טיפ קטן ששווה המון

טיפ קטן ששווה המון

שלום לכלכן רציתי לתת לכן הנשים טיפ שהוא ממש שקוף אבל אתן פשוט לא מתמסרות אליו ומצטער עם השפה קצת פוגעת אבל זה ימחיש את המציאות ואני מקווה בשבילכן שתקבלו את ה"כאפה" המעוררת אומנם אני בוגד בכל אחי הגברים אבל גם ככה זה לא נראה לי ישפיע על הרבה מכן כי אין מה לעשות "עולם כמנהגו נוהג" אז ככה מה עובר עליכן? מה זה השגעונות הללו? מה אתן מתעסקות בשטויות זה גדול זה קטן זה עומד זה יושב זה בפנים זה בחוץ תכניסו לראש שלכן טוב טוב שזה רק אצלכן בראש וגם אם זה נכון זה לא מה שצריך לבזבז עליו זמן ובטח לא בישנות ומובכות שהופכות לטראמות מהר מאוד ולמה אני אומר את זה? כי כל הגברים היו נותנים המון שרק מישהי וסליחה על הביטוי תפתח בשבילהן את הרגליים ואני מתכוון המון לדוגמא נשקיע את כל חסכונותינו בקניית אותו פוזה ואם הוא מעפן נאבזר את האמא שלו וכל זה רק בשבילכן נשים באוטו מערכך סאונד בת זונה רק בשביל לשמוע שירים שקטים על פול וואליום שתחשבו שאנחנו רגישים ועמוקים נלבש את הבגדים הכי "אין" שעלו לנו אלפי שקלים ונשחק אותה רק בשבילכן אז בואו נגיד לגבר ממוצא שיש לנו בשבילו בחורה עם 3 ציצים שאחד מהן במצח תסמכו עלי הוא לוקח ואני מקווה שהבנתן את הרעיון אז שלא לדבר על שד אחד קטן והאחר גדול או שפתיים בולטות או הרבה דברים אחרים שאתן אוכלות סרטים עליהם כי כל עוד תראו לו את אחד מכל הדברים הנ"ל הוא מסודר אז תעשו לעצמכן טובה ותבינו ותפנימו מקווה שנהנתן ושלו פגעתי באף אחד

תודה על ההשקעה ../images/Emo45.gif

מעניין שאת מדבר בשם |הגדש|כל הגברים... יש לך דיבור עם כולם?

תאמיני לי

כולנו אותו דבר ולא יעזור כלום הבעיה היחידה זה שאתן לא משלימות עם זה וחושבות שאנחנו הרבה מעבר אבל באמת שאנחנו לא אז חבל שתבזבזי את הזמן שלך כי התפאורה אולי קצת שונה אבל לא יותר מזה אז צאו מהסרט

../images/Emo9.gifאני לא יודעת איזה בנות אתה מכיר

אני וחברותיי חושבות שאתם הגברים בהמיים שהולכים אחר הצרכים הגופניים שלכם, אתם שיטחיים, וברגע שגיליתי את הפואנטה ולא הייתי צריכה להכיר יותר מידיי ''תפאורות'' אתם לא כאלה מפוארים ולא ממש מושכים את העין ולא את הלב באותו הרגע הפסקתי לבזבז עליכם זמן יקר. לכן הקריאה שלך 'צאו מהסרט' מיותרת, הסרט היחיד שאראה זה סרט קולנוע, וטפו לא. גאד בלס את הנשים באשר הם!

למעלה