טירונות רפואנים!

udiudi

New member
טירונות רפואנים!

באישון לילה זה, מי קיבל תאריך טירונות לשמונה עשר באוגוסט? למישהו יש קצת יותר פרטים על טירונות 03 של העתודאים לרפואה? וללומדים בי-ם: למה אתם עדיין לומדים כימיה?!

ולדי

New member
אנחנו כבר לא לומדים כימיה כללית

למדנו בסמסטר הקודם קורס ארוך ומייגע בכימיה, שבו גם הצלחתי לא להיכשל. עכשיו יש לנו רק קורס בכימיה אורגנית (איכס!) ומעבדות בכימיה שנגמרות בעוד שבוע וחצי. אתה שואל למה - אין לי מושג. כנראה בשביל להתעלל בנו... על טירונות 03 אין לי מושג, כי אני עושה 02, ועוד לא קיבלתי את הזימון אפילו.

Hawk17

New member
תגיד ולדי....כמיה אורגנית

כמיה אורגנית זה לא תהליכים בחרא במקרה???? (אני לא רוצה לדעת מה אתם עושים שם עם התל"ג של הכלב\חתול המשפחתי...)

metal_slug

New member
לפי מיטב זכרוני מהתיכון

כימיה אורגנית קשורה בעיקר בכהלים ובחומצות קרבוקסיליות.

ולדי

New member
כימיה אורגנית זה כואב...

ודווקא לפי מה שזכור לי, ריאקציות בחרא זה לא רק אורגני...

udiudi

New member
כימיה אורגנית זה כיף!

אם מישהו צריך עזרה בחומר, תשאלו אותי. בב"ש עברנו כבר את הקורס הזה בסמסטר א´. על ממוצע של 90 כיתתי!!!! והמבחן היה קשה משהו בן ז**ה.

ולדי

New member
משהו, אחלה כיף...

חברים שלמדו בבן-גוריון אמרו שהקורס שלכם קליל בהשוואה לשלנו. נו, העיקר שאתם נהנים. ולנו יש מחר יום הסטודנט!!! נה-נה בננה! (טוב, Sorry, זה הדיכאון מכימיה אורגנית שמחזיר אותי לילדות).

dimitry

New member
אל תדאג אודי

גם אני קיבלתי זימון לטירונות 03 ב-18. נדמה לי שאנחנו נעשה אותה בביסלש. כל הרפואנים יעשו אותה ביחד אז תבקש מוולדי שיביא קרואסונים ביום הגיוס שלנו כפיצוי על זה שהוא לא הביא אותם לכנס.

blaster master

New member
חמודי אתה עוד לא פתרת לי את הבוחן!

ותקנה את הקלסרים תעשה טובה!!!! כולה 14 שקל יא קמצן!!! אתה שברת לי את הריצפה כששיחקת בדארטס דרך אגב... write back

udiudi

New member
הפורום הזה הולך ומדרדר...

קודם כל, דימיטרי: לא ידעתי שרפו"ש עושים איתנו 03... ואני מולדי כבר לא מבקש כלום (ובטח שלא קרואסונים!) וBLASTER MASTER: אלף - זה לא כאילו שהחדר שבו שיחקנו דארטס נראה יותר גרוע ממה שהוא נראה מקודם. בית כל - היום הייתי בדיונון ולא היו את הקלסרים ג - תירגע! ועכשיו לעתודאי רפואה משנים ב´ והלאה: שתפו אותנו בטירונות שעברה עליכם!

dimitry

New member
כן, גם רפו"שניקים

עושים 03. אני חושב שזה בגלל הקורס חובשים שנעשה בשנה הבאה ונקבל סיכה של חובש קרבי (אז צריך איזשהו בסיס קרבי). חוץ מזה, נראה שהשנה אני הרופא שיניים היחיד שיעשה 03 מכיוון שיש רק 5 עתודאים בתחום זה במחזור שלנו, 2 בנות, אחד עשה כבר טירונות וולדי עושה 02 בגלל פרופיל. ולמה אתה לא רוצה לבקש מולדי קרואסונים?

למעלה