טירונות נ"מ

ronitrozen

New member
טירונות נ"מ

בני התגייס לנ"מ. כל מידע על הטירונות, מה לקנות? איך להקל? מה עושים שם? כמה זה נורא?ואיך ממשיכים לתפקד עם כאב הבטן שלי ,יתקבל בברכה

oshiko

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

זה מרענן מפני שאין לנו הרבה הורים לנ"מ בפורום. הטירונות נמשכת 4 חודשים. לחלק של החי"ר כדאי להצטייד בערכה מתאימה (משחות וכו') לטיפול ברגלים. עוד עצות תוכלי לקבל מכל מי שבניו עשו או עושים טירונות קרבית - זה די דומה. אינפורמציה על הטירונות ועל נ"מ בכלל יש לך כאן באדיבות פורום מתגייסים.

oshiko

New member
ברוכה הבאה גם לך../images/Emo24.gif

לא מקפחים אף אחד. בהצלחה לכל הנ"מניקים החדשים והוריהם. נשמח ללמוד דרככן יותר מהמעט שאנחנו יודעים על נ"מ.

סמדר בנ

New member
ברוכות הבאות

אמהות לחיילי נ"מ. מסלול ההכשרה של לוחמי נ"מ מאוד דומה לתותחנים. בונוס נחמד שיש יחסית הרבה בנות לוחמות (חלק אולי יראו את זה כמגרעה
). עד כמה שאני יודעת ותקנו אותי אם אני טועה, חיילי הנ"מ אינם משתתפים בפעילות באיו"ש. אין שום סיבה, אגב, שזה יהיה נורא. מאחלת לבנים בהצלחה. שמעתי שיש אוכל טוב בביסנ"מ....

ima 3

New member
אולי אוכל לענות לשאלותיכן..

ביתי מדריכת נ"מ בביסנ"מ. החיל נחמד ואינטימי, בסופו של דבר כולם מכירים כמעט את כולם. לפי דיווחי הנסיכה שלי האוכל בביסנ"מ ממש בסדר. הסגל מורכב מאנשים איכותיים (בעיקר המדריכות כמובן..
) הלינה בטירונות באוהלים. אם אינני טועה הטירונות מחולקת לשניים שלב ראשון טירונות 03 ובשלב השני מתחלקים למקצועות (טק"א טקטי). עוד שאלות? אשמח לעזור.

ronitrozen

New member
אתם מקסימים - תודה!

פתאום יש לי הרגשה שאולי עוד מישהוא בעולם יבין אותי ויקשיב לי בלי החיוך הציני :"נו, הוא לא הראשון " ו "מה את דואגת?" של המאצ'ו שלי תודה לכל מי שהגיב.נשמור על קשר...

למעלה