לשאלה כזו יש מקום בפורום צרכנות... עד כמה שידוע לי נוהל דיון כזה בפורום לפני תקופה מסויימת, אתה מוזמן להריץ חיפוש. להבא, ממליצה לך לשפר גישה, גם אם התשובה שנותנים לך לא נראת לך.
אם אנו מעלים דיון המועלה לשם הדיון אין שום רע בכך והרי זה מבורך. אך במקרה הזה הבחור רוצה המלצה בקשר לטכנאי שאמור להגיע אליו, זוהי עצה צרכנית גרידה ומקומה בפורום צרכנות ולא כאן.
האמת שגם אותי זה הטריד לא פעם, אם לתת טיפ לטכנאי שמגיע או להסתפק בשתיה קרה... מצד אחד, הוא מקבל תשלום אבל מצד שני, מדובר בשירות מיוחד שנעשה בבית הפרטי. מה דעתכם? ורנירן, מותר לי היא בחורה, ואפילו נחמדה!
האמת? טכנאי של חברה מסודרת כגון חברת כבלים מקבל תשלום יפה עבור העבודה שלו לכן אין צורך בטיפ, מה גם שזה לא בדיוק מקובל כאן. זכור לי כשהתקינו אצלנו את המיני מרכזי בבית שההורים הוסיפו טיפ לעובדים שעבדו רק בגלל העבודה הכל כך טובה שלהם, אבל זה היה מקרה יחיד.
טוב שלא קראת לי לורד וולדמורט וזהו.. אפשר לחשוב שאני מטמא לכם פה את עמודי הפורום הקדושים.. וכבר איזה 5 תגובות ועדין כלום.. מרוב התפלספויות לאיזה פורום שייכת השאלה לא קבלתי פה שום שירות מכל נותני השירות שיש פה... בסוף הטכנאי המסכן הלך הביתה בלי מרשרשים בכיס.. כי מסתבר שבכלל אין עלי כסף פה.. אבל הצעתי לו לשתות..