טירונות ב11 לספטמבר

MajorTom

New member
טירונות ב11 לספטמבר

או קיי, קיבלתי טירונות לעשירי לספטמבר....אבל בגלל מועד ב´ הצבא הסכים לדחות לי את זה ל11.9 (תאריך מפוצץ משל עצמו). השאלה שלי היא פשוטה. מה נראה לכם שיקרה? האם יעבירו אותי לאלה שהתחילו בעשירי? או שאני אחכה בבקו"ום לגיוס של ה12, שכן אלה מועדי גיוס העתודאים? ממש אשמח לתשובה/ניחוש אפילו

ניחוש...

לדעתי, סביר שניפגש ב-12 בבקו"מ, כי אתה עדיין תהיה שם, ואני אגיע בבוקר. ובכלל - תקווה שהאמריקאים החכמים לא יתחילו מלחמה עם עירק באותו יום, כי אז לא יהיה לאף אחד זין לא אליך ולא לטירונות שלך. בעצם, אם אין לך מוטיבציה, תקווה שהם כן יתחילו...

CzR

New member
קיבלת?!?!

מה, כבר קיבלתם זימון לטירונות?!? אני מועמד לסמסטר אביב ולא קיבלתי שום זימון. איפה אפשר לברר מידע על זה? HELP!

MajorTom

New member
תרגע CZR

אני לא מועמד...אני כבר אחרי שנה א, אז אל תתפלא שלא קיבלת יש לך עוד המון זמן

תירגע

אנחנו אנשים שלומדים כבר שנה. לך יש עוד זמן עד הטירונות - תקבל את הזימון שלך, אל תדאג.

שמש27

New member
לא ניחוש...לא תשובה... בוא נקרא לזה

ניחוש מוסמך... חחח... תשובה ניחושית... ניחוש תשובתי... בקיצקץ - זה תלוי. אאאאםםםם בטירונות של ה 10.9 לא יהיו נפקדים ותצא מכסה מלאה - אז ידחו אותך (טלפונית) ל 12.9, או שבמקרה גבולי - תבוא ב 11.9 ואז יגידו לך לבוא שוב מחר. ואאאאםםםם בטירונות של ה 10.9 יהיו נפקדים (כמו שאבשי דיווח על הטירונות של יולי) - אז תישלח באופן פרטני לבסיס טירונות שהחבר´ה של ה 10.9 נשלחו אליו. בכל אופן - לא תישן בבקו"ם בין ה 11.9 ל 12.9. עצתי לך - תרים טלפון למדור עתודה ב 10.9 בשעות אחר הצהריים (13:00 עד 17:00 כזה) ותשאל היטב שאול "האם לבוא מחר או לבוא כבר ב 12.9 ???" ואל תסתפק בתשובה סתמית, אלא תדרוש לדבר עם האחראי על הטירונות. בהצלחה.

למעלה