טירוף מוחלט

kochav

New member
טירוף מוחלט

לאחרונה קראתי שמפלגת העבודה החליטה להעלות קמפיין נגד החיסולים ש"אינם הומניטריים". לדעתי, מקבלי החלטה זו עומדים בפני איבוד חושים מוחלט. אני מצביע למפלגה יום בגרותי, אבל אינני יכול להבין כיצד מתכוונים ראשי המפלגה להתמודד עם בעית הטירור הרצחני בארצנו ללא נקיטת צעדים משמעותיים. אולי ישתמשו בהיפנוזה? או שישלחו משלחת לבקש מהחמאס להפסיק את הפיגועים? אני חושב שחיפוש מתמיד אחר גימיקים (רעיון זה הועלה לאחר מכתב הטייסים) מוביל את שארית המפלגה לאובן מוחלט. אם לא יחזרו גאוני המפלגה מהצהרה מדהימה זו, אני מוגיע רשמית בשמי ובשם חברים רבים שלי שאין לנו מה לעשות במפלגה זו. בהצלחה לכם ובדרכם המדהימה

חימס

New member
דווקא אני חושב שזו החלטה טובה.

אחרי הכל, הם לא התנגדו לחיסולים בכלל, אלא לאותם חיסולים שמבוצעים בלב אוכלוסייה אזרחית ונהרגים בהם חפים מפשע (תמיד). משום מה אני בטוח שימצאו דרכים אחרות לחסל. (אל תשאלו אותי איך למה ואיזה, כי אני לא יודע. בינתיים [רק בינתיים] אני סומך על האינטליגנציה והניסיון של נבחרינו) זהו מאבק על המוסר שלנו ושל הצבא שלנו, מוסר שהוא כעת מאוד מעורפל, ואין שום הצדקה להרג חפים מפשע, בייחוד לא בקנה מידה כזה. אם לא תימצא דרך אחרת והמצב לא ישתפר, אז באמת אין ברירה אלא להמשיך באותה מתכונת של חיסולים. אבל בינתיים כדאי לנסות.

חימס

New member
הבעיה היחידה היא

תגובת הציבור...אני חושב שהציבור יסלוד מאוד מההחלטה, ושהיא תגרום נזק אדיר לתדמית של המפלגה. מצד שני, אין כבר הרבה מה להרוס בתחום הזה.

למעלה