשות יותר עד 3.5 יש עוד אתר נחמד WWW.2600.COM

theredarmy

New member
nds

והאם זה אומר שאפשר לפרוץ כל חבילה שמקודדת על ידי החברה הזאת?

שרונקאם

New member
אז אם ככה...

אכן יש שיטה לשכפל כרטיסים של YES? האם באמת ניתן לנתק את המפענח מקו הטלפון, להזמין באמצעות השלט, ואחר כך למחוק את ההזמנה מהכרטיס ולחבר חזרה? האם זה אומר ש-YES סוף סוף נפרצה? האם זה אומר שיהיה אפשר לשכפל וליצור תעתיקים של חבילות של YES ע"י שיכפול כרטיסים של לקוחות קיימים? (כמו שעשו בזמנו לחברת פלאפון עם הצריבות ברשת האנלוגית? שני מכשירים בעלי אותו סריאל-נאמבר ומשלם חוקי אחד?) האם הדברים באמת כך כפי שהם? מצפה לתשובה, שרון.

BlackAdder1976

New member
הרבה שאלות ותשובה אחת

שלום שאלת הרבה שאלות אבל התשובה לכל השאלות שלך היא אחת- לא !!! להתראות

סתיו מ

New member
אתה בטוח??? לא נראה לי...

ואם כן ואתה צודק? אז השאלה היא ל-מ-ה? הרי NDS נפרצה בשני דורות כרטיסיה הקיימים H & HU אז מה ההבדל? למה בארץ זה לא יעבוד?

BlackAdder1976

New member
בוא נהפוך את האלה שלך....

שלום אם מה שאתה אומר נכון,אז השאלה צריכה להיות- אם פרצו את NDS ל-מ-ה אין כרטיסים פיראטים בישראל ואנגליה ??? חשבת על זה ??? התשובה פשוטה- עדיין לא פרצו את NDS להתראות

סתיו מ

New member
שימו לב כולם...

אולי אני מפגר, אולי אני טיפש... אבך יש מכשיר בשם "TheLoader" המגיע עם תוכנה בשם "Extreme HU" לשיכתוב ותעתיק של כרטיסי NDS מדור H & HU... אולי אני תמים, אבל מה זה אמור להיות? כנסו בבקשה לכתובת הבאה כי אני פשוט לא מבין נפרץ לא נפרץ מה הולך פה? http://www.theloader.tv/details.htm

montyburns

New member
התשובה לדעתי היא ש....

העניין הוא לא האם שיטת הוידאוגארד נפרצה כן או לא, מאחר והתשובה היא "כן". השאלה היא האם יש בארץ האקרים שמסוגלים ללמוד את הנושא וליישם פה. והתשובה לכך היא שלילית. אף סטודנט לקריפטולוגיה לא יחצה כאן את הקו, ובוגרי היחידות הצבאיות שאוכלות אלגוריתמים כאלה לארוחת בוקר מוצאים את עצמם מועסקים על ידי חברות כמו אן די אס מהר מאד.

haiben

New member
יש שמועות!!!

בכדי להכנס לתחביב זה לא חייבים להיות פרופסורים, מהנדס, סטודנט ל..,ואו יוצאי יחידות מסוימות בצבא. פשוט צריך לקרוא הרבה וזה אומר הרבה בשפה האנגלית ולהבין מה שקוראים למצוא את האנשים הנכונים ולהחליף מידע איתם וכמובן את האתרים הנכונים ומפה הדרך להצלחה קצרה. נ.ב. מפה בארה"ב שמעתי שבשתי ערים בארץ שמו את האוטומגה במקום NDS וזה עובד.

שרונקאם

New member
אוטומגה במקום NDS?

מזה אוטומגה? מזתומרת פרשן בבקשה. ברצוני לרכוש את המוצר לצריבת כרטיסי NDS של תבל מתב ויס, אך קשה לי למצוא כרטיסים בשבילם אלא רק פרוגרמר לצריבה בעזרתו. (חשוב לציין שאיני מעוניין לעשות שימוש בלתי-חוקי בחומר הנ"ל) מזה אוטומגה, תסבירו קצת יותר.... ונכון, לא צריך להיות מדען אטום בשביל לצרוב כרטיסים. שרון.

montyburns

New member
עפ"י מה שאני מבין

אם אתה חושב שהעתקת כרטיס תאפשר לך צפיה, אתה טועה. כל כרטיס משוייך למקלט ספציפי. לא מספיק לקחת את הכלים שבשימוש בחו"ל ולהפעיל אותם כאן. צריך לבצע התאמות, וכדי לבצע אותן צריך להבין מהם השינויים, ומהי בעצם השיטה. נראה אתכם מצליחים לעשות את זה...

למעלה