טיפ לקדיחה בארון

trilliane

Well-known member
מנהל
קרס לי מדף בארונית אמבטיה עומדת, מדפים של סיבית, אני מניחה. אחד הפלסטיקים שהחזיק אותו נשבר. כשניסיתי לשלוף את השארית השבורה מהחור היא נשברה והחור נשאר מלא בפלסטיק. ניסיתי להוציא אותו בשלל דרכים, אך לשווא. הוא כנראה מתפורר לגמרי ואין לי דרך יעילה להוציא אותו בלי להרוס לגמרי את החור. אני לא רוצה להחליף קומה למדף כי שאר החלקים עדיין שם ולהוציא אותם זה גם סיפור. אני רוצה לקדוח את החור, אבל מעולם לא קדחתי... טיפים איך כדאי לעשות את זה? (או מה לא כדאי לעשות). חוץ מלעשות בעדינות...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
קרס לי מדף בארונית אמבטיה עומדת, מדפים של סיבית, אני מניחה. אחד הפלסטיקים שהחזיק אותו נשבר. כשניסיתי לשלוף את השארית השבורה מהחור היא נשברה והחור נשאר מלא בפלסטיק. ניסיתי להוציא אותו בשלל דרכים, אך לשווא. הוא כנראה מתפורר לגמרי ואין לי דרך יעילה להוציא אותו בלי להרוס לגמרי את החור. אני לא רוצה להחליף קומה למדף כי שאר החלקים עדיין שם ולהוציא אותם זה גם סיפור. אני רוצה לקדוח את החור, אבל מעולם לא קדחתי... טיפים איך כדאי לעשות את זה? (או מה לא כדאי לעשות). חוץ מלעשות בעדינות...
יש זויות פלסטיק קטנו ת לתמיכה בנדפים בכל טמבוריה.

לא צריך לקדוח רק להבריג את הזוית עם שני ברגים קטנים מתחת למדף ואם ממש רוצים לקבע את כל הגישעפט אז גם ברגים כלפי מעלה לתוך המדף.

לדעתי זה הפתרון הכי פשוט אבל אם תצרפי תמונה יהיה יותר קל להציע פתרון הולם.

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    KB 465.3 · צפיות: 1
  • 222.jpg
    222.jpg
    KB 109.7 · צפיות: 1

trilliane

Well-known member
מנהל
יש זויות פלסטיק קטנו ת לתמיכה בנדפים בכל טמבוריה.

לא צריך לקדוח רק להבריג את הזוית עם שני ברגים קטנים מתחת למדף ואם ממש רוצים לקבע את כל הגישעפט אז גם ברגים כלפי מעלה לתוך המדף.

לדעתי זה הפתרון הכי פשוט אבל אם תצרפי תמונה יהיה יותר קל להציע פתרון הולם.
תודה, נראה לי יותר מסובך כי צריך להבריג לתוך הפורמייקה (או איך שלא קוראים לחיפוי הזה) וגם יחייב אותי לקנות ציוד.
יש חורים, יש לי פינים לתקוע בהם, אני רק רוצה להחזיר את החור המסוים הזה לחיים כי הוא בגובה הכי נוח לי וכל השאר כבר שם...

dudi4321

Active member
כמו ששיח סלימאן הציע, שיחזרתי ארונית אמבטיה וכיור ושיש שקרסו מטה בגלל ריקבון של סיבית מרטיבות.
השקעתי, מדדתי והחלפתי מדפים ודפנות בחלקים שנגר חתך לי מסנביץ מצופה פורמיקה לבנה. הוספתי המון פינות כאלה לבנות.
1. מציע לזרוק את המדף שהתפורר למדף סנדביץ מצופה פורמיקה.
2. או רק להוסיף זוית כזו עם 4 ברגי עץ. צריך ברגים שאורכם לא יותר מעובי הדופן והמדף.
3. ניתן לקנות 4 פינים שנועצים בחורים עבור המדף בכל טמבוריה. יש מפלסטיק ויש מתכת.
צלמי את הנוצרים ותראי בטמבוריה ויתנו מה שמתאים.

trilliane

Well-known member
מנהל
כמו ששיח סלימאן הציע, שיחזרתי ארונית אמבטיה וכיור ושיש שקרסו מטה בגלל ריקבון של סיבית מרטיבות.
השקעתי, מדדתי והחלפתי מדפים ודפנות בחלקים שנגר חתך לי מסנביץ מצופה פורמיקה לבנה. הוספתי המון פינות כאלה לבנות.
1. מציע לזרוק את המדף שהתפורר למדף סנדביץ מצופה פורמיקה.
2. או רק להוסיף זוית כזו עם 4 ברגי עץ. צריך ברגים שאורכם לא יותר מעובי הדופן והמדף.
3. ניתן לקנות 4 פינים שנועצים בחורים עבור המדף בכל טמבוריה. יש מפלסטיק ויש מתכת.
צלמי את הנוצרים ותראי בטמבוריה ויתנו מה שמתאים.
תודה. המדף לא התפורר, הוא תקין לגמרי. רק אחד הפלסטיקים שמחזיק אותו נשבר ונתקע בתוך החור המבוקש.
אני רוצה לתקוע בתוך החור הזה פין מתכת סטנדרטי (שכבר יש לי בבית), עשיתי את זה כבר במקום אחד הפלסטיקים הקודמים שנשבר (אבל לא נתקע בחור).

הצעה מהיציע, להבריג בורג עץ פנימה .
* נזכרתי, היתה לי פעם בעיה בערך דומה, לקחתי פקק של קרטון חלב לבן והדבקתי עם קצת דבק מגע.

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל
הצעה מהיציע, להבריג בורג עץ פנימה .
* נזכרתי, היתה לי פעם בעיה בערך דומה, לקחתי פקק של קרטון חלב לבן והדבקתי עם קצת דבק מגע.
כלומר הדבקת בתור תמיכה למדף?
(אני לא בטוחה שדבק יחזיק את המשקל... מצד שני יש עוד 3 נקודות תמיכה, אז אולי... :unsure: ).

כלומר הדבקת בתור תמיכה למדף?
(אני לא בטוחה שדבק יחזיק את המשקל... מצד שני יש עוד 3 נקודות תמיכה, אז אולי... :unsure: ).
בערך, אצלי היתה בעיה אחרת.
ארון אמבטיה "בשקל" הגיע בלי מדף פנימי. היה לי מדף קטן אז חיברתי אותו עם זוויות אבל הוא ברח אם הדברים עליו לא היו בדיוק באיזון.
לקחתי פקק לבן ועם דבק הדבקתי "מעל" המדף.

trilliane

Well-known member
מנהל
אחרית דבר: אבא הביא מקדחים דקים למקדחה שלנו (כי לנו יש סטנדרטיים) וקדח בעדינות + מברג שפיץ. אומנם באחת הקדיחות לא נזהר מספיק ונהיה חור קטנטן בדופן (בצד השני) אבל זה לא מאוד בולט, נחיה עם זה. העיקר שהמדף עומד על תילו.

למעלה