טיפ סופ"ש.

goanin

New member
טיפ סופ"ש.

בואו נשרשר "טיפים נחמדים שישדרגו את החיים שלנו אפילו טיפה. כל טיפ יזכה את בעליו בסל מוצרים גדול. לא רק השקופית שמופיעה למטה, אלא ממש סל מוצרים" (מי זאת?) אני לא הולך לחדש כלום: מחר אני הולך להשרות את הכוסות, הוואזות, הצנצנות והצלוחיות שלי בגיגית מים חמים עם הרבה חומץ וקצת מלח לימון. לפעמים אנחנו לא מודעים לאבנית שמצטברת עליהם והורסת להם את הברק והשקיפות. אחרי השריה כזאת ויבוש - אפשר לצלם לקטלוג.

חחחח../images/Emo6.gif יש פרסים לפותרים נכונה?

אני אנקה את וילונות האמבט עם סמרטוט טבול באקונומיקה. אפילו לא צריך להוריד את הוילון מהמוט. משפשפים את האיזורים המלוכלכים ואז משפריצים מים נקיים. זהו.

goanin

New member
זה משפט של אודטה

בואנה אתן לא רואות אודטה?!!! אגב אקונומיקה פגעת בפוליאסטר, היזהרי. אולי חומצה טובה יותר? בשטיפת חומצה למכונת הכביסה שימי את וילון האמבטיה..

פעם ראיתי , כשהייתי בחופשת לידה

אז אני מזהה את המשפט. נקיונות מהנים (אומרת קורות חיי שהולכת להשרות את הכוסות בתמיסה שהמלצת עליה).

אני נוהגת להשרות את וילון האמבטיה שלי שעשוי

מבד ולא פלסטיק באבטיה עם אקנומיה מדוללת במים. וכאן הרווחתי גם ניקוי אמבטיה... לאחר מספר שעות אני מעבירה למכונת כביסה ומכבסת בארבעים מעלות ללא סחיטה. זה יוצא כמו חדש

dornat

New member
אתה תמיד עושה כזה חשק להתחיל לנקות

תתאר לנו איך הבית שלך נראה?

goanin

New member
ואת עכשיו

עשית לי חשק לתאר לכן איך הבית נראה. אז יש לי רעיון יותר טוב: אני אצרף תמונות ונעשה שרשור מיוחד של השווצה (שאני לא אהיה המשוויץ היחיד).

goanin

New member
אה ו......

את מנקה מחר את הבית ושמה כוסות בחומץ, כן?

SILIVAS

New member
אין לי טיפ ../images/Emo67.gif

אני יושבת פה במקום להפעיל מכונה ולהתחיל לבשל (אם כי יש לי תירוצים טובים
) עוד רגע מזיזה את עצמי, הגבר ינקה את הבית אחה"צ שבת שלום לכולם

כוכבית7

New member
גם לי יש טיפ

הטיפ טוב לקיץ ולחורף. אני מספיגה מטלית לחה במרכך כביסה ונותנת לזה להתייבש . לאחר מכן אני קושרת את המטלית לשלבים של המזגן וז הבית מריח נפלא. תהנו.

למעלה