טירונות...

Josman

New member
טירונות...

הייתי רוצה לדעת איפה עושים רובאי 07 (כמה חודשים זה בעצם)? והאם יש דבר כזה יותר מרובאי07? אם כן אז איפה...? וזה נכון כל מי שעושה 07, חותם אחרכך קבע לאיזה שנה? פחות או יותר...

blabla2a

New member
תשובה

כל החירניקים והנדסה קרבית עושים 07 בקשר ל 07+ אני מעריך שזה סיירות\קציני חיר\טייס וכו' (לא בטוח)

blabla2a

New member
בקשר לזמן

אני חושב שכל יחידת חיר זה אחרת... אבל אחרי האימון המתקדם אתה מוסמך לרובאי 07 אם אני לא טועה... זה 8 חודשים מיום הגיוס? (תקנו אתי)

blabla2a

New member
אתה חמוד אתה...

הוא שאל איפה עושים רובאי 07 אני לא רואה שום מילה שקשורה לטירונות בקיצר בוא נסכם: חירניקים והנדסה קרבית משתחררים רובאים 07.... שלום ביי שבת שלום שבוע טוב חיים טובים שנה טובה חודש טוב להת' צ'או

Josman

New member
כל אלה שעושים רובאי 07 יש להם

אפשרות לחתום קבע? מה הרובאי של סיירת מטכ"ל ושייטת 13?

כמעט בכל מקום בצבא אפשר לחתום קבע.

ובזמן שאייל ומתן רבים של מי יותר

גדול... רמת רובאות עובדת כדלהלן: הטירונות המכשירה את החייל שרובאי ברמת הכי גבוהה, הוא טירונות 05, אותה עושים חי"ר והנדסה. לאחר הטירונות, גם חי"ר וגם הנדסה עושים אימון מתקדם(והנדסה גם הכשרה יעודית) ומוכשרים כרובאי 07. 07 זו הרמת רובאות הגבוהה ביותר אליה מגיע החייל ה"פשוט". מעבר לרובאי 07 צריך לעשות קורסים פיקודיים בשביל להעלות את רמת הרובאות. כך למשל, בסיירות עושים קורס מ"כים סיירות ומוכשרים כרובאי 08. קורס קצינים כמובן מעלה את רמת הרובאות, כאשר 012 היא הגבוהה ביותר, ואליה מגיעים מי שסיים השלמה חילית במגמת גפן(חי"ר). מוסר השכל: הגודל לא קבוע, זו לא הכמות - זו האיכות וכו' וכו'.

samata

New member
לא רב למי יש יותר גדול

בנאדם שאל שאלה על X וילדון כלשהו ענה על Y.

blabla2a

New member
עמית..

אני דוגל במשפט: "שלריב עם אנשים שלא יודעים לקרוא..אתה תמיד תפסיד... עדיף לשתוק..." דרך אגב... למי יש יותר גדול? (זה שאלה רטורית
)

blabla2a

New member
../images/Emo3.gif

סורי בכל מקרה לא התכוונתי לריב שנינו רצינו רק לעזור

למעלה