טירונית חדשה..

ליMור

New member
טירונית חדשה..

הישר מבה"ד 12.. אז הגעתי בשעה טובה להחלטה סופית ומסודרת.. אמנם לקח לי 11 שנים,, אז זה הגיע בסוף.. אממה.. אין שיתוף פעולה, אין הסכם משותף אין נכונות ורצון מבחינתו לקום ולעזוב.. אודה לקבלת הסבר ראשוני לאן לגשת מה לעשות עם מי לדבר.. היכן לפתוח תיק,,, ברבנות? בית דין ? עם עורך דין ? תודה..

את יודעת מה אומרים על בשר טרי?

שהם מנקים ראשונים את השירותים
ברוכה המצטרפת
אני חושבת שהצעד הראשון שלך צריך להיות פניה לייעוץ משפטי. את יכולה לפנות לעו"ד, מגשר, או להעזר בשרותי הייעוץ המשפטי של נעמת. הם ינחו אותך בזכויות שלך ובדרכי הפעולה הרצויים. קשה לייעץ לך בלי לדעת פרטים נוספים (שאת כמובן לא חייבת לספק לנו
), למשל, האם יש ילדים, האם יש רכוש משותף (דירה) וכו'. הדברים האלה משמעותיים כדי להחליט האם יש צורך להכנס למרוץ הסמכויות שבין בין הדין לענייני משפחה לרבנות. אני מניחה שעוברים עליך ימים לא פשוטים. קבלת ההחלטה היא לא קלה והדרך מאתגרת. אני מאחלת לך בהצלחה

תגידי, מה יהיה?

מסכימה ומסמנת
על כל משפט. בגלל שאת רק בהתחלה, נוותר לך על השירותים הפעם

שחR

New member
למורייייי YYY הגעת אלינו ?

שנים שנים, מה שלומך ? אני מניח שאת בטוח במהלך.... אז קצת עזרה לעניננך. מאחר ויש פה מקרה חד צדדי מצידך. את צריכה עו"ד שיכין לך טיוטת הסכם גירושים ויפתח תיק בבית הדין לעיניני משפחה. מה שיותר חשוב זה לנסות לשכנע בבית שהמהלך טוב. אם תרצי המלצה על עו"ד תפני במסר ותקבלי. בהצלחה במסע החדש. שב"ש שחR

רק שיר

New member
כמו שהשלישית מעליי ענתה

בצורה מפורטת, ולי נותר רק לאחל בהצלחה רבה!!!
ושהדרך תהיה לך קלה.

אני 27

New member
ברוכה הבאה ....

הכל כבר נאמר כאן ... נשאר רק לאחל בהצלחה ... לא יהיה קל ... אבל יש לך כאן חבורה מצויינת של אנשים שיעזרו לך לעבור את הימים האלו . תרגישי בבית ... הקפה בצד ימין

אני 27

New member
כשאת יוצאת ... זה משמאל ....

אבל תשארי ... אל תצאי ... אני אעביר את הפינה לצד השני ... אגב , תורך להביא השבוע עוגות .. לא ?

אני 27

New member
כל עוד יש בזה שוקולד ואגוזים

וזה נראה כמו בראוניז ... מריח כמו בראוניז ... ויש לזה טעם של בראוניז ..... את יכולה להכין מה שבא לך......

ליMור

New member
קראתי את תגובותיכם..

תודה לכל אחד ואחת מכם.. ביום ראשון אפנה כצעד ראשון לנעמ'ת לקבל יעוץ מקצועי...

למעלה