טיקים ומשקפיים

yakovs

New member
טיקים ומשקפיים

שאלה לכל מי שלא מפחד משאלות: האם יש קשר בין טיקים בעיניים למשקפיים? אני שואל כי אצלי יש קשר הדוק. קודם כל, התחלתי להרכיב משקפיים בבית הספר התיכון. אני לא זוכר בדיוק באיזה כיתה, אבל לפני המשקפיים אף טיק לא התקרב אלי, בזה אני בטוח. הטיק היחידי שהכרתי היה תיק בית הספר. דבר שני, אם אני מוריד את המשקפיים, הטיקים כמעט נעלמים. זה מוזר, אבל ניסיתי את זה כמה פעמים וזה עובד. הבעייה היא שבלי המשקפיים אני לא מסוגל לתפקד, כי אני קצר רואי. אז זה נותן לי אתנחתא קצרה, ומייד כשאני מרכיב אותם כל הטיקים חוזרים ואומרים לי: חשבת שתוכל להסתדר בלעדנו, הא? דבר שלישי, ככל שהמספר של העדשות עלה במשך השנים, חלה החמרה בטיקים. המצב היום הוא כזה שאני לא מסוגל להסתדר בלי משקפיים ובלי טיקים. האם אני הבן אדם היחידי בעולם שזה קורה לו? יעקב

הלנה

New member
אצל הבן שלי אין משקפיים

(וגם אין טיקים...אנחנו טורטניקים מתחזים...לא לגלות)

שביק

New member
יעקב, אינני יודעת אם יש קשר בין

טיקים למשקפיים. אבל אין ספק שזה מיוחד. ואם אתה האדם היחיד בעולם, אז בוודאי שאתה אדם מיוחד וכייף לך.

yakovs

New member
ניתוח?

שלום גלית. חשבתי ופסלתי את הרעיון על הסף. אני לא מוכן שיכנסו לי עם קרני לייזר לתוך העיניים. רק הרעיון הזה מעורר בי צמרמורת, וגם צמרמורת יכולה בקלות להפוך לטיק. מה גם שאם הניתוח יצליח, אני עלול חס וחלילה להפסיק לטייק, וזה מצב חדש ובלתי מוכר בשבילי, ואין לי כוח עכשיו להתחיל להתמודד עם מצבים חדשים. טוב לי כך כמו שאני. יעקב

יעקב, אתה איש מצחיק. אגב, בספר >>

אנתרופולוג על המאדים, בוצע ניתוח להשבת ראייה לאדם שהיה עיוור שנים ארוכות. ובמקום לשמוח על העולם שנפתח בפניו, הוא לא הצליח להסתגל והעדיף את עולמו הישן. מה שאומר שאתה לא לבד במחשבותיך .....

השגיא

New member
אהבתי... ../images/Emo6.gif

אגב אני עברתי את הניתוח לפני חודשיים ונורא כיף לי..

mickya

New member
ניתוח

אתה צודק, אני בטוחה שכלם אוהבים אותך למרות ובגלל הטיקים. מכירים את האישיות שלך וסביר להניח שאתה כריזמטי וכובש. השאר מי שאתה!!! הטיקים לא הפריעו לך להתחתן וגם לעסוק במקצוע ההוראה. בברכה ד"ר מיקי

שביק

New member
ליעקב שלום, בגישתך "לא רוצה להשתנות

אתה בהחלט מזכיר את בני, 34. לפני שנים אחדות הצעתי לו להשתתף במחקר תרופתי כלשהו, ואמרתי לו "תהיה לך תקופת עדנה" ללא טיקים. בני ענה לי: "אני מכיר את עצמי כך כבר 30 שנים, למה עלי להשתנות?" גם הוא לא רוצה להיות אחר. כניראה שזה מפחיד ל"היות אחר" גם אם זה לפרק זמן מסויים.

למעלה