טיפ נוסף לג'סטון
טיפ נוסף לג'סטון
לכולם שלום אישתי כותבת כאן כל הזמן, אני פחות פעיל בנושאי הפורום, אך מה שכן, אישתי מעדכנת אותי בכל ההסברים של כולם ואך ניתן למצוא כאן 'לכל שאלה תשובה', ברצוני להודות לכולם כאן, אתם תרמתם לנו המון, פתאום מזוג שמתמודד עם בעיה מאוד קשה לבד, הפכנו לחלק מחבורה גדולה תומכת ודואגת, ועל זה אומר: ישר כוח. ואם כבר תורמים, הינה השני גרוש שלי
: אתמול הגענו אל השלב שבו אנו מזריקים את הג'סטון, אני רואה את כל בעלי הניסיון מנמיכים ראש ומעקמים שפה וחלקכן אפילו מעבירות יד על האזור הדואב... כמובן כמו כל שלב שאנו צריכים לעבור, אישתי שאבה את כל המידע הדרוש מהפורום, על איך, מי, מה, מתי, ולמה בכלל צריך לעבור את ייסורי הגהנום האלו.. ובעקבות כך קיבלתי את רשימת הלעשות: לחמם לפני השאיבה... לשים קרח... להשתמש במחט ירוקה... ולעשות מסאג' של 15 דקות על הישבן וכו'... אני מזריק כבר זמן ממושך כתוצאה מכמה IVFים שלא הצליחו, רכשתי לי את הניסיון להזריק והכול במסורת "זן ואומנות המחט והתחת", אך הפעם לא ידעתי מול מה אני עומד, ההתנסות הראשונה שלי הייתה קצת קשה, ואפילו אני חושב שנלחצתי קצת מהתוצאות, החומר שמורכב ממנו הג'סטון, הוא שמנוני ונדבק , וזה מילת המפתח פה, רוב הדברים שנאמרו לי כולל במרפאה, מרכזו את בעיתיות של הזריקה, בכך שהחומר לא עובר דרך המחט השחורה כי הוא סמיך ולכן צריך את הירוקה, וגם אז זה לא עובד בקלות. אך הדבר שאליו שמתי לב הוא, שהחומר פשוט נצמד לדפנות ואינו עובד טוב במגע עם הגומי של המזרק, שזה אומר, שמי שעוצר את החומר, זה המזרק עצמו ולא המחט, במיוחד שזה מזרק רעוע של 2 מ"ל, שכמעט התפרק לי ביד תוך כדי הפעלת לחץ. וכדי לאמת את זה, פתחתי עוד אמפולה בשביל הניסוי, ובדקתי את החומר ללא מחט, רק המזרק, כך שהחומר יכול לעבור חופשי דרך החור הענקי של המזרק עצמו, וכצפוי הוא לא עבר טוב. ניסוי זה הוביל אותי למסקנה שהמזרק עצמו הוא הבעיה ולא המחט, ולכן כדי שאנסה מזרק יותר גדול, אחד שיוכל לעמוד בלחצים. הלכתי למרפאה, ובשיחה עם האחות התורנית, היא גילתה לי עובדה צפויה שגם היא שונאת לתת את הזריקה הנ"ל וכשדיברתי איתה על החומר שבעצם נדבק למזרק ולא למחט ולכן אני רוצה מזרק יותר גדול, היא הסכימה איתי על המזרק היותר גדול, אך בעקשנות דיברה על כך שזה חייב להיות מחט ירוקה כי בשחורה זה לא עובר, אמרתי תודה והלכתי לי לדרכי. אני שמח לומר לכם, שהזריקה היום הייתה הרבה יותר קלה, עדין קשה, אבל לא בלתי נסבלת, גם אישתי הודיעה לי על כך שיש פחות כאבים. אך משהו אחד המשיך להפריע לי, המחט הירוקה, כל פעם שאני מזריק לה עם המחט הנ"ל, היא נצמדת לעור, ומכאיבה ביציאה, ושלא נדבר על החור שהיא משאירה אחריה. שוב הרגשתי את הצורך לניסוי, והחלטתי להקריב עוד אמפולה אחת למען מניעת סבלה של אישתי, שאבתי את החומר במחט צהובה ומזרק 5 מ"ל, ושפכתי את החומר בחזרה לבקבוק הקטן, דרך מחט שחור, ולא היה לי קשה כמו שנאמר לי, והחומר זרם רצוף (יחסית לחומר הנ"ל), כאילו זו הייתה מחט ירוקה, ההתנגדות הייתה רק של החומר על הגומי ולא של הקוטר של המחט.... מחר בערב אני הולך לנסות עם המחט השחורה, מקווה שאני צודק, ואם כן אעדכן אתכם לגבי זה. זהי תרומתי הצנוע לפורום, שוב תודה רבה לכם על הכול, לילה טוב.
טיפ נוסף לג'סטון
לכולם שלום אישתי כותבת כאן כל הזמן, אני פחות פעיל בנושאי הפורום, אך מה שכן, אישתי מעדכנת אותי בכל ההסברים של כולם ואך ניתן למצוא כאן 'לכל שאלה תשובה', ברצוני להודות לכולם כאן, אתם תרמתם לנו המון, פתאום מזוג שמתמודד עם בעיה מאוד קשה לבד, הפכנו לחלק מחבורה גדולה תומכת ודואגת, ועל זה אומר: ישר כוח. ואם כבר תורמים, הינה השני גרוש שלי