יש לי את התופעה המוזרה הזו למעלה מחודש. הבנתי שזה קורה מלחץ ועצבים והפתרון הוא זריקות לשריר, רציתי לברר אם יש אי אילו פתרונות ברפואה הסינית לבעיה לפני שאני פונה לזריקות. תודה.
לא כל כך עזרו לי. אשמח לקבל הכוונה יותר פרטית מה אני אמורה לעשות. זה פעם שנייה שהתופעה קוראת. פעם ראשונה הייתה לפני חודש ולקח שבוע בערך עד שזה עבר ופעם שנייה קרתה שוב אתמול וזה עדיין נמשך. יש לי את זה רק בעין לפני כן מעולם לא סבלתי משום דבר דומה לזה בשום מקום בגוף. ואני לא מקוררת ודיי בריאה אפשר לומר. לגבי דמיון מודרך - לא נראה לי שזה הטיפול בשבילי (אני לא הטיפוס) יש פתרונות אחרים? אשמח לקבל מידע איזה בדיקות כדאי לעשות? עשיתי בדיקת ראייה והכל תקין. ואיזה טיפולים יכולים לעזור. תודה מראש!
1. למה את חושבת שאת לא טיפוס של דמיון מודרך? 2. למה הטיקים בעין מלחיצים אותך? ובהקשר למה שקראת בשרשורים, אחזור על שאלה שנשאלה שם - מה קרה לפני חודש כשזה קרה לראשונה? מה קרה בימים האחרונים כשזה קרה בשנית? האם את יכולה לראות קשר בין הדברים? לילה טוב
מה שכתבתי היה אמיתי - באמת היו לי טיקים באמצע הישיבה - ולא התכוונתי לצחוק או לזלזל בשאלתך, אלא להצטרף אליה, וממש לא מתוך כוונה לצחוק עליה ועליך - לכל היותר על הסיטואציה המוזרה, שאני עומדת לשאול שאלה ופתאום מוצאת אותה בפורום.
גם אני לא חשתי שום זלזול במה שכתבת. להיפך. אני חושבת שהפונה קיבלה התייחסות רצינית מכיוונים שונים. אבל לפעמים אנשים בוחרים להיפגע, וצריך לזכור שזאת הבחירה שלהם.