טירונות גולני

k1235

New member
טירונות גולני

מישהו יכול להסביר על הבסיס ברגבים? שמעתי מודל אמריקאי משהו ואין אוהלים זה חדרים למישהו אולי יש תמונות? את הטירונות עוברים בבסיס הזה? מה עוד עוברים בבסיס ברגבים חוץ מהטירונות? תודה.. עתיד להתגייס לגולני בנוב' ורוצה לק'בל פרטים :)

אה בטח...

כי לשים פה תמונות של בסיס זה נורא שומר על ביטחון מידע

../images/Emo6.gif

אם האמריקאים ראו את הלונה באח, גם הלבנונים יכולים לראות אותו לא?

k1235

New member
איזה ביטחון יש בזה..?

איזה ביטחון יש בזה לראות מבנה ? באינטרנט יש כתובות מדוייקות והכל ויש תמונות של בסיסים יותר חשובים מהלונה אז למה תמונות של זה לא מפרסמים? של הקריה כן של הלונה לא? טוב.. אפשר לקבל פרטים על הבסיס ?

זה שיש תמונות זה אחלה...

ע"פ ביטחון מידע, אסור לצלם בסיסים... לא מבפנים, לא מבחוץ. לך לכל בסיס, ותראה המוני שלטים כאלו... אסור. נכון שבטקסי השבעה וכל מיני כאלה שההורים שלך באים, המצלמות לא מפסיקות לעבוד... אין מה לעשות. וזה שבאינטרנט יש? יופי להם.. לי לא אכפת, כי אני לא זו שהעלתה ת'תמונות לשם, אני לא לוקחת ת'סיכון. יש פעמים גם שהצבא מאשר לצלם, לצורך פרסומת/פקוספקטים/סרטי רעל וכו' וכו'... אבל אתה באמת חושב שמישהו כאן צריך להעלות תמונה של בסיס, שסביר להניח שלא הצבא אישר לו לצלם, ולקחת ת'סיכון באם זה בלמ"ס או לא? לא חושבת
כל מקרה, הבסיס הזה יפה

mangalon2005

New member
איזה קטע קרה לי בבסיס בחיפה ../images/Emo6.gif

אז מי שהיה שם יודע שהנוף של חיפה ממש ממש יפה עם כל הבניינים שעומדים שם על ההר. אז קיצר, החלטתי לצלם את זה מהבסיס כשכל הקבוצה והמפקדת הלכו לידנו ובכלל לא עלה בדעתי שאני עובר על החוק. המפקדת כעסה עלי ונאלצתי למחוק את התמונה של הנוף. לא נעים...

k1235

New member
מצאתי תמונות של הלונה ברשת...

מצאתי תמונות של הלונה ברשת... כך שאני לא צריך תמונות אם אפשר לקבל פרטים מלאים על הבא"ח אשמח לקבל.. תודה

aureliano1

New member
אל תדאג - אתה מסודר

תגור בחדר נאה עם מיטה וארונית די גדולה. יש מזגן, שלוש חדרי מקלחות וכ"ו. אבל את רוב האימון עוברים באיזור מסביב לבא"ח. שם תצא לשטח ויתעללו בך למוות. אבל תמיד נחמד לזכור שאחרי שבוע קשה של קוצים ומשקלים אתה חוזר לפלוגה יפה ונקייה.

למעלה