טיפ קטן

medit

New member
טיפ קטן

שלום, אתם לא מכירים אותי, אבל אני מכירה אותכם... רציתי לחלוק אתכם טיפ קטן. אני לא יודעת אם זו "תגלית" שלי או דבר ידוע, או אם זה עובד על כולם, אבל שווה לנסות. כדי "לזמן" את החמוס אליי ולגרום לו לצאת מהמחילה שלו אני מצפצפת לו עם בובה מצפצפת (כמו ברווז אמבטיה...) והוא מיד מגיע. קצת התניה קלאסית והכל נלמד. -להתראות.

אה.....טנקס...

זה דבר שיחסית ידוע לרובנו אבל בכל זאת תודה.... יש עוד דרכים... אם החמוס רגיל לשמו אפשר לקרוא לו והוא יבוא... לחמוסים יש חוש ריח מפותח אם יהיה לך פרי או ירק בעל ריח חזק וטעים (אבטיח,מלפפון) הוא בטוח יבוא...חח....ניסיון שלי...

mikonww

New member
היי ושלום (ספוקי) ../images/Emo140.gif

זה לא קצת מזכיר לכם את הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"

medit

New member
סליחה

סליחה... לא התכוונתי להפחיד אותך. דווקא יותר מזכיר את "בית קברות לחיות", אבל זה כבר לפורום אחר. אגב, לא קיבלתי תגובה ממך

mikonww

New member
זו הגובה שלי ../images/Emo13.gif

כן זה עובד ויש יעוד דברים שעובדים, לכל אחד יש את דרכו שלו ולחולחמוס יש את הדרך המועדפת או ותר נכון את הגירוי שגורם לו להגיע אלך. למשל אצלי יש שלוש חמוסים תופ מגיב לשם שלו +- ואין צורך בשום גירוי נוסף, למרות שלפעמים מתרגלים את זה עם צימוק או דומה. טוט היא מקרה כלסי של לא משנה מה תגיד לא משנה מה יש לך בייד, עזוב אותי באמא שלי, אני הרצה אני הגיע אני לא ירצה אז תיראה אתי מרחוק
ליצי, אוווי ליצי, לשמחתי/צערי לליצי אין צורך לקרו, היא תמיד בין הרגילים, בקיצור מוצצת דם העלוקה הזו. אז בקיצור כל חמוס ודרכו שלו

למעלה