טיפ לטכנאי כבלים..?

רנירן

New member
טיפ לטכנאי כבלים..?

בשעה טובה עוד 3 דקות יגיע הטכנאי ונעבור לדיגיטלי מאנלוגי.. נהוג לתת טיפ לטכנאי? ואם כן כמה..? אם אפשר לענות עכשיו... תודה :)

רנירן

New member
איזה מתחכם... מת עליך..

מה זה משנה קשור או לא קשור תענה וזהו.. וזה קשור ועוד איכ כי טכנאי נותן לי שירות ובמקבל שירות רציתי לדעת אם על סוג כזה של שירות נהוג לתת טיפ...

היא צודקת, אין קשר

לשאלה כזו יש מקום בפורום צרכנות... עד כמה שידוע לי נוהל דיון כזה בפורום לפני תקופה מסויימת, אתה מוזמן להריץ חיפוש. להבא, ממליצה לך לשפר גישה, גם אם התשובה שנותנים לך לא נראת לך.

רנירן

New member
פלצנים..

אני אחפש לי פורום אחר..

אני דווקא חושבת שיש קשר

אם היה נכנס גולש לפורום ושואל על טיפ למלצר גם הייתן מגיבות ככה? אבל צדקה אקונומיקה בנוגע לתרבות הדיבור בפורום, אם כי לרנירן אני מוכנה לסלוח...

יש הבדל

אם אנו מעלים דיון המועלה לשם הדיון אין שום רע בכך והרי זה מבורך. אך במקרה הזה הבחור רוצה המלצה בקשר לטכנאי שאמור להגיע אליו, זוהי עצה צרכנית גרידה ומקומה בפורום צרכנות ולא כאן.

אז בואו נהפוך את זה לדיון!

האמת שגם אותי זה הטריד לא פעם, אם לתת טיפ לטכנאי שמגיע או להסתפק בשתיה קרה... מצד אחד, הוא מקבל תשלום אבל מצד שני, מדובר בשירות מיוחד שנעשה בבית הפרטי. מה דעתכם? ורנירן, מותר לי היא בחורה, ואפילו נחמדה!

יאללה דיון! ../images/Emo13.gif

האמת? טכנאי של חברה מסודרת כגון חברת כבלים מקבל תשלום יפה עבור העבודה שלו לכן אין צורך בטיפ, מה גם שזה לא בדיוק מקובל כאן. זכור לי כשהתקינו אצלנו את המיני מרכזי בבית שההורים הוסיפו טיפ לעובדים שעבדו רק בגלל העבודה הכל כך טובה שלהם, אבל זה היה מקרה יחיד.

רנירן

New member
"הבחור"..

טוב שלא קראת לי לורד וולדמורט וזהו.. אפשר לחשוב שאני מטמא לכם פה את עמודי הפורום הקדושים.. וכבר איזה 5 תגובות ועדין כלום.. מרוב התפלספויות לאיזה פורום שייכת השאלה לא קבלתי פה שום שירות מכל נותני השירות שיש פה... :( בסוף הטכנאי המסכן הלך הביתה בלי מרשרשים בכיס.. כי מסתבר שבכלל אין עלי כסף פה.. אבל הצעתי לו לשתות..

מותר לי

New member
היית מביא לו ת`כרטיס אשראי!

ואם אתה לא בחור אז מה אתה כן? <ואני מקווה שאתה לא כועס עלי, הכל עם חיוך!>

מותר לי

New member
גמני סולחת!

רנירן! שמעת מה אמרתי? סולחת! לא סולח! ;) אישית הייתי הולכת לפורום שאלה קטנה, אבל מי אני שאתווכח, נו, באמת!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפורום של מצחיקולים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה שאתם מסתובבים סביב נושא אחד... כאילו שהוא שאל אתכם שאלה ברומו של עולם.. 0_o

מותר לי

New member
היא חברה שלי!

אכלנו יחד לחם מעופש עם שוקולד משנה שעברה בפטיו וזה היה ממש מעדן! [זה הזמן לקרוא לאשכולית החמודה שלנו...]

למעלה