טיקים

טיקים

לבעלי נסיון אנא תשובה מהירה אני בלחץ לפני כשבוע שאלתי כאן שאלה לגבי הטיקים אבל כנראה שההודעה לא עברה טוב. הקיצר בני בן ה7.5 נוטל ריטלין מזה 10 חודשים. חוץ מחוסר תיאבון בשעות ההשפעה ובעיות בשינה לא היו לו שום תופעות לוואי. וזה מספיק. לפני כשבוע החלו לו טיקים בצוואר והוא עושה מן תנועות אחורה עם הצוואר כאילו רוצה לשחרר אותו, וזה נעשה כל 20- 30 שניות, אני ממש מוטרדת וגם בעלי לקח את זה קשה עד כדי ששוקל להפסיק את הריטלין, ואני מתנגדת. בררתי על טיקים באינטרנט אני פוחדת שיש לו "טוראט" כי זה הגיל הממוצע לקבלת התסמונת ממה שהבנתי. האם אני אמורה ללכת לנירולוג בעניין או לחכות בנתיים ולהתעלם מהבעיה כלומר לא לתת לעניין תשומת לב יתרה, אני מתקשה לישון כבר כמה לילות בגלל הבעיה וכל בוקר בודקת אם אוליי זה חלף, כמו שכתבו שזה יכול לחלוף כפי שז בא, אבל לצערי לא. אודה לכם אם תענו במיוחד לבעלי הנסיון. לילך

b a r b a i m a

New member
הי לילך. כפי שאת יודעת סיפרתי לך

וגם ראית שלבן שלי יש גם טיקים-הרבה יותר קשים מהבן שלך. אנחנו היינו בשבוע שעבר במרפאת טורט-והתסמונת נשללה. אך מה שהנחה את הרופאה היה אם יש טיקים קוליים או לא! אם יש לילד שלך טיקים קוליים זה עלול להחשיד לכון טורט ואם לא אז הסבירות היא נמוכה. בכל מקרה-כדי לא להיות בלחץ-תקבעי תור לנוירולוגית שלכם ותבקשו בדיקה במרפאת טורט. בהצלחה!

ממליצה לדבר עם הרופא בכל מקרה

לעדכן אותו לגבי סוג הטיקים וחומרתם ולעקוב עימו.

למעלה