טירונות מוד"ש-

RENI1

New member
טירונות מוד"ש-

3 חודשים,נכון?? (בכל מקום כתוב משהו אחר) כמה זמן אימון מתקדם? עידכנו באתר 'עולים על מדים' את התפקידים- לוחמת איסוף מודיעין מישהו יודע אולי מה זה אומר "רובאי 03 כוכבית 05"? במה זה שונה מרובאי 04 (מבחינת תכנים, משך ההכשרה וכו')? תודה! =)

samata

New member
טירונות מוד"ש=10 שבועות

לבעלי פרופיל 72 (רובאי 03). לשם ההמחשה, מחזור אוג' 06 (התגייסו למען האמת ב-24.7) מסיימים השבוע את הטירונות. האימון המתקדם הוא 4 חודשים פחות או יותר עד כמה שהבנתי...אבל לא בדוק. אני אברר עם חבר שלי במוד"ש כשייצא לי לדבר איתו.

RENI1

New member
ובעלי פרופיל

82 או 97 עושים טירונות ארוכה יותר? (אני יודעת שהם יוכשרו לרובאי 04 אבל נראה לי מוזר שהם ימשיכו טירונות בזמן שבעלי פרופיל 72 יתחילו אימון מתקדם. סה"כ אין הבדל משמעותי בין 03 ל-04).

RENI1

New member
או.קיי..עוד משהו

ב'עולים על מדים' כתוב שהטירונות של הלוחמות היא 12 שבועות (לפי מה שאמרת- כמו משך הטירונות של בעלי פרופיל 82-97). אפשר להסיק מזה ש"רובאי 03 כוכבית 05" זה למעשה רובאי 04,לא? (למה הם לא אומרים 04 וזהו?
) אבל איך ייתכן שכל הבנות יעברו אותה הכשרה? (הרי חלק יהיו בצוות רכוב) תודה מתן! =)

samata

New member
אני בספק

אם זה אומר שזה טירונות רובאי 04. יכול להיות שמבחינת תכנים יש יותר שיעורים בנושאים מסויימים לבנות או משהו בסגנון, ולכן הטירונות שלכן תהיה 12 שבועות. באמת שאין לי מושג מה זה "רובאי 03 כוכבית 05". מצטער, חכי שמישהו אחר יענה על זה

למעלה