טיפ שלי להיום.....

SHARON 103

New member
טיפ שלי להיום......./images/Emo62.gif

לשתות ביום 3 כוסות חלב !!!!! זה בדוק וזה נכון.... יש בחלב כמות גדולה של סידן (נראה לי 45% , בערך...) וידוע שזה מונע את המחלה שנפוצה אצל נשים וקוראים לה אוסטופריאואוזיס (זה בטוח לא מאויית נכון..) בכל מקרה... אני ממליץ לכם לשתות 3 כוסות חלב ביום... תהיו בריאים... ביי

מחשבות

New member
לא הייתי ממליץ על כל כך הרבה חלב

משום שרוב המבוגרים מתקשים לעכל אותו ואחר כך לך תבין מניין צצות בעיות בריאות חדשות. ולעניים האוסטאופורוזיס, זה כבר עניין לרופאים וירקות מכילי סידן.

SHARON 103

New member
מספר הירקות שמכילים סידן הוא די קטן

ובחלב יש כמות מאוד גדולה של סידן ביחס להרכבו המלא .. ובעניין החלב עצמו, נכון, יש אנשים מבוגרים וגם צעירים שרגישים ללקטוז(סוכר חלב ופירות מסוימים) אז צריך להיות מודעים לזה... מחשבות, אתה לומד באוניברסיטה ? במה אתה מתמחה?

מחשבות

New member
הלקטוז הוא סוכר חלב בלבד. הפרוקטוז

שייך לפירות. אני לא סטודנט. אני מדריך תוכנה ובעל תואר ביעוץ חינוכי ופסיכולוגיה.

10shosh

New member
דברים שמכילים סידן והרבה:

טחינה שקדים גבינה צהובה (יש גם 9%) הרבה יותר סידן מחל ניגר והרבה יותר קל לעיכול כנ"ל לגבי כל יוגורטי וגבינות הביו

psa

New member
גבינה צהובה לא טוב לכולסטרול.

אני במקרה לאחרונה בעניין של חלב ,סויה ,גבינה צהובה. ובאה עם מידע מרופא. לחלב הסויה לא טוב לכולם לא רק לנערות. יכול גם לגרום לצרות בעיכול בדיוק כמו חלב רגיל. יוצא מזה שמה שמתאים לאחד לא מתאים לשני. ומה שחשוב ביותר: העיקר הבריאות.....

psa

New member
אסרו עליי בכלל לאכול גבינה צהובה.

רשמית ע"י דיאטנית... גם למגרנות זה לא תורם.

itaf10

New member
זה טוב, אבל לא לכולם...

החלב מכיל סוכרים שלא תמיד נעכלים אצל אנשים מסויימים בעיקר אצל מבוגרים... יש שפע של מוצרי חלב בשוק שאפשר להוות תחליף לחלב... מה גם ישנם תינוקות שרגישים מאוד לחלב......

SHARON 103

New member
יש גם חלב סויה אם אני לא טועה

וזה ממש ממש טוב... לכולם...

מחשבות

New member
ממש לא.

בסויה יש חומר דמוי אסטרוגן הגורם בשתיה עקבית להנצה של שדיים מוקדם אצל ילדות.

SHARON 103

New member
אהה טוב... אז כנראה שזה לא טוב....

מחשבות, אתה רופא? אתה ממש מבין....

מחשבות

New member
לא רופא. סתם אחד עם מחשבות

הצורכות הרבה חומר. בגלל מצב בריאותי מסויים אני גם קורא המון על המצב.

SHARON 103

New member
אתה עוסק במשהו שקשור לרפואה?

ואם מותר לי לשאול... אמרת שיש לך מצב בריאותי מסויים, תוכל לומר? אם אתה יכול... ביי

psa

New member
סויה מומלצת בעיקר לנשים בגיל המעבר.

הדגש על בעיקר.

למעלה