טיפ למשקפופר

Doctor U

New member
טיפ למשקפופר

מסטר, מעיון באלבומי התמונות שמתי לב שגם אתה זקוק למשקפים. תמיד חשבתי שביליארד אי אפשר באמת לשחק עם משקפיים. כמשקפופר בעצמי, אני נתקל בהרבה בעיות בכיוון. במיוחד עם משקפים עם מסגרת לא גדולה, כשאני מתכופף אל המקל כדי לכוון במכה יחסית רחוקה, לא ניתן לראות בצורה טובה את הכיס. כמשקפופר אחד אל רעהו - מה המלצתך?

9ball master

New member
המלצתי...

ההמלצה הטובה ביותר היא להרכיב עדשות מגע... אם זה לא בא בחשבון (כמו במקרה שלי) אז כן לקנות זוג משקפיים נוסף בעלי מסגרת גבוהה שתאפשר לרדת למכה ולראות את הכדורים בצורה טובה יותר. אני בעצמי כבר הרבה זמן שוקל את האופציה הזאת אבל לא מצליח להביא את עצמי ללכת ולקנות משקפיים... אולי בקרוב. בינתיים פשוט מתרגלים לשחק עם המשקפיים הרגילים.

9ball master

New member
דרך אגב...

אם המספר שלך מאד נמוך אז אפשר לנסות לשחק בלי משקפיים, לי זה עבד יופי עד שהמספר שלי גדל קצת...

שלום משקפופר

גם אני סובל מבעיות ראייה (יש לי מספר 6...) אבל אני מרכיב עדשות אז לכן זה נוח לי ובקרוב אני יעשה אולי לייזר שזאת גם אופציה לא רעה בשבילך אם אתה יכול כמובן... אם לא ? אז תמיד תוכל להרכיב משקפיים כאלה. . . . .
אם דניס טיילור יכול אז גם אתה יכול...

Doctor U

New member
גם קרן קור

"הפלישה האירית" מכיוון הפול היא דוגמא... אבל הם היחידים שאני מכיר שיש להם משקפיים בתחום הזה. אפרופו לייזר, הניתוח בנוי על כך שקרן הלייזר משייפת את הקרנית של העין כדי לתקן את "המספר". תופעת לוואי ידועה היא שנשארות זוויות על הקרנית לאחר השיוף. לכן, לעיתים אנשים שעברו את הניתוח מדווחים על הילה של חפצים בשעות החושך (בגלל הישברות קרני האור על הזוויות בקרנית). חלק מהם אפילו לא מסוגלים יותר לנהוג בשעות החושך. מה דעתך, זה יכול לגרום לבעיה בזמן משחק באולם ביליארד?

אם זה יעבור חלק לא תיהיה בעיה..

ככה אני חושב. וחוץ מזה קיים סיכוי קטן ביותר שחלק מהדברים שציינת אכן יקרו כיוון שעכשיו הטכנולוגיה הרבה יותר טובה ובטוחה מבעבר,ולא אמורים להיות סיבוכים מסוג זה או אחר.

9ball master

New member
גם ל...

אלוף ישראל לשעבר בקראמבול, ידידנו שי אייזנברג יש כאלו משקפיים... ויש עוד אבל הרוב בהחלט מרכיב עדשות. אני כנראה יעשה משקפיים גדולות כאלו שיסתירו את הפרצוף המכוער שלי....

eVeR WiSH

New member
לדעתי עדשות הן הפיתרון הכי טוב וגם זול

מול ניתוח לייזר/משקפיים(לגבי משקפים אני לא בטוח)

eyal sa

New member
עדשות מגע חד פעמיות

אתה יכול לנסות, גם ככה אחרי שמרכיבים זורקים אותן אין צורך בחומרי ניקוי, וזה מתאים למי שרוב הזמן עם משקפיים מה שכן, אולי עדשות מגע לא מתאימות לך, אז כדי לעשות בדיקה לפני

למעלה