טיפ למקעקעים

טיפ למקעקעים

אהלן לאחרונה שמעתי שיש אנשים שמשאירים טיפ למקעקע. רציתי לדעת אם שמעתם על דבר כזה, אם זה נהוג, ואם אתם השארתם

misplaced

New member
../images/Emo221.gifטיפ לישראלים ../images/Emo13.gif

בארה"ב נותנים טיפ לדורמן, לנהג מונית [מעבר לתשלום] ופחות או יותר לכל מי שנותן לך שרות וזה נהוג בהרבה מדינות בעולם. רק בישראל נמנעים מטיפים ואיכשהו הגיעו למסקנה שטיפ צריך להגיע רק למלצר/ית, ברמנ/ית, שליח/ה וגם זה לא תמיד [כמי שעבדה בכולן אני יכולה להעיד]. ברוב המקרים המקעקע עובד בסטודיו לא שלו ומקבל אחוזים מסויימים מכל עבודה שהוא מבצע, יש מי שנותנים נתח נאה לעובדיהם ויש מי שפחות, בכל מקרה, מקעקע שעובד בסטודיו לא שלו לא מקבל את מלוא מחיר הקעקוע לכיסו, לכן טיפ תמיד יכול להיות נחמד ומשמח וכמובן שזו דרך יפה להראות הערכה. אין לי מושג לפי מה לחשב טיפ למקעקע... אני מתקעקעת אצל אנשים שאני מכירה קצת מעבר אז כשאני באה להתקעקע אני בד"כ מביאה איתי משו טעים שהם אוהבים וכאלה..מה גם שאני רוב חיי "בין עבודות" ולא ממש שופעת מזומנים כך שטיפ משמעותי קצת כסד עליי בנוסף למחיר הקעקוע

BloodyRustY

New member
יודעי דבר אומרים לי

שמשו טעים שהושקעה בו מחשבה עדיף על טיפ כספי. אלא אם כן זה טיפ כספי דשן נורא.

misplaced

New member
../images/Emo221.gifגם לי ../images/Emo13.gif

אבל אם ת'לא מכיר ת'מקעקע אלא רק בא לקעקוע באופן חד פעמי, טיפ כספי נאה הוא דרך יפה להוקיר תודה

misplaced

New member
../images/Emo221.gifDAMN, להכיר או להוקיר?!

העייפות וחוסר ההשכלה...נו... STAY IN SCHOOL!!

misplaced

New member
../images/Emo221.gifאז הכל בסדר איתי

אתם יכולים להפסיק ללמוד! סתם נו..

B B A

New member
אני איש של מתנות.

יש לא מעט דברים שיכולים לשמח מקעקע שעשה עבודה טובה. אני למשל הבאתי לסטודיו הקבוע שלי בובה של פרה כמתנת תודה (רפת רפריזנט!). אבל הם איבדו אותה...

B B A

New member
../images/Emo207.gif גליון השבוע ב"לאשה"

מכיל מדריך למתקעקע/ת המתחיל/ה. אם יצא לכם לקרוא אותו אז אולי תזהו שם מתראיין מוכר...

BloodyRustY

New member
אה כן

ןיש מצד לראות את הכתבה בסריקה ממישו? לא כולנו קוראים מסורים של לאשה.

B B A

New member
בקשר לכתבה.

עכשיו סוף סוף יצא לי לקרוא אותה ודי התאכזבתי. למרות שהכתבה הייתה אמורה להיות בעלת אופי אינפורמטיבי ולהוות מדריך למתקעקע המתחיל, היא מלאה בטעויות (למשל שהמלצות מחברים היא הדרך הטובה ביותר לבחור מקעקע טוב ושהזמן שאסור להיכנס לים/ בריכה לאחר העשייה עומד על 10 ימים) ויש לה פוטנציאל מאוד מטעה. חבל שהכותבת שדווקא נשמעה מאוד נחמדה לא טרחה לבצע תחקיר קצת יותר מעמיק בנוגע למקורות שלה. מה שכן, אני מוזכר שם בתור "גולש קבוע בפורום פירסינג וקעקועים בתפוז". אני די חושש שזה ישמע כאילו כל מי שגולש קבוע בפורום כזה או אחר מקבל אסמכתא של מומחה. אני מוכן להעלות את הכתבה, הבעיה היא שאני לא בטוח שחוקי לפרסם את המאמר באינטרנט ללא הסכמה מהמגזין.

BloodyRose

New member
../images/Emo203.gif גם אני דוגלת במתנות

אבל זה מתאים רק אם אתה מכיר את המקעקע, וזו לא התקעקעות ראשונה. ואם אנחנו כבר בנושא - למתדלקים נהוג להשאיר טיפ?

B B A

New member
אני אף פעם לא נתתי טיפ למתדלק.

אני גם לא מכיר אף אחד שעושה את זה. אני גם לא מכיר אותו מספיק כדי לתת לו פרה.

spacey

New member
אני כמעט תמיד משאירה טיפ

למתדלקים - במיוחד לכאלה שנזהרים לא לטפטף לי דלק על כל הטוסטוס בדרך.

למעלה