טירןף בבית+איך פגשתי את אמא 1.11

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
טירןף בבית+איך פגשתי את אמא 1.11

הפרק של טירוף בבית היה לדעתי די חלש, פחות מצחיק מבדר"כ. זה כנראה בגלל שהיו מעט עלילות עם שני הילדים הבוגרים (לארי והילרי). איתם יש את הקטעים הכי מצחיקים. הפרק של איך פגשתי את אמא היה טוב. הרבה יותר טוב משבוע שעבר וממש מצחיק. מתי טד ורובין הבטיחו להתנשק בערב ראש השנה? זה לא זכור לי...

TheLost

New member
זה כאילו הפעם הראשונה שאתה רואה

סיטקום? הרבה מאוד פעמים יש דברים ש"מחוץ למסך". זה קרה המון בחברים ועוד יותר כאן שזה סיפורים שטד הבוגר מספר לנו =] אבל זו סדרה ממש יפה, אני מתאהב, גם אם היא לא הכי מצחיקה. הזוגיות בין מרשל ולילי חמודה כזאת וזהו, אפילו שמרשל ממש מעצבן, טד נחמד וברני המלךךךך ורק דיי לא יודע לאן זה יילך כי... כל הקטע של למצוא את האימא וכל פרק זה טד ובחורה... טיפשי טיפה ולא להרבה מקום. בכלמקרה זו עוד סדרה שתצטרף לאוסף שלי בהקדם (ובינתיים כל מי שרוצה לקנות משהו מהאוסף שלי יכול לראות תמונה בחתימה)

vand

New member
רק עכשיו ראיתי שיש לך בדיוידי

את סמולוויל 3. אם אתה כל כך שונא את העונה למה קנית אותה?

TheLost

New member
חס וחלילה, שאני קניתי אותה.

ביולי באו קרובים מחו"ל ואמרתי להם לפני זה רשימה של דברים שאני רוצה ואמרתי אם יש עוד משהו שהם מוצאים של הסדרות הבאות (בין היתר סמולוויל ברשימה) אז אם אפשר תודה. אז הם הביאו במקרה את הדיוידי של סמולוויל 3 ושל OTH 1 =] שלא הייתי מעוניין באף אחד מהם, תודה.

למעלה