טיפ +שאלה

פגית

New member
טיפ +שאלה

טוב, אז לא רכבתי כבר שלוש שנים:( ואני רוצה לחזור, עד כאן הכל מעולה. אני כרגע באיזור אילת ולפי מה שאני יודעת הכל כאן ווסטרן, אז הינה השאלות והבקשות- מישהו מכיר חוות אינגליש בסביבה? איך עושים את המעבר מהיותי דרסאז'ניקית ללרכב בחוות ווסטרן בצורה הטובה ביותר-טיפים?? אני שואלת כי לפני שנים, כשהמאמנת שלי היתה בהפסקה נאלצתי לעבור לווסטרן וזה היה מזעזע, שילוב רע של מדריכה לא לטעמי, מנג' עגול, קטן וקלסטורופובי ועוד וזה השאיר טעם מאוד מאוד רע, הספיק לי שיעור אחד כדי להבין שעלי לחכות לה ולא לרכב בזמן הזה, אם זה אומר לרכב ככה. חוות ווסטרן מומלצות יתקבלו בברכה, תודה, פגית שממש צריכה חצי שעה קאנטר.

חוות באזור

גרופית ויטבתה הם המוצלחות יותר, אני ממליץ במיוחד על יטבתה. חווה אמנם בסגנון מערבי אבל ממש לא מנז' קלסטרופובי (למעשה מבחינת תשתיות אחת המרווחות שראיתי). החווה הייתה אינגליש במקור, ונשמרו שם כמה עקרונות מהסגנון, אבל כיום מתעסקים בווסטרן וטיולים בעיקר, לא רכיבת מנז' וריינינג. חפשי חוות עין רדיאן, או חוות יטבתה.

פגית

New member
תודה!

יטבתה מעבירים גם שיעורים סדירים? כי טיולים אף פעם להיו הכוס שלי..

תלוי מה את מחפשת

בזמנו (לפני 5-6 שנים) הם נתנו בסיס מאוד חזק אבל לא הרבה מעבר לו. יכול להיות שדווקא בגלל שאת באה מענף אחר זה יעזור לך להכנס לעולם הווסטרן יותר. בפעם האחרונה שביקרתי שם הם התחילו להתעסק עם שיטת קלינטון אבל אני לא יודע כמה זה תפס. כך או אחרת, אני לא ממש מעודכן במה שהשתנה שם לאורך השנים כרגע, הכי טוב שתקפצי לבירור,לא כזה רחוק בסופו של דבר (40 דקות אוטובוס מועצה שנכנס לקיבוץ/ 30 דקות אוטבוס אגד שעוצר בחוץ/ 20-25 דקות רכב פרטי)

rafells

New member
עין יהב

לא יודעת כמה מרחק זה בדיוק מאילת, אבל נראה לי שמבחינת דראסז הם הקרובים ביותר וגם הטובים ביותר.

popi199

New member
שעה וחצי מאילת יש

את החווה בעין יהב, דארסז וקפיצות.

פגית

New member
תודה, אני מכירה את החווה

שעה וחצי זה רחוק מידי, אבל תודה.

dixie chick

New member
מה המטרות שלך ברכיבה?

ומה היכולות שלך? אם את רוצה חייבת רכיבה ספורטיבית זה משהו אחד, אבל אם למשל את אוהבת סוסים אז זה ממש לא משנה באיזה סגנון את רוכבת, כל עוד יש לך בסיס טוב לאף אחד לא מעניין איזה אוכף את שמה על הסוס כשאת עולה לרכוב

פגית

New member
תודה

בדיוק היום חזרתי מגרופית, והתרשמתי לטובה ממש. התקשורת עם הסוס היתה סבירה, קצת מוזרה אבל מתרגלים. בעיקר היה כייף אדיר!

פגית

New member
תודה, אבל

בשלב זה של חיי, שלא בטוח איפה אגור בעוד חצי שנה(בדיוק מסיימת תואר ראשון) ומה יקרה איתי הלאה, אני נשארת עם סוסי בית ספר. עוד כמה שנים, כשאתמקם, אולי זה יעלה שוב..

עדימ

New member
אם פגית תחליט לקנות סוס... ונהייה באותו איזור

האמת היא שאיני פוסלת על הסף לקנות איתה ביחד:)

פגית

New member

ברור, אלא מה...... ויש מאמנת אחת שצריך לשדל לחזור לאיזור....

פגית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ראית מה זה? ולא לא עוברת לעולם, זה רק שלב בחיי, עד לאיזור מגורים עם אינגליש! הכי קשה ולא מובן היה ג'וג בשעור, זה כלכך איטי ומוזר..

עדימ

New member
אה דווקא עם ג'וג כידוע לך אני מסתדרת:)

מה שלי קשה עם הווסטרן זה בעיקר האוכף הענק עם הקרן שתקועה לה באמצע שום מקום חחח ושאר הציוד הכבד והמסורבל חח

פגית

New member
"יובל המושכות של נתקעות בקרן, שאת לא רגילה

לקיומה"
הזוי וכן מה זה הגודל הזה? הרג לי יותר מבדרך כלל (אחרי הפסקה) את עצמות הירך...

למעלה