טיש? מי בא? מי באה?

אבזץ

New member
טיש? מי בא? מי באה?

אם אבוא - אבוא מוקדם. חסר לכם שאף אחד לא יהיה!

אני אני!

הייתי בטיש `על אמת`. יותר נכון בהתוועדות. שזה כמו טיש רק הרבה יותר שווה. הרבנים יותר חתיכים ומשוחררים יש מלא וודקה וקללות הדדיות. היה כייף! `לחיים`

naty 1

New member
לא

חשבתי שתחזרי בתשובה כוכך מהר, ישבנו וחיכינו לך עד שאבזץ פרש... (גם מהטיש) ומזה רבנים חתיכים, לא סיכמנו שאת לסבית?

soelistit

New member
ידעתי שאבזץ סתם מאיים

העיקר העמיד אותנו לדפוק שעון נוכחות - ובסוף הגיע כמו שיך תורכי עם נרגילה ותיק חשוד למדי - שלא נפרד ממנו לדקה - ועוד החליט על פרישה מוקדמת מבלי לקבל אישור רשמי מועדת השחרור הפלסטינית.... אבזץ - תחזור מהר בתשובה - או שנפחית לך את מכסת הבתולות.......

naty 1

New member
הבתולות

זה רק אם הוא היה מחליט לפוצץ התיק בסוף. נרלי אני יקח קצת מנוחה ממכם בזמן הקרוב. תחזיקו מעמד.

naty 1

New member
72

בתולות על תיק כבד בפאב זו לא משו שאני המצאתי. בייבי. הולך לנוח אה, יה.

naty 1

New member
ולא

לדאוג סוליסטית בקשר לתוכן התיק החשוד. למרות שאני מודה שהאבזץ קצת מפחיד לאחרונה... בתוך התיק יש לו שם שרגא או שוריק או איך שקורין אותם פה ושם הרבה יותר מ-72 בתולות מכל המינים, הצבעים, והתנוחות, כך שההבטחה בתיק הרבה יותר גבוהה מה-72 על העץ. הערב בקינג' ג'ורג' השרגא יהיה בידינו. אל תפספסי. הלכתי לקרר המנוע בים. תיכף אשוב אה, יה.

פנדיאני

New member
היה כיף

ואולי כבר אפשר להוסיף "כרגיל". ועוד "כרגיל" אחד קטנטן זה שאני מסריח מסיגריות.

יעלוש2

New member
אני מבינה שהגעת הביתה בשלום!!!!!!!

היה נחמד אני מקווה שגם אחים שלי נהנו רק הערה קטנה במחשבה שניה השירות של המקום לא שווה את הטיפ שנתנו שיהיה לכם סוף שבוע מדהים.......

soelistit

New member
אני בעד

שינוי מיקום בכללי (אוירה יותר תוססת ו/או לחילופין מיסטית ובכלל - תפריט יותר עשיר עם מלצריות יותר פעילות ולא בדרגת רס"ר
) ואגב - לא ציינתי? נהניתי בטירוף בחברתכם - חיים טובים והמצית, נתי והמורדים, מחמם מנוע, קלמנטינה מ א ו ש ר ת, פנדיאני איש השירות, מתלבט 13,000,000, וההוא מהשייטת....... ותזכרו: כלב מי שלא בא, או - לא באת לא שילמת, או - מי שלא שם - לא שמים עליו - או כל אופציה אחרת - העיקר: חיילי צבא המורדים!!!! תתפקדו למפגשים החשאיים!!! - מלחמת השרדות או לא...

polo polo

New member
כן היה ממש כיף.....

ובנושא הסיגריות צריך לעשות משהו... אני סבלתי מזה נורא!!

היה באמת חבללזמן.

חברה באמת צריך מקום חדש. הדבר הראשון שהזמנתי מהתפאיט היה מלצרית וזה הי כאילו הם היו צריכים לחלוב פרה בשביל להביא אותה. לקח איזה שעה עד שמישהו נורא חמוד הלך והזמין שוב. הכי כיף זה כל פעם לשבת ליד אחרים ולהכיר אנשים שבאים כל שבוע אבל אין לך הזדמנות לדבר כי הם יושבים בצד השני של השולחן! ולגבי הסיגריות... אשמנו בגדנו גזלנו דיברנו דופי ועישנו. אני מבינה אותכם אבל למעשנים זה חלק מהכיף של לצאת. מה שנוכל לעשות זה להחליט שיש חצי מהשולחן שהוא של מעשנים וחצי לא ושכל אחד יחליט איפה בא לו לשבת. מה שבטוח שבצד של המעשנים בטוח יהיה יותר כיף!!!!! מי בא לשבת לידי???????

אני בא לשבת לידך ...

קלמטינה מאושרת...הייתי מאושר אתמול מאוד, היה נחמד. ובענין השירות והמקום , לדעתי אין צורך למהר לעבור מקום, יש לתת זמן נוסף לראות להיכן פני הדברים גם במקום הישן הם לא היו "צדיקים גדולים" ובענין ה"עשן" יש לאמץ את הרעיון שהעלה כאן מישהו לחלק את השולחן לשני חלקים , מעשנים ושאינם מעשנים, מי בא לידי?.?חחחח

babylon_a1

New member
לגבי הסיגריות

אני שונא סיגריות אבל תסתכלו באויתיות הקטנות על החוזה (בן ה 3053 עמודים) שחתמתם עליו שהסכמתם לבוא לטיש סעיף מספר 403 - כל מפגש פורום יכלול הרבה עשן

למעלה