טיקים

THE INVISIBEL

New member
טיקים

הלכתי לדום, מועדון בת"א. וממש ממש נהנתי ולא הפסקתי לרקוד. אבל מה שכן הפסקתי לעשות זה הטיקים. לא עשיתי שום טיק, אבל ממש כלום. האם יש משהו בין זה לטיקים? כאילו השאלה אם איך הטיקים הפסיקו?

קוסמו25

New member
אולי?

אלכוהול יש סיכוי אני יודע שזה משפיע עם לא אז יכול ליהיות מרוב שנהנית לא היה לך שום לחץ כי ידוע שבמצבי לחץ הטיקים חוזרים.ואמרת שנהנת אז הכל יכול ליהיות

THE INVISIBEL

New member
אלכוהול לא נגעתי

אלכוהול זה לא בשבילי, וחוץ מזה אני בת 15... אמ יכול להיות. ותודה:) אבל אני לא מבינה איך זה שפתאום הם נעלמו טיקים ארורים

פעם בשיחה עם אלין סיפרה לי

שכשהיא רוקדת...היא מתרכזת כל כך בריקוד ובהנאה וכמעט שאין לה טיקים אז אולי כדאי שתמשיכו לשמוח ולצהול כל החיים. חג שמח - דניאל

הלנה

New member
נפלא!

רק במועדון לא היו טיקים? או גם אחרי? כי יש הרבה שאומרים שכשהם מאד מרוכזים ועסוקים במשהו הטיקים עוברים...ואחרכך חוזרים...

קוסמו25

New member
נכון........

בגלל זה אני חושב שיש המון קשר בין כוח המחשבה לטיקים וזה לא רק בעיה נוירולוגית..בגלל זה גם אין לזה ממש פיתרון

זמרים ולהקות

בכתבה שתרגמתי הבאתי פעם דוגמה של זמר פופולרי שהתראיין ואשר לקה בתסמונת והוא אמר בפרוש שבעת ההופעה אין לו טיקים כלל אבל כשהוא מגיע הביתה זה הכל בא לו בריבית דריבית!!! חברה הרבה אין מה לעשות. צריכים להשלים עם מה שיש ולהמשיך הלאה לזרום עם החיים!!! משה

THE INVISIBEL

New member
תודה רבה אנשים טובים :)

אז אין מה לעשות. לא נורא. העיקר שאין טיקים ונהנים

בריקוד אין לי בכלל טיקים לכן אני

לומדת כרגע על איזה פרוייקט שמישהי משקיעה בי ריקודים עממים וריקודי בטן וגם כן שילבנו בזה משחק. שבת שלום וחג שמח לכולם.

yakovs

New member
נכון. גם אני כשאני רוקד

אין לי טיקים. הבעייה שאני לא רוקד, כמעט. פשוט, זה לא השטח שלי. יעקב.

למעלה